Alpe d’HuZes 2022

De Alpe d’HuZes week is een mooie en speciale week. In 2022 vindt Alpe d’HuZes plaats op donderdag 2 juni. Tijdens de Alpe d’HuZes week kun je een eigen kamer boeken in één van onze accommodaties maar voor grotere groepen (meer dan 8 personen) hebben we ook de mogelijkheid tegen een kleine meerprijs een eigen accommodatie te boeken. Je hebt dan de privacy om met je eigen groep deze week te beleven maar kunt wel aanschuiven in één van onze accommodaties voor de maaltijden.

Naast het verblijf in een comfortabel chalet verzorgen wij dagelijks een uitgebreid ontbijt en driegangen diner. Ook zijn zaken als toeristenbelasting en bed- en handlinnen inclusief.

Onze chalets kenmerken zich door de volgende zaken:

  • Fenomenaal uitzicht op het bergmassief
  • 2-persoonskamers met enkele bedden
  • Elke kamer heeft een eigen badkamer met bad of douche
  • Ruime woonkamer met volledig ingerichte open keuken

Meer informatie over onze chalets vind je op de volgende pagina. Wij zorgen voor de randzaken en jij kan genieten van de omgeving en het fietsen voor het goede doel.

Fotos: Frank van Engelen

”Aan alles werd gedacht, zelfs ontbijt in vroege uurtjes op evenement dag was mogelijk”

Leuke accomodatie, mooie omgeving, perfecte bemanning, kortom, een aanrader!

Half pension

Ons Alpe d’HuZes arrangement is op basis van half pension. Dat betekent dat wij iedere dag een lekker ontbijt en driegangen diner voor jullie bereiden. Meer informatie over half pension en ontbijt vind je op de volgende pagina.

We hebben jarenlang ervaring met de wensen van deelnemers aan Alpe d’HuZes. Door onze flexibiliteit is het in overleg mogelijk wat eerder of wat later te eten indien je naar een bijeenkomst van Alpe d’HuZes wilt.

Wil jij je inschrijven, of heb je je inmiddels opgegeven om deel te nemen aan Alpe d’HuZes. Lees dan hier in onze blog hoe je je voor kunt bereiden op het fietsen in de bergen.

Heb je vragen hierover?

Wil je meer weten?

Prijzen

Bekijk hieronder de prijzen van het Alpe d’HuZes arrangement

Prijs o.b.v. 4 nachten (ma-vr)Prijs o.b.v. 5 nachten Prijs o.b.v. 6 nachten
Fietshotel (ontbijt + diner)€290,- p.p.€345,- p.p.€395,- p.p.
Logies + ontbijt€245,- p.p.€290,- p.p.€335,-
Toeslag eigen chalet voor groepen van 7-13 personen€4,- p.p.p.n.
Toeslag eenpersoonskamer€145,- p.p.

Ons Alpe d’HuZes arrangement is inclusief verblijf in één van onze chalets, ruim ontbijt en versbereid 3-gangen diner gericht op sporters, bed- en handlinnen, eindschoonmaak en toeristenbelasting.

Omdat het hier geen pakketreis betreft, valt deze reis niet onder de garantieregeling van STO-Garant. STO-Garant betaling is wel mogelijk tegen een tarief van €20,- p.p., inclusief onze Corona geld terug garantie service

Foto impressie

Reserveren

De voorpret begint!

Locatie