Dreiländergiro weekend

Een combinatie van fietsen in Italië, Zwitserland én Oostenrijk. De bekendste beklimmingen uit de regio. En dat met een leuke fietsgroep en begeleiding vanuit Chalet Beyond. De Dreiländergiro combineert twee prachtige bestemmingen tot één fietsweek!   

Tijdens de Dreiländergiro fietsen we in de regio rondom Nauders. De climax ligt op de laatste fietsdag, met de route van de Dreiländergiro, een van de bekendste Granfondo’s van Europa.

Verblijf

Chalet Beyond zorgt voor een heerlijk en compleet verblijf. Elke dag zorgen we voor een uitgebreid fietsers ontbijt, een complete lunch en sportvoeding onderweg en een driegangen diner in de avond. In het hotel creëren we een gezellig fietscafé waar je lekker kan relaxen en de andere deelnemers kunt treffen.

Fietshotel Nauders

Je verblijft in ons fietshotel in Nauders. Dit fietshotel ligt vlakbij de Reschenpass en dus ideaal om de Prato zijde van de Stelvio te beklimmen. Het hotel heeft verschillende appartementen en een gezamenlijke ruimte voor de maaltijden.

Fietsbegeleiders / volgauto

Chalet Beyond beschikt over eigen fietsbegeleiders die veel ervaring hebben met fietsen in de bergen. Naast route informatie geven zij ook tips & tricks voor het fietsen in de bergen. 

Dagelijks hebben we de beschikking over onze eigen volgauto. Hier kun je je extra spullen kwijt. Tevens nemen wij extra reparatiespullen mee en sportvoeding en drank voor onderweg. Je wordt goed verzorgd dus!

”Fietsbegeleiding onderweg was super!”

”Super mooie routes gereden in een gaaf fietsgebied”

”Heerlijk om zelf nergens aan te hoeven denken behalve fietsen!”

”Heel leuk concept om zo met andere fietsers dezelfde uitdaging aan te gaan”

Prijzen

Prijs per persoonBeschikbaarheid
Dreiländergiro weekend (15-19 sept)€435,- p.p.15 / 15 plekken beschikbaar

Inclusief

 • Verblijf in fietshotel Nauders
 • Vol pension: catering is gericht op sporters (ontbijt, lunchpakket en 3-gangen diner)
 • Sportdrank onderweg
 • Afgesloten ruimte voor fietsen (+ sleutel materiaal)
 • Professionele begeleiding incl. tips & tricks en volgauto
 • Bed en handlinnen + handdoekenset +Eindschoonmaak

Exclusief

 • €30,- boekingskosten i.v.m. garantieregeling voor je reisgeld (betaling geschiedt aan derdengelden rekening)
 • Toeristenbelasting

Voorwaarden: Deze reis gaat door bij minimaal 10 personen

Programma Dreiländergiro weekend

Dag 1: Kaunertaler Gletsjer

Op dag 1 hebben we een prachtige tocht gepland naar de Kaunertalergletsjer. Wennen aan het klimmen, kilometers maken en genieten is het devies. Niet te gek doen, daarom doen we deze klim ook tot aan het stuwmeer. We moeten immers zaterdag de Dreilandergiro voltooien!

Door het Inntal rijd je prachtig heen en terug met een laatste klim via Zwitserland terug naar Nauders. Een fijne 100+ km route met de nodige klim kilometers.

Programma: 108 km / 1800 hoogtemeters

3-lander Kaunertaler

Dag 2: Local ride Italy

Even wat gas terugnemen op dag 2. Wat minder lang en wat minder hoogtemeters dan gisteren. We rijden eerst de benen los op het laatste stukje klim van de gemoedelijke Reschenpass. Na een stuk vlak langs de fotogenieke Reschensee dalen we af naar Mals. Mooi dorp met heerlijke gelati in het zonnige Meran dal. Een rustige maar adembenemend mooie route.

Programma: 62 km / 900 hoogtemeters

3-lander Local ride IT

Dag 3: Dreilandergiro route

Grandfondo Day! Dé dag waar het om draait: onze eigen Gran Fondo ”de Dreiländergiro” 168 Km en 3300 hoogtemeters. Vanuit de start in Nauders ga je de Stelvio (2797m) vanaf Prato omhoog via de fameuze 48 haarspeldbochten. Via de Ofenpas (2149m) en de Norbertshöhe (1410m) kom je dan uiteindelijk weer terug in Nauders. Eventueel kun je ook de iets minder lange route fietsen,

Programma A: 120 km / 3000 hoogtemeters

Programma A: 168 km / 3300 hoogtemeters

3-lander Granfondo route

Foto’s

FAQ

 • Houden jullie rekening met dieet wensen?

  Wij houden uiteraard rekening met vegetariërs, verder kan de keuken ook glutenvrije diners verzorgen. Andere specifieke allergieën in overleg

 • Moet ik verplicht de meerpijs voor een 1-persoonskamer betalen als ik alleen boek?

  Nee dat hoeft niet, je kan aangeven dat je bereid bent om een 2-persoonskamer te delen met iemand anders. We delen je dan in met een andere deelnemer (van gelijke geslacht).

 • Welke kosten komen er nog bij?

  Alles is incl. behalve de boekingskosten (a €30,-). Zelfs de toeristenbelasting is in de prijs inbegrepen. Je mag alleen zelf de consumpties betalen die je geniet in het hotel en daarbuiten.

 • Ben je verplicht om deel te nemen aan de groepsritten?

  Nee zeker niet, wat ons betreft vrijheid blijheid, maar geef het wel even aan of je mee gaat of niet.

 • Kan ik ook een keer de lange route fietsen terwijl ik daarvoor in de groep zat van de ‘short’ route?

  Ja natuurlijk je kan gerust switchen van groep, dus je bent welkom in je eigen tempo de lange route te fietsen.

 • Ben ik verplicht om het groepstempo te rijden?

  Nee dat ben je niet. Wil je wel profiteren van de begeleiding en de gezelligheid van de groep maar rij je over het algemeen wat sneller dan zul je af en toe moeten wachten. Rij je liever door dan kan dat ook, wel even aangeven aan de begeleider natuurlijk.

STO-reisgarantie

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Dit garantiefonds zorgt ervoor dat uw reisgelden veilig zijn mocht Chalet Beyond in financiële moeilijkheden komen. Deze stichting beheert de (aanbetaalde)reisgelden, de gelden worden pas aan Chalet Beyond uitgekeerd nadat de reis heeft plaatsgevonden.