Jij kiest de bestemming, en wij doen de rest!

Complete fietsreizen om met elkaar naar toe te trainen of als trainingskamp voor jouw fietsclub!

Wil jij jouw vrienden uitdagen op de flanken van de Alpe d’Huez, de Stelvio of in de Spaanse Pyreneeën? Wat is er dan mooier om dit compleet verzorgd te doen! Speciaal voor grote groepen hebben wij op maat gemaakte fietsreizen die aansluiten op jouw wensen!

Een trainingskamp met jouw fietsclub, een bedrijfsuitje met fanatieke fietscollega’s of een leuk weekend met jouw fietsvrienden op een mooie bestemming. Wij bieden compleet verzorgde fietsreizen aan die we op jullie wensen kunnen laten aansluiten.

Je verblijft in één van onze fietsaccommodaties met door ons verzorgde catering. Iedere ochtend een heerlijk ontbijt, en ’s avonds een uitgebreid driegangendiner. Zo hoef jij je alleen maar op het fietsen te focussen! Wil je onderweg ook ondersteuning? Wij kunnen een volgauto beschikbaar stellen zodat je ook onderweg gebruik kan maken van onze service.

Hieronder een tweetal voorbeeldprogramma’s van onze fietsreizen.

Fietsweek Girona

Girona is een perfecte bestemming voor een trainingskamp of fietsweekend met jouw fietsclub. Slechts een uurtje vliegen vanaf Amsterdam, en twee dagen rijden met de auto. In de regio Girona kun je veel verschillende tochten maken. De Spaanse Pyreneeën, glooiende kustwegen en niet al te zware beklimmingen in de directe omgeving. Veel profs kiezen voor Girona als woonplaats en dat is niet voor niets!

Vanuit onze ruime groepsaccommodaties Torre de Dalt en Can Xargay kun jij zo de Spaanse wegen op. Heerlijke ruime accommodaties met eigen zwembad. Ons personeel die de catering verzorgd zodat jullie optimaal kunnen genieten. Fietshuur is mogelijk als je met het vliegtuig komt en je eigen fiets liever niet mee neemt.

Programma

Het fietsprogramma kun je geheel zelf invullen. Afhankelijk van jullie wensen. Maar wij denken graag met jullie mee! Voor wat inspiratie kun je hier alvast wat mooie routes en beklimmingen vinden.

Voorbeeld programma:

Dag 1: Aankomst

Dag 2: Rustige fietsroute richting de kust

Dag 3: Rondje Rocacorba +/- 75km

Dag 4: Mare de Deu del Mont +/- 130km

Dag 5: Dag richting Andorra/Pyreneeën

Dag 6: Ronde Banyoles en Olot +/- 120km

Dag 7: Vertrek naar huis

Vanaf €485,- per persoon

Beklim de bekende toppen van de Giro!

De regio rondom Bormio biedt heel veel verschillende beklimmingen. De Stelvio, Mortirolo en de Gavia zijn de meest aansprekende, maar er zijn zo veel mooie routes in deze regio. Geniet van de prachtige omgeving tijdens jullie verblijf. Bij een verblijf bij de Stelvio overnachten jullie in Casa Gavia of Hotel Cima Piazzi. Beide accommodaties liggen dicht bij Bormio en dus ideaal ten opzichte van de Stelvio, Gavia en alle andere mooie bergen. Iedere ochtend is er een uitgebreid ontbijt en ’s avonds kun je genieten van een heerlijk driegangendiner. Wil je onderweg ook ondersteuning, dan kunnen wij een volgauto beschikbaar stellen, of zelf een fietsbegeleider die met jullie mee fietst.

Programma:

Jullie zijn uiteraard helemaal vrij om zelf een mooi programma te verzinnen. Hieronder een voorbeeld van een divers 5-daags verblijf.

Dag 1: Aankomst in Bormio en uitleg over fietsen in de bergen

Dag 2: Gezamenlijke fietstocht in de omgeving om te wennen aan de omgeving en de hoogte.

Dag 3: Beklimming Gavia & Mortirolo. Tocht van ongeveer 110 km met 3000 hoogtemeters. Een pittige dag dus. Bekijk hier de route.

Dag 4: Beklimming Stelvio met tijdmeting en begeleiding vanuit een volgauto (op aanvraag, niet altijd mogelijk)

Dag 5: Vertrek naar huis

Vanaf €292,- per persoon

Wat wij bieden

Ruime en comfortabele accommodatie geschikt voor 10 tot 45 personen. Onze chalets zijn ideaal voor grote groepen. Er is op alle locaties een gemeenschappelijke ruimte waar je gezamenlijk kan eten en een drankje kan pakken of op het zonneterras. Veelal 2-persoons kamers met eigen badkamer (douche en toilet).

Tijdens het verblijf worden de maaltijden verzorgd door onze toegewijde chaletstaf. Alles wordt uit handen genomen zodat onze gasten alleen maar fietsen hoeven te denken!

Onze chalets kenmerken zich door de volgende zaken:

  • Fenomenaal uitzicht op het bergmassief
  • Centrale ligging in het fietsgebied
  • 2-persoonskamers met enkele bedden (eigen badkamer)
  • Gemeenschappelijke ruimte met (huis)bar en zonneterras
  • Extra faciliteiten: Sauna en Hammam of jacuzzi

Meer informatie over onze chalets vind je op de volgende pagina. Wij zorgen voor de randzaken en jij kan genieten van de omgeving en het fietsen voor het goede doel.

Half pension en ontbijt

Ons arrangement is op basis van half pension. Dit houdt in dat wij het diner en ontbijt voor je verzorgen. Op deze manier hoef je je echt nergens anders druk om te maken. Meer informatie over half pension en ontbijt vind je op de volgende pagina.

We hebben jarenlang ervaring met de wensen van fietsers en we hebben ons daarnaast laten informeren door een voedingsdeskundige. Alle gewenste nutriënten (denk o.m. aan energie en herstel) worden aangeboden in smaakvolle gerechten. Ook extra’s als een pasta buffet of een lunch op locatie zijn mogelijk, net als een 2e keer opscheppen tijdens het hoofdgerecht.

Voordelen voor bedrijven

Naast dat het een sportieve uitdaging is voor uw werknemers, biedt het voor uw bedrijf ook de nodige voordelen:

  • Teambuilding – Samen met de werknemers trainen voor een doel. Dit zorgt voor een bepaalde teamspirit binnen de werknemers en kan gezonde concurrentie opwekken.
  • Iets extra’s voor werknemers – Je biedt iets extra`s en gaat je dus onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven.
  • Gezonde bedrijfssfeer – Sporten is gezond. Het klinkt eenvoudig, maar veel werknemers zitten hele dagen achter hun bureau. Door een actieve uitdaging te bieden, worden werknemers sportiever, wat weer kan leiden tot minder verzuim onder de werknemers!