Accommodaties in de mooiste fietsgebieden van Europa

In de fietsgebieden bij de Alpe d’Huez, Stelvio en Mont Ventoux bieden wij zeer geschikte accommodaties aan voor fietsers. Vanaf 2019 komen daar nog twee nieuwe bestemmingen bij, Girona en Mallorca!

Naast onze fietshotels kun je deze accommodaties ook huren zonder maaltijden. Sommige groepen kiezen liever voor eigen verzorging. Door een accommodatie bij ons te boeken weet je in ieder geval dat deze ‘fietser proof’ is, nemen wij je al het geregel uit handen en profiteer je van onze ervaring en routekennis. Voor accommodatiehuur kan je bij ons terecht vanaf 2 personen tot en met een groep van 50 personen. Bij de Alpe d’Huez regio is dat zelfs nog ruimer. Ideaal dus voor wielerverenigingen, sportscholen en fiets-vriendengroepen. Maar ook voor de kleine groepen is er meer dan voldoende aanbod.

Alle accommodaties worden aangeboden vanuit de gedachte dat de mooiste beklimmingen goed bereikbaar moeten zijn. Dat de fiets veilig en gemakkelijk te stallen is en dat het appartement of chalet ruim en comfortabel is, waar je prettig vertoeft. Als service zorgen wij voor route-informatie en dragen wij  bijzondere fiets ideeën aan.

Mocht je toch mét half pension wensen te verblijven, begeleiding tijdens het fietsen willen of het gemak van een volgauto willen? Vraag het ons gewoon, vaak is er meer mogelijk dan je bij voorbaat denkt.

Alle accommodaties zijn verschillend, maar in ieder geval met zorg uitgekozen en voldoen aan de volgende criteria:

  • gelegen dichtbij bekende cols in de mooiste fietsgebieden
  • goede bedden en goede verhouding slaapkamers-badkamers
  • ruim en comfortabel met een algemene ruimte / woonkamer
  • afgesloten stalling voor fietsen en mogelijkheid tot het schoonmaken van je fiets
  • warm onthaal en goede informatie over fietsroutes 

Bekijk hier onze accommodaties

Bekijk hieronder onze accommodaties in de fietsgebieden bij de Alpe d’Huez, Stelvio, Mallorca, Girona en de Mont Ventoux.

Foto impressie