Groepsreizen voor bedrijven en grote groepen

Complete fietsreizen met een mooi einddoel om met elkaar een periode lang naar toe te trainen

Wil jij jouw collega’s uitdagen op de flanken van de Alpe d’Huez, de Stelvio of een andere berg? Wat is er dan mooier om een bedrijfsuitje te doen door naar de Alpen af te reizen. Speciaal voor grote groepen hebben wij op maat gemaakte fietsreizen die aansluiten op jouw wensen!

Samen trainen met collega’s of vrienden om naar een bepaald doel toe te werken. De beklimming van de Alpe d’Huez of Stelvio, of misschien een andere berg. Compleet verzorgd met een goed onderkomen in onze fietshotels, de juiste catering, goeie informatie over de fietsroutes en op verzoek ook de fietsbegeleiding als die behoefte er is. Het verblijf is op basis van halfpension met een goed gevuld ontbijt en een uitstekend 3-gangen diner.

Door onze visie en ervaring met vele grote groepen in het recente verleden (o.m. Full of Life Limmen/Castricum, Sportschool Delta in Goes, De Tuunte in Winterswijk) en door goed te luisteren naar de klant hebben wij een overzichtelijk programma ontwikkeld waarin beleving, sportief bezig zijn en gezamenlijk ondernemen voorop staan. Binnen het programma is er nog steeds mogelijkeid voor persoonlijke sportieve wensen en doelen, de een fietst nou eenmaal sneller of wil wat meer doen dan de ander.

Hieronder een tweetal voorbeeldprogramma’s van onze fietsreizen.

Alpe d’Huez

Vanuit ons hoofdchalet in Oz-Station kun je de mooiste routes in de omgeving verkennen. Tijdens dit 4-daagse verblijf zullen we onder andere de Alpe d’Huez gaan beklimmen, met tijdmeting. Compleet verzorgd met ontbijt en driegangen diner. Ook krijg je tips en tricks over hoe te fietsen in de bergen.

Programma:

Dag 1:

Aankomst in Oz-Station en uitleg over fietsen in de bergen

Dag 2:

Gezamenlijke fietstocht in de omgeving om te wennen aan de omgeving en de hoogte. Deze rit zal ongeveer 65 km zijn met bijna 2000 hoogetemeters en wordt ook wel de ‘Balkonroute‘ genoemd.

Dag 3:

Beklimming Alpe d’Huez met tijdmeting en begeleiding met volgauto. De bekendste col van de Alpen, de Alpe d’Huez met zijn 14 kilometer à 8% en 21 haarspeldbochten.

Afsluiting met barbecue in het chalet

Dag 4:

Vertrek naar huis

Vanaf €177,- per persoon

Stelvio

Vanuit het hotel in Bormio kun je de bekendste cols beklimmen uit de rijke Giro geschiedenis. De Stelvio, Mortirolo en de Gavia. Geniet van de prachtige omgeving tijdens het 5-daagse verblijf. Sluit af met een tijdmeting op de Stelvio.

Programma:

Dag 1:

Aankomst in Bormio en uitleg over fietsen in de bergen

Dag 2:

Gezamenlijke fietstocht in de omgeving om te wennen aan de omgeving en de hoogte.

Dag 3:

Beklimming Gavia & Mortirolo. Tocht van ongeveer 110 km met 3000 hoogtemeters. Een pittige dag dus. Bekijk hier de route.

Dag 4:

Beklimming Stelvio met tijdmeting en begeleiding vanuit een volgauto (op aanvraag, niet altijd mogelijk)

Dag 5:

Vertrek naar huis

Vanaf €292,- per persoon

Wat wij bieden

Ruime en comfortabele accommodatie geschikt voor 10 tot 45 personen. Onze chalets zijn ideaal voor grote groepen. Er is op alle locaties een gemeenschappelijke ruimte waar je gezamenlijk kan eten en een drankje kan pakken of op het zonneterras. Veelal 2-persoons kamers met eigen badkamer (douche en toilet).

Tijdens het verblijf worden de maaltijden verzorgd door onze toegewijde chaletstaf. Alles wordt uit handen genomen zodat onze gasten alleen maar fietsen hoeven te denken!

Onze chalets kenmerken zich door de volgende zaken:

  • Fenomenaal uitzicht op het bergmassief
  • Centrale ligging in het fietsgebied
  • 2-persoonskamers met enkele bedden (eigen badkamer)
  • Gemeenschappelijke ruimte met (huis)bar en zonneterras
  • Extra faciliteiten: Sauna en Hammam of jacuzzi

Meer informatie over onze chalets vind je op de volgende pagina. Wij zorgen voor de randzaken en jij kan genieten van de omgeving en het fietsen voor het goede doel.

Half pension en ontbijt

Ons arrangement is op basis van half pension. Dit houdt in dat wij het diner en ontbijt voor je verzorgen. Op deze manier hoef je je echt nergens anders druk om te maken. Meer informatie over half pension en ontbijt vind je op de volgende pagina.

We hebben jarenlang ervaring met de wensen van fietsers en we hebben ons daarnaast laten informeren door een voedingsdeskundige. Alle gewenste nutriënten (denk o.m. aan energie en herstel) worden aangeboden in smaakvolle gerechten. Ook extra’s als een pasta buffet of een lunch op locatie zijn mogelijk, net als een 2e keer opscheppen tijdens het hoofdgerecht.

Voordelen voor bedrijven

Naast dat het een sportieve uitdaging is voor uw werknemers, biedt het voor uw bedrijf ook de nodige voordelen:

  • Teambuilding – Samen met de werknemers trainen voor een doel. Dit zorgt voor een bepaalde teamspirit binnen de werknemers en kan gezonde concurrentie opwekken.
  • Iets extra’s voor werknemers – Je biedt iets extra`s en gaat je dus onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven.
  • Gezonde bedrijfssfeer – Sporten is gezond. Het klinkt eenvoudig, maar veel werknemers zitten hele dagen achter hun bureau. Door een actieve uitdaging te bieden, worden werknemers sportiever, wat weer kan leiden tot minder verzuim onder de werknemers!