Corona voorbij – let’s make plans

Is Corona voorbij? Nee dit virus is er nog en we hebben er rekening mee te houden. Laten we er ons door beperken in onze wintersport behoefte en fietsdrang? Nee natuurlijk niet. We nemen wel de nodige maatregelen, letten extra goed op hygiëne, respecteren de lokale regels én we regelen de boeking goed.

Reisadvies

Op reis gaan heeft een extra actiepunt gekregen. Check de lokale regels via Nederlandwereldwijd.nl en zorg dat je Corona melder app een groene vink heeft staan (green pass).

Hygiëne

Hygiëne was altijd al een groot goed in een chalet of hotel. Corona heeft dat nog eens extra duidelijk gemaakt. Onze structurele wijzigingen: ventileren, handzeep / ontsmetting standaard op de kamer, dagelijks ontsmetten van veel aangeraakte objecten. Én een oprechte box van onze staf / beheerder in plaats van een handdruk.

Lokale regels

Regels verschillen per land, lang leve Eurpa maar (ook) op dit vlak lukt consensus nog niet. Misschien is Nederland wel erg vrij / liberaal op dit vlak. Monkapjes zijn nog steeds de norm in de Alpen landen, men blijft netjes op afstand in de rij staan én je moet vaker je “green pass” tonen dan je hier thuis hoeft te doen. De wintersporters in Oostenrijk weten reeds waar ze aan toe zijn. In de lift en in de rij van de lift dragen we komende winter een FFP2 neus-mondmasker, een stoffen masker is niet voldoende. Maar hé als dat het einige is?!

Goede boekingsvoorwaarden

De reisbranche heeft afgelopen 1 ½ jaar op zijn grondvesten geschud. Boekingen werden geannuleerd en reisplannen werden doorgeschoven naar het volgende jaar. Bij vele organisaties zijn de reisvoorwaarden aangepast naar dat je nu wel kosteloos mag annuleren op basis van quarentaine regelingen of uit- of inreisverboden. Ook wij hebben dat gedaan. Doe je niks dan wordt je reissom omgezet naar een waardevoucher. Boek je de optie ‘Corona geld terug garantie’ (30,- per persoon voor een verblijf van een week) dan krijg je je gehele reissom terug, minus de kosten van deze optie. Je geld staat veilig op een beschermde tussenrekening van STO Garant. Goed geregeld toch? Zekerder kunnen we het niet maken.

Korting op Corona geld terug garantie

Plannen = korting pakken ?

En nu? Laten we plannen maken! Gaan we wintersporten in Oostenrijk of in Frankrijk? Gaan we volgend jaar fietsen bij de Stelvio, Mont Ventoux of Alpe d’Huez? Chalet Beyond regelt het graag en goed voor jullie. Het faciliteren van een top wintersport- of fietsvakantie is onze passie. Ons geluk is jullie tevredenheid. Doe je aanvraag en pak die 50 % korting op de ‘Corona geld terug garantie’ regeling. Geldig voor boekingen tot en met 15 oktober voor winter 2021/’22 en zomer 2022.

NB: niet geldig voor volledige arrangementen (bijvoorbeeld Marmotte)