Accommodaties bij de Stelvio

In de regio rondom Bormio is het prachtig fietsen. Wij hebben gekozen voor Bormio omdat je vanuit deze locatie  naast de Stelvio, veel bekende beklimmingen in de buurt hebt. Onder meer de Gavia en de Mortirolo, maar ook bijvoorbeeld een mooie ronde via Livigno. Daarnaast is Bormio een ontzettend leuk bergdorp met goeie faciliteiten, barretjes, restaurants, zwembad met wellness en een goede fietsenzaak met fietshuur mogelijkheden. Bormio ademt fietsen en vele voorzieningen zijn daarop afgestemd.

In de directe omgeving van Bormio hebben we 2 accommodaties. Casa Federica (op 3,5 km van Bormio) is een  appartementencomplex met ruime tuin met appartementen van diverse grootte. Fietshotel Bormio aan de rand van het gezellige bergdorp Isolaccia is een leuk authentiek hotel dat te boeken is op basis van half pension, ook geschikt voor grote groepen tot maximaal 45 personen. Aan de andere kant van de Stelvio, in het prachtige fietsgebied rondom het Oostenrijkse Nauders, ligt Haus Bergkastel. Deze groepsaccommodatie is ideaal voor groepen en ligt op ongeveer 30km van Prato.

Onze accommodaties kenmerken zich door:

  • Appartementen en/of kamers van verschillende groottes
  • Goeie ligging t.o.v. de Stelvio, Gavia en Mortirolo
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Grote tuin
  • WIFI

Locatie accommodaties Stelvio

De appartementen van Casa Gavia liggen aan de rand van het dorpje Valfurva. Het centrum van dit dorpje ligt op 400m. Valfurva ligt op 3.5 kilometer van Bormio. Vanuit Bormio loopt het licht omhoog naar Valfurva. Op de fiets is dit ongeveer 15 minuten. Valfurva is een klein authentiek bergdorp  waar je alle dagelijkse voorzieningen kunt vinden zoals een supermarkt, bar en toeristisch bureau.

Fietshotel Bormio ligt aan de rand van het authentieke Italiaanse bergdorpje Isolaccia. In de winter een wintersportgebied, en in de zomer ideaal om de Italiaanse Alpen te beklimmen. Op ongeveer 20 minuten fietsen ligt Bormio. Vanuit Bormio kan de Stelvio, Mortirolo en de Gavia worden beklommen.

Haus Bergkastel is gelegen in het fraaie bergdorpje Nauders. Nauders ligt ideaal voor als je de bekende Prato zijde van de Stelvio wilt fietsen. Op ongeveer 30km begint deze beklimming met de 48-haarspeldbochten.

Kijk voor alle routes in de buurt van onze fietshotels op de pagina over het fietsgebied rondom de Stelvio.