Volgauto ondersteuning

volgauto Chalet Beyond

Volgauto ondersteuning

Altijd al eens met je fietsgroep de Alpe d’Huez willen fietsen of al tijden aan het dromen van legendarische cols als de Glandon, Madeleine of Galibier? Hierbij wil je wel graag de zekerheid van voldoende eten en drinken, warme kleding en morele steun? In dat geval is het boeken van een volgauto ideaal. Richt je volledige aandacht op het fietsen en laat alle randzaken over aan ons.

Kosten: €250,- per auto

Lezen hoe de volgauto in zijn werk gaat? Lees hier een leuk verslag over een dag volgauto ondersteuning!

Tweedaagse Alpe d’Huez fietsclinic (vanaf 10 personen)

Tweedaagse Alpe d’Huez fietsclinic

Een van de mogelijkheden voor professionele begeleiding is onze tweedaagse Alpe d’Huez fietsclinic. Tijdens deze twee dagen geven we uitleg over fietsen in de bergen en tips en tricks. De eerste dag fietsen we een oefentocht met een rustige beklimming in de buurt. De tweede dag beklimmen we natuurlijk Alpe d`Huez met tijdmeting vanaf de start tot aan de finish.

De clinic wordt verzorgd inclusief pastamaaltijd op de eerste dag en een snack- en lunchpakket op de tweede dag. Tevens voorzien we in de nodige reepjes en sportdrank voor onderweg. Hierbij geldt een minimum van 10 personen.

Kosten: €65 p.p. vanaf 10 personen

Fiets je eigen Marmottepakket

Fiets je eigen Marmottepakket

Altijd al de Marmotte willen fietsen, maar geen zin in de drukte op de officiële dag? Wij bieden je de mogelijkheid om gedurende het hele seizoen verzorgd deze prachtige tocht te fietsen. Met dit Marmottepakket boek je namelijk een volgauto tijdens de dag, een chauffeur die de ronde zelf op zijn duimpje kent, sportvoeding en een informatieavond vooraf. Al deze aspecten zorgen ervoor dat jij en je groep zich volledig kunnen focussen op de Marmotte tocht zelf en optimaal voorbereid aan de start zullen verschijnen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Lees hier de ervaringen van een groep dit hier gebruik van heeft gemaakt in onze blog!

Voordelen

 • Geen drukte met andere fietsers
 • Tijdstip zelf te bepalen
 • Volgauto met al je eigen spullen en EHBO
 • Begeleiders hebben uitstekende routekennis
 • Route informatie en routekaartje

Kosten: €350,- (vanaf 10 personen)

Professionele fietsclinic vanaf 10 personen

Professionele fietsclinic

Haal meer uit je reis naar de bergen door het boeken van een fietsclinic. Chalet Beyond kan onder begeleiding van ervaren fietsers altijd zorgen voor een op maat gemaakte fietsdag. Van beginnende fietsers tot meer ervaren wielrenners; van een enkele dag tot een volledig verzorgde week. Gegarandeerd kunnen wij ervoor zorgen dat uw fietsplezier vergroot kan worden. De clinic wordt verzorgd inclusief sportdrank en de nodige reepjes voor onderweg. Hierbij geldt een minimum van 10 personen.

Kosten: €30,- p.p. (vanaf 10 personen)

Wil jij in een ander fietsgebied (Stelvio, Mont Ventoux, Girona) een fietsclinic? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Routebegeleiding

routebegeleiding bij Chalet Beyond

Routebegeleiding

Onze routebegeleiding is geschikt voor fietsers van elk niveau. Het komt vaak voor dat iedereen binnen de groep het liefst wil fietsen. Niemand zit immers graag in de auto, maar soms is het handig als er een auto mee is. Laat ons dat dus doen! Heb je geen idee van de route? Geen probleem, wij denken graag met je mee over een mooie en geschikte route. Indien je het leuk vind om zelf de route te verzinnen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij bieden een volgauto en indien de groep te groot wordt zorgen we voor begeleiders op de fiets. Tevens zorgen wij voor een lunchpakket voor onderweg. Er geldt een minimum van 10 personen

Wij regelen de logistiek en de randzaken, zodat jullie ongestoord en onbekommerd kunnen fietsen.

 • Professionele begeleiders
 • Volgauto
 • Lunchpakket
 • EHBO en AED
 • Sportvoeding voor onderweg

Kosten: €30 p.p.p.d. (vanaf 10 personen)

Twee daagse rondreis

2 daagse rondreis met Chalet Beyond

Twee daagse rondreis

Uiteraard vinden wij de omgeving van Alpe d’Huez een van de mooiste fietsgebied van Europa. Toch snappen we ook dat het leuk is om nieuwe gebieden en beklimmingen te verkennen. De 2-daagse rondreizen bieden de mogelijkheid om zowel je tijd op Alpe d’Huez scherper te zetten als om een geheel nieuw gebied te verkennen. Dit binnen het tijdbestek van een lang weekend. Een 2-daagse rondreis heeft altijd de volgende kenmerken:

 • Minimaal 3 nachten verblijf in Oz en 1 nacht verblijf in een hotel naar keuze
 • Wij zullen een voorstel qua hotel doen, maar een eigen voorstel is mogelijk
 • Alle dagen zijn inclusief half pension (ontbijt en diner)
 • Wij zetten een minibus in om de overnachtingsspullen in het hotel te krijgen,
 • We verzorgen beide dagen een lunch onderweg en we helpen bij pech onderweg.
 • Alle dagen voorzien we duidelijke routeinformatie.
 • Extra dagen in Oz zijn uiteraard mogelijk.