Fietsweekend 26-30 augustus

Van 26 t/m 30 augustus kun je tijdens jouw verblijf meefietsen met onze eigen fietsgids. Hij kent de omgeving op z’n duim en samen fietsen we twee mooie ritten. Op donderdag doen we de ronde La Morte en Col d’Ornon (zie route) en op vrijdag doen we de prachtige Balkonroute met Col de Sarenne (zie route). Mooie rondes allebei met top begeleiding. Geschikt voor beginnende tot ervaren fietsers in de bergen. Op zaterdag kun je ervoor kiezen de Glandon en Croix de Fer te fietsen. Onze volgauto staat rond het middaguur op de Croix de Fer, voor een lekkere lunch! Doe er je voordeel mee!

Wil je liever je eigen routes fietsen of toch de klassieke kant van de Alpe d’Huez op fietsen? Dat is geen probleem! Niks is verplicht!

Verzorging

Chalet Beyond zorgt voor een heerlijk en compleet verblijf incl. volgauto en half pension waardoor jij optimaal kan fietsen en genieten. Elke dag kan je genieten van uitstekende catering in de vorm van een uitgebreid fietsers ontbijt en een smaakvol 3-gangen diner in de avond. We zorgen voor een eigen gezellig cycling café waar je lekker kan relaxen en de andere deelnemers kunt treffen. Op het zonneterras kan je ‘s middags heerlijk bijkomen van je pittige rit.

Fietshotel

Je verblijft in ons fietshotel in Oz. Je boekt je eigen kamer met twee enkele bedden en eigen badkamer. Na iedere fietstocht kun je rustig bijkomen op het riante zonneterras met een fantastisch uitzicht over de omliggende bergen. In de gedeelde woonkamer serveren we dagelijks het ontbijt en diner. Wil je meer weten hoe wij omgaan met Corona maatregelen? Kijk dan even hier.

Zorgeloos fietsen? Indien er sprake is van een negatief reisadvies, zorgen wij dat jij je geld terug krijgt!

Prijs

Prijs per nacht€65,- per persoon

Inclusief

 • Verblijf in tweepersoonskamer
 • Halfpension
 • Afgesloten ruimte voor fietsen
 • Bed en handlinnen + handdoekenset + Eindschoonmaak

Exclusief

 • Toeristenbelasting

Fietsbegeleiding en volgauto zijn gratis!

 • Geheel verzorgd verblijf

  Inclusief ontbijt en diner

 • Voel je als een prof

  Volgauto ondersteuning en fietsbegeleiding

 • Beklim de mooiste bergen

  Ga mee in een groep, of ontdek ze zelf

 • Gezellig fietsweekend in Oz

  Geschikt voor beginnende en ervaren fietsers

Foto’s