Tour de France arrangement

Komend jaar is Alpe d’Huez weer opgenomen als finish plaats van een Tour etappe. Etappe nummer 12, op donderdag 14 juli 2022. Natuurlijk organiseren wij dan weer ons bekende Tour arrangement.

Jij kan lekker gaan kijken en fietsen in deze prachtige omgeving. Wij zorgen voor een goed verblijf, uitstekende catering en goede tv couverage! Je kan ons vragen om tips en ideeën waar je het beste kan gaan kijken en welke tochten leuk zijn om te fietsen als je dat wilt. 

De dag ervoor, op de 13e juli kan je de Tour karavaan ook al langs zien komen. Bijvoorbeeld op de Galibier, via de noordzijde (Valloire) rijden ze omhoog en bij de Col de Lauteret (afdaling) slaan ze linksaf in de richting van Briancon. Daar finishen ze op de stijle flanken van de Granon. Ook de dag na de Alpe d’Huez kan je de mannen gaan aanmoedigen. De start is dan in Bourg d’Oisans, op nog geen 18km gelegen van ons fietshotel. Dus 3 dagen lang Tour feest!

Verblijf

Chalet Beyond zorgt voor een goed en compleet verblijf. Elke dag zorgen we voor een uitgebreid fietsers ontbijt en een driegangen diner in de avond. In het hotel creëren we een gezellig fietscafé waar je lekker kan relaxen en de Tour live kan volgen. Als extra’s bieden we één keer een Tour borrel aan (incl. 2 consumpties en een borrel plankje) en organiseren we een social ride.

Jouw boeking goed verzekerd?

Fietshotel Alpe d’Huez

We verblijven in ons eigen fietshotel in Oz en Oisans Station. Het hotel ligt op een hoogte van 1.350 aan de rand van Oz Station met prachtig uitzicht over de bergen. Kleinschalig, kwalitatief en gezellig sporthotel dat door onze eigen Nederlandse crew wordt uitgebaat.

Wij zijn zelf gek van de bergen, fietsen en bergwandelen dus we begrijpen onze gasten heel goed en beleven er veel plezier aan jullie te geven waar je behoefte aan hebt. Er is een (huis)bar, groot zonneterras en een afsluitbare garage (fietsenstalling) incl. sleutelhoek en wasplek om je fiets te poetsen.

Oz Station en omgeving

De klim naar Oz Station is klein en fijn. De klim heeft een lengte van 7.5 km en het begin en het einde zijn best pittig te noemen. Deze moet je natuurlijk een keer gedaan hebben. Op de andere dagen, mocht je de klim willen ontlopen, kan je gebruik maken van de nieuwe skilift tussen Allemond (het dal) en Oz Station, top geregeld (kosten € 7,- voor een enkele rit). Natuurlijk kan je ook met de auto (of busje) met drager naar beneden, in het dal zijn voldoende parkeerplekken. 

Verder vind je in Oz Station een overdekt zwembad (18m) met buiten terras, acrobranche (touwparcours op hoogte), tennisbaan en natuurlijk veel mountainbike- en wandelpaden. Op 7 km is een stuwmeer met een aantal recreatie mogelijkheden als stand up padling, kanoën en horeca en een openlucht zwembad (25m).

”Heel service gerichte beheerders”

”Uitstekende catering, geheel afgestemd op de fietser……top”

Prijzen

Prijs per persoon op basis van 2-personen in een 2-pers. kamer (2x enkel bed)
Tour de France arrangement (11-16 juli 2022)€79,- per nacht (minimaal verblijf 5 nachten)

Inclusief

  • Verblijf in 2- of 3-persoonskamer
  • Half pension: catering is gericht op sporters (ontbijt en 3-gangen diner). Houden rekening met vegetariërs en allergieën
  • Tour de France borrel
  • Social ride (optioneel)
  • Afgesloten ruimte voor fietsen (+ sleutel materiaal)
  • Route informatie en kijktips van jullie hotel crew
  • Bed en handlinnen (incl. extra set) +Eindschoonmaak

Exclusief

  • €20,- boekingskosten i.v.m. garantieregeling voor je reisgeld (betaling geschiedt aan derdengelden rekening)
  • Toeristenbelasting

Foto’s

STO-reisgarantie

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Dit garantiefonds zorgt ervoor dat uw reisgelden veilig zijn mocht Chalet Beyond in financiële moeilijkheden komen. Deze stichting beheert de (aanbetaalde)reisgelden, de gelden worden pas aan Chalet Beyond uitgekeerd nadat de reis heeft plaatsgevonden.