Tim & Ruth van @Biketravels.cc inspireren dagelijks anderen om ook op de fiets te springen. Bij Chalet Beyond helpen we daar graag bij!

Wat ook helpt om op de fiets te springen? Een verblijf bij één van onze fietshotels! Dan hoef jij je namelijk niet druk te maken over eten en, bijvoorbeeld, de stalling van je fiets. Biketravels maakte gebruik van alle gemakken van zo’n fietshotel en hieronder delen ze hun ervaring met je. Zelf ook verblijven in een fietshotel? Bekijk hier ons aanbod!

De gemakken van een verblijf in een fietshotel

Wat een ongelofelijk fijne tijd hebben wij gehad bij Chalet Beyond en Fietshotel Cima Piazzi! Vanaf het eerste contact met Wouter en Malou van Chalet Beyond was alles perfect geregeld. Wouter’s passie voor buitenactiviteiten zoals fietsen, wandelen en skiën is duidelijk voelbaar. Het is inspirerend om te zien hoe hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt, en deze energie werkt aanstekelijk. Vanuit ervaring kunnen we zeggen dat hij iemand is die alles in het werk stelt om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Service en Flexibiliteit

Een mooi voorbeeld van Wouter’s toewijding: wij waren te laat met het boeken van het fietshotel Cima Piazzi, maar Wouter heeft alles op alles gezet om voor ons toch nog een plekje te vinden in Bormio. Hoewel we uiteindelijk niet in het fietshotel zelf verbleven, maar in een appartement op vijf minuten afstand, konden we wel genieten van alle gemakken van het fietshotel. De communicatie was echt waanzinnig goed en zorgde voor een zorgeloos verblijf.

Heerlijk Ontbijt en 3-gangen Diner

Elke ochtend genoten we van een heerlijk ontbijt dat klaarstond tussen 07:00 en 10:00 uur. Het buffet bood alles wat je maar kon wensen: pannenkoekjes, vers brood, gekookte en gebakken eieren met bacon, croissantjes, zoetigheden, yoghurt en natuurlijk een Italiaanse espresso. We konden onze buikjes goed vullen voor een actieve dag.

Bij het ontbijt lag er elke ochtend een kaartje op tafel met de keuze voor het diner van die avond. Elke dag was er weer een andere verrassing, met vaak een heerlijke Italiaanse pasta als onderdeel van het menu. Het dessertbuffet met taartjes en yoghurtjes was ook iedere avond een traktatie.

Gezellige Avonden

Voor het diner genoten we vaak van een spelletje in de bar, waar je gezellig met andere gasten kon verblijven. De sfeer was heel ontspannen en wij bestelden vaak een alcoholvrij biertje en kregen er een heerlijk borrelplankje erbij. Het driegangendiner zelf was van 19:00 tot 22:00 uur, gevolgd door een kampvuur buiten. Helaas was het niet elke avond prachtig weer, maar we kunnen ons voorstellen dat dit bij goed weer tot in de late uurtjes erg gezellig is.

Speciale Arrangementen en Voorzieningen

Op de dag van de Granfondo werd er speciaal een vroeg ontbijt geregeld, zodat we ons daar geen zorgen over hoefden te maken. Daarnaast hebben ze een fietskelder waar je je fiets veilig kunt stallen, wat echt ideaal is voor fietsliefhebbers.

Kortom, we zijn volledig ontzorgd en ongelofelijk goed in de watten gelegd door zowel Chalet Beyond als Fietshotel Cima Piazzi. Deze combinatie van passie, service en gezelligheid maakt het een absolute aanrader voor iedereen die van fietsen en een goed verblijf houdt.

Wouter & Malou: Bedankt! Liefs Biketravels.cc