Fietsen in Girona

Fietsen in Girona is erg divers. Je kunt vele kanten op. De Spaanse Pyreneeën zijn binnen bereik ten noorden van Girona, maar ook de mooie glooiende wegen langs de bekende Costa Brava kunnen prima vanuit Girona worden gefietst. Fietsen in Girona is daarnaast voor fietsers van elk niveau. Je kunt de bergen in, maar je kunt dus ook prima wat rustiger heuvelachtig terrein aan doen.

Het klimaat maakt fietsen in Girona nóg aantrekkelijker. Je kunt het hele jaar door fietsen. Het is niet voor niets dat veel profs zich hebben gevestigd in deze regio. Grote kans dus dat je profs tegen komt op de fiets in Girona.

Girona zelf is een geschikte stad voor de fietser. De stad heeft een grote fietscommunity met veel fietscafés. Perfect voor een combinatie tussen citytrip en fietsvakantie!

Wil jij meer informatie over fietsen in Girona en de mooiste routes in de regio rondom Girona bekijken?

Verblijf in Girona

Midden in het oude centrum van Girona bevinden zich zes prachtige appartementen, die ideaal zijn voor fietsers. Ruime appartementen met mooie kamers en een volledig ingerichte keuken. De appartementen bevinden zich in een recent gerenoveerd gebouw uit de 16e eeuw, dat van alle moderne gemakken is voorzien (oa lift, airco). Vanwege de ligging in het centrum is het de ideale plek om na je fietstocht gezellig een restaurant op te zoeken, of een van de vele cafés.

Iets ten noorden van Girona, bij Banyoles hebben wij diverse mooie groepsaccommodaties. Deze liggen in de mooiste gebieden, vrij met een schitternd uitzicht. Perfect voor een verblijf met jouw fietsvrienden of fietsclub. Je kunt deze groepsaccommodatie boeken inclusief halfpension (ontbijt en diner) of je kunt ze boeken op basis van enkel de accommodatie huur en dus zelf de maaltijden verzorgen. Deze groepsaccommodaties beschikken over een eigen zwembad, grote woonkamers, een mooi terras en de ruime opzet met een typisch Spaans karakter.

Girona Cycling Challenge

Drie dagen fietsen in de prachtige regio rondom Girona. Tijdens de Girona Cycling Challenge organiseren we 3 fietsdagen waarin we zoveel mogelijk moois van deze regio laten zien. Via smalle en glooiende straatjes door pittoreske Spaanse dorpen fietsen we deze dagen richting de kust, maar duiken we ook de bergen in. Voor iedere fietsers wat wils.

We verblijven in een mooie groepsvilla met zwembad. Dagelijks serveren we een uitgebreid ontbijt en ’s avonds een driegangen diner. Drie dagen leven als een prof!