Accommodaties Girona

Girona is een perfecte regio om te fietsen. Het wordt steeds populairder onder wielertoeristen. Het milde klimaat en de afwisseling in landschap zorgen ervoor dat je het hele jaar door goed kunt fietsen. Het is niet voor niets dat veel wielerprofs naar Girona en omgeving zijn verhuisd om hier optimaal te trainen.

In de directe omgeving van Girona hebben wij vanaf 2019 twee zeer mooie en ruime groepsaccommodaties. Vlak bij het Meer van Banyoles, op kleine afstand van Girona kun je kiezen uit de groepsaccommodaties Can Xargay en Torre de Dalt. Beiden zijn geschikt voor (grote) groepen en zijn dus perfect voor fietsgroepen of verenigingen! In Olot kun je verblijven in Hotel Estació. Kom jij je hier meten met de profs?

Onze accommodaties kenmerken zich door:

  • Groepsaccommodaties van verschillende groottes
  • Mooie ligging in de buurt van de bergen
  • Afgesloten fietsenstallingen
  • Privé zwembad en groot terras

Locatie accommodaties Girona

De twee groepsaccommodaties liggen iets ten noordwesten van Girona, vlakbij Banyoles. Vanuit hier kun je de kustwegen van de Costa Brava ontdekken, maar kun je ook de Pyreneeën in. Voor ieder wat wils.

Ook de stad Girona is dicht bij, en is zeker een bezoek waard. Veel gezellige koffietentjes en restaurants maken het zeker de moeite waard om eens door heen te fietsen.

Luchthavens

Onze groepsaccommodaties zijn goed te bereiken vanaf zowel Girona als Barcelona airport. Barcelona ligt op ongeveer 115 km van Banyoles.