Accommodaties Girona

Girona is een perfecte regio om te fietsen. Het wordt steeds populairder onder wielertoeristen. Het milde klimaat en de afwisseling in landschap zorgen ervoor dat je het hele jaar door goed kunt fietsen. Het is niet voor niets dat veel wielerprofs naar Girona en omgeving zijn verhuisd om hier optimaal te trainen.

Midden in het oude centrum van Girona hebben wij diverse moderne appartementen van 4 tot 24 personen. In de directe omgeving en op kleine afstand van Girona hebben wij zeer mooie en ruime groepsaccommodaties. Deze accommodaties zijn geschikt voor (grote) groepen en zijn dus perfect voor fietsgroepen of verenigingen! Kom jij je hier meten met de profs?

Onze accommodaties kenmerken zich door:

  • Accommodaties van verschillende groottes
  • Mooie ligging in de buurt van de bergen of in het historische centrum van Girona
  • Afgesloten fietsenstallingen
  • Privé zwembad en groot terras

Locatie accommodaties Girona

Onze appartementen zijn gelegen in het oude centrum van Girona. Perfect centraal dus! Dichtbij de vele koffietentjes, maar uiteraard ook op fietsafstand van oa. de Rocacorba klim.

De groepsaccommodaties liggen iets ten noordwesten van Girona, vlakbij Banyoles. Vanuit hier kun je de kustwegen van de Costa Brava ontdekken, maar kun je ook de Pyreneeën in. Voor ieder wat wils dus!

Ook de stad Girona is dicht bij, en is zeker een bezoek waard na je fietsrit. Veel gezellige koffietentjes en restaurants maken het zeker de moeite waard om eens door heen te fietsen.

Luchthavens

Onze groepsaccommodaties zijn goed te bereiken vanaf zowel Girona als Barcelona airport. Barcelona ligt op ongeveer 115 km van Banyoles.