Accommodaties op Mallorca

Het Iberische eiland Mallorca is gemaakt om te fietsen. Steile klif kusten worden afgewisseld met pittoreske dorpjes, uitgestrekte dennenbossen en ruig gebergte in het noordelijke gedeelte. Hoogste tijd voor Chalet Beyond om na 12 jaar ons ook op dit eiland te oriënteren!

Mallorca is al langer bekend als populair fietseiland en is vanwege het heerlijke klimaat een ideale plek om het fietsjaar vroeger te beginnen, of op een leuke manier af te sluiten. Wij zijn op zoek gegaan naar geschikte accommodaties die dicht bij de bergen liggen en toch een centrale ligging hebben.

Voor 2019 hebben wij de beschikking over een prachtige villa, voor 15 personen. Ideaal dus voor een groepsuitje met jouw vrienden- of fietsclub! Voor kleinere gezelschappen hebben wij een echt sporthotel in Puerto de Pollensa, ook zeer geschikt voor triatleten.

Onze accommodaties kenmerken zich door:

  • Appartementen en/of kamers van verschillende groottes
  • Mooie ligging in de buurt van de bergen
  • Afgesloten fietsenstallingen
  • Privé zwembad en groot terras
  • WIFI

Bekijk hier onze accommodaties op Mallorca

Locatie accommodaties Mallorca

Villa Tramuntana ligt in de Noord-Westelijke hoek van Mallorca, net buiten het mooie dorpje Alaró, in een prachtige omgeving met adembenemend uitzicht op het Tramuntana-gebergte. Het dorp Alaró ligt op ongeveer 5 (auto)minuten. Er zijn restaurantjes, winkeltjes en supermarkten.

Vliegveld Palma is op slechts 30 minuten afstand.