La Marmotte

Wil jij de Marmotte gaan rijden? Bij Chalet Beyond ben je gegarandeerd van deelname. Wij regelen het startbewijs en daarnaast kun je genieten van ons volledig verzorgde Marmotte arrangement!

Marmotte arrangement 

Tijdens de Marmotte verhuren we onze chalets volgens het zelfde concept als ons fietshotel. Dit houdt in dat je een kamer kunt boeken met eigen badkamer op basis van half pension. In elk van onze chalets heb je de beschikking over een ruime woonkamer met zonneterras en een sauna of hamam. Elke avond bereiden we een heerlijk en gezond 3-gangen diner in een van de chalet-restaurants en elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Vanaf dinsdag zal er in de middag ook nog een pastamaaltijd verzorgd worden voor de extra energie, zodat je optimaal aan de start van de Marmotte staat. 

Voordelen van de Marmotte bij Chalet Beyond

 • Optimale ravitaillering tijdens de Marmotte op de Glandon, Telegraph én Galibier
 • De catering is volledig afgestemd op fietsers, inclusief dagelijks pastabuffet
 • Mogelijk tot sportief programma voor een optimale voorbereiding op de Marmotte
 • Eigen fysiotherapeut in huis om de vermoeide spieren te ontlasten
 • Gaaf Chalet Beyond fietsshirt
 • Marmotte startbewijzen inclusief voor onze gasten (indien gewenst)

Medische verklaring

Je bent verplicht een medische verklaring te laten ondertekenen door je huisarts. Deze medische verklaring kan je aansluitend uploaden bij je inschrijving.

STO-reisgarantie

Deze reis valt onder STO-reisgarantie, een garantiefonds voor pakketreizen. Dit garantiefonds zorgt ervoor dat uw reisgelden veilig zijn mocht Chalet Beyond in financiële moeilijkheden komen. Deze stichting beheert de (aanbetaalde)reisgelden, de gelden worden pas aan Chalet Beyond uitgekeerd nadat de reis heeft plaatsgevonden.

 
STO Logo

”De verzorging/begeleiding en volgwagen waren fantastisch geregeld!”

“Overwin jezelf tijdens een van de zwaartste cyclo’s van Europa.”

Prijzen

Prijs o.b.v. 4 nachtenPrijs o.b.v. 5 nachtenPrijs o.b.v. 6 nachtenPrijs o.b.v. 7 nachten
Marmotte arrangement€465,- p.p.€515,- p.p.€560,- p.p.€600,- p.p.
Marmotte arrangement incl. sportief programma€585,- p.p.€650,- p.p.€690,- p.p.

Inclusief

Ons Marmotte arrangement is inclusief: verblijf in één van onze chalets, halfpension, Chalet Beyond fietsshirt, pastabuffet (di-vrij), ravitaillering tijdens de Marmotte, mogelijkheid tot massage/fysio, bed- en handlinnen, eindschoonmaak en toeristenbelasting

Exclusief

Hierboven genoemde prijs is exclusief startbewijs, eenmalige boekingskosten van €15,- per boeking vanaf 5 personen of in combinatie met sportief programma.

Borg voor de chip van het startbewijs van €10,-/€20,-(Trophee). Deze krijg je na inlevering bij de organisatie terug.

Marmotte startbewijsPrijs nog niet bekend
Trophée d’OisansPrijs nog niet bekend
Toeslag eenpersoonskamer€225,- p.p.

“De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Chalet Beyond is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Chalet Beyond beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u hier.”

Reserveren

De voorpret begint!

Sportief programma Marmotte

Wil je nog beter voorbereid aan de start van de Marmotte staan? Ons sportieve programma is het juiste programma wat jou goed voorbereid en scherp zet voor de Marmotte. Je gaat enkele bergen verkennen, je krijgt advies over de route / voeding / het weer e.a. relevante zaken, je hebt ondersteuning van een volgauto tijdens deze dagen en profiteert van sportvoeding en sportdrank onderweg. Daarnaast is het natuurlijk ook heel gezellig!

Je wordt begeleid door twee zeer ervaren Marmotte rijders en er gaat dagelijks een volgauto mee de bergen in. Elke dag heb je de keuze uit een kortere en langere route, de snelheid en intensiteit bepaal je zelf. Twijfel je over de lengte van de route of wat anders? Vraag de trainers dan om advies; daar zijn ze voor. Na de training staat er een heerlijk en gezond bord pasta voor je klaar in het chalet en kan je je laten verzorgen door een masseur (tegen vergoeding).

Het sportieve programma duurt 4 dagen en vangt aan op dinsdag en duurt tot en met vrijdag.

De begeleiders van Chalet Beyond kenmerken zich door bepaalde kernwaarden:

 • Fietsbegeleiders zijn professioneel en ervaren
 • De gebiedskennis is zeer groot
 • Ze hebben zelf de Marmotte gefietst (goud) en weten echt alles van een goede voorbereiding
 • Ze zijn in het bezit van EHBO kennis
 • Inclusief volgauto en sportdrank
DinsdagRondje Villard Reymond + Oz station70 km, 1200 hoogtemeters
WoensdagCol du Glandon + rondje meer60 km, 1300 hoogtemeters
DonderdagVillard Reculas- Huez- Alpe d’Huez55 km, 1000 hoogtemeters
VrijdagDal van La Berarde50 km, 300 hoogtemeters

Foto impressie

Locatie