Cycling Challenges 2019

In 2019 bieden we weer twee Cycling Challenges aan. In 2018 was de Bormio Cycling Challenge een groot succes! Meer dan 40 deelnemers kwamen voor een kort of lang verblijf in de regio rondom de Stelvio en de Gavia. In 2019 komt daar nog de Mallorca Cycling Challenge bij!

De Cycling Challenges staan voor een uitdagende week of weekend. Samen met andere fietsfanaten fietsen we dagelijks de mooiste routes. Bekende beklimmingen rondom Bormio, mooie routes op Mallorca en dat allemaal met professionele fietsbegeleiders.

Compleet verzorgd met ontbijt en diner zodat je zelf nergens aan hoeft te denken! Volop gezelligheid en lekker fietsen, dat zijn onze Cycling Challenges!

Bormio Cycling Challenge

Altijd al de Stelvio of de Gavia willen beklimmen? Vanuit het prachtige Bormio bieden wij voor het 2e opvolgende jaar een complete fietsweek of fietsweekend aan. Tijdens deze groepsreis beklim je de grootste en bekendste passen, maar als je voor een week verblijf kiest dan ga je ook prachtige rondtochten fietsen door deze Italiaans-Zwitsere hoek van de Alpen. Wat dacht je van rondje Livigno – Bernina pas? Dit alles met de gezelligheid van een groep fietsers met hetzelfde doel!

Verblijf

We verblijven in Albergo Foscagno-Piazzi dat op 20 minuten fietsen ligt van Bormio. Het fietshotel ligt aan de rand van een authentiek bergdorp, er zijn voldoende voorzieningen lokaal aanwezig als een terras, supermarkt en apotheek. Het hotel heeft een bar, groot zonneterras en een afsluitbare garage (fietsenstalling) incl. sleutelhoek.

Mallorca Cycling Challenge

Het Iberische eiland Mallorca is gemaakt om te fietsen, steile klif kusten worden afgewisseld met pittoreske dorpjes, uitgestrekte dennebossen en ruig gebergte in het noordelijke gedeelte. Hoogste tijd voor Chalet beyond om na 12 jaar een complete cycling challenge aan te bieden in één van de beste fietsgebieden van Europa met voldoende uitdagingen.

Finca Son Flora

Centraal gelegen in het noordelijk deel van Mallorca hebben we een geweldig mooie en comfortabele finca gevonden (Finca Son Flora). Een heerlijk luxe woning waar je ideaal kan ontspannen voor en na de fietsritten, op het zonneterras of in de tuin aan het privé zwembad. Chalet Beyond zorgt voor de catering op basis van half pension incl. gezonde tussendoortjes. Elke dag kan je genieten van uitstekende catering in de vorm van een uitgebreid ontbijt en een smaakvol 3-gang diner in de avond. Je hebt dus alle tijd om te relaxen en je fiets te poetsen!

Foto impressie