Wie zijn wij?

Uit enthousiasme voor bergen en de onbegrensde sportactiviteiten, is Chalet Beyond in het voorjaar van 2005 ontstaan. Wij zijn een Nederlands bedrijf uit Amersfoort, maar ons hart ligt in de bergen. In het bergdorpje Oz en Oisans bij de Alpe d’Huez, in Malaucène bij de Mont Ventoux en in Flachau in Oostenrijk hebben wij een aantal chalets in beheer waar je een heerlijke (sportieve) vakantie kunt hebben.

Wij zijn gespecialiseerd in fiets– en wintersportvakanties, maar ook als je wilt wandelen of een paar dagen helemaal niets doen in dit prachtige berggebied kun je bij ons terecht. Wij bieden de mogelijkheid om op een spontane en ongedwongen manier naar de bergen te gaan en in een luxe omgeving te genieten van je vakantie. Niets is verplicht, maar alles is mogelijk.

Wouter Berendsen

Voor mij staat elke dag staat in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

Catharina Mulders

Sinds mijn 10e zit ik al op de fiets en wielrennen is een grote passie voor me.
Na mijn studie vrijetijdwetenschappen heb ik bij een sportorganisatie gewerkt en diverse sportprojecten georganiseerd en onderzoek gedaan naar (sport)deelname. Na bijna 5 jaar werken was het een mooi moment om op reis te gaan. En ook ik ben naar Nieuw-Zeeland gegaan. Een jaar lang genieten van het wandelen, fietsen en skiën in dit geweldige land. Met deze ervaring was ik in Nederland op zoek naar werk waarin mijn passie voor het actief zijn in de bergen kon overbrengen. Dit heb ik gevonden bij Chalet Beyond door het organiseren van fiets- en wintersportreizen.’’

Sjoerd Kruis

Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Ik ben zelf een fanatiek voetballer, maar zo goed als elke sport vind ik leuk. Een jaar of acht geleden is daar een nieuwe grote passie bijgekomen, de racefiets. Na een aantal zomers de bergen in geweest te zijn met mijn fiets heb ik vorig jaar meegedaan aan Alpe d’HuZes. Een prachtige ervaring. Na vijf jaar bij een sportorganisatie gewerkt te hebben kwam Chalet Beyond op mijn pad. Een mooie kans om mijn toeristische opleiding en passie voor wielrennen te combineren. Wat is er mooier dan reizen samenstellen die je zelf ook wel wilt ondernemen!?

Kom in contact met ons!

Contact gegevens

Vacatures

Chaletbeheerders / hobbykoks zomer 2018, diverse locaties in de Alpen

 1. 4 maanden: periode eind half mei tot half september 2018
 2. 4-6 weken: periode eind mei tot begin juli 2018

Hou jij van fietsen of ben jij een liefhebber van de bergen en ben je samen met een partner op zoek naar een leuke job in het toerisme de komende zomer en heb je ervaring in de keuken? Dan is deze deze functie iets voor jullie.

De hoofdtaak is het verzorgen van de catering voor fietsgroepen en het fungeren als gastheer en/of gastvrouw. Als chaletbeheerders ben je verantwoordelijk voor de inkopen, schoonmaak en administratie van jouw chalet. Tevens verzorg je receptie werkzaamheden als de in- en uitcheck en het informeren van de gasten over verblijf en de lokale mogelijkheden.

Onder de catering verstaan we het bereiden en serveren van het ontbijt en 3-gangendiners ‘s avonds voor de gasten. De maaltijden worden bereid en geserveerd vanuit ruime chalets. De informele sfeer en het ontspannen contact tussen jullie en de gast is een geweldige toevoeging op je werkzaamheden.

Chalet Beyond biedt ook arrangementen en events aan of we haken daar op in. Voorbeelden hiervan zijn ‘Alpe duZes’ en de Marmotte maar ook een sportschool / fietsvereniging die de begeleiding aan ons heeft uitbesteed. Een groot gedeelte van de zomer werk je met collega koks en/of begeleiders wat zorgt voor een hecht team gevoel.

Word jij enthousiast van de bovenstaande functie dan is het heel belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Het werk zal zeer divers van aard zijn en heel afwisselend qua drukke en rustige dagen. Uiteraard zoeken we op locatie de juiste balans tussen werk en vrije tijd zodat je ook genoeg mogelijkheden hebt om te genieten van de prachtige omgeving waarin we werken. Onze doelgroep en hoofdactiviteit is met name gericht op wielrennen, maar elke outdoorliefhebber is van harte welkom.

Wij zoeken mensen met het volgende profiel:

 • aantoonbare ervaring en affiniteit met het koken voor grotere groepen
 • een flexibele instelling
 • gemotiveerd om meerdere weken in de bergen te werken
 • zelfstandig kunnen werken
 • Bij voorkeur aanmeldingen van tweetallen

Arbeidsvoorwaarden:

 • gemiddeld goeie marktconforme vergoeding (€1.100,- / €1.500,- bruto per maand);
 • vrij van kost en inwoning;
 • reiskostenvergoeding

Daarnaast zijn de lijnen binnen Chalet Beyond kort, dus er is altijd hulp en ondersteuning waar nodig, maar ook ruimte en eigen verantwoordelijkheid om de locatie op jullie manier te beheren.

Solliciteren? Dan ontvangen we graag je motivatie brief en CV op: info@chaletbeyond.nl onder vermelding van cateringstel / beheerder zomer

Mocht je meer informatie willen, bel dan op onderstaand nummer en vraag naar Sjoerd of Wouter: 033-2022099

Fietsbegeleider (zomer)

Ben je iemand met een passie voor fietsen? Heb je ervaring met fietsen in de bergen en in het begleiden van (fiets)groepen? Ben je sociaal ingesteld en beschik je over een goeie conditie? Dan kijken we uit naar je aanmelding voor de functie van fietsbegeleider. En wie weet begeleid jij met ons de komende zomer op een veilige en enthousiaste manier gasten door het Stelvio en Alpe d’Huez gebied.

De functie is breed van aard en heeft als hoofdkenmerk dat je verantwoordelijk bent voor het goed laten verlopen van het begeleide fietsprogramma. Je bent aanspreekpunt voor de groep, met collega begeleiders regel je de planning voor de fietsdag, je geeft theoretische en praktische uitleg over het fietsen in de bergen en tips & tricks aan deelnemers, je gaat zelf mee op de fiets en of een enkele keer rijd je in de volgauto. Daarnaast help je gasten met de huurfiets als zij dat via ons geboekt hebben en verricht je klein onderhoud en en hulp bij het afstellen van de fiets. Tot slot assisteer je jouw collega’s met de catering en de schoonmaak na de fiets dag of op een fiets vrije dag.

Het is vanzelfsprekend dat je voor deze functie ervaring moet hebben met fietsen in de bergen, hoewel je zeker niet als een prof hoeft te klimmen. Belangrijker is een flexibele en sociale instelling om een aantal weken in de bergen aan de slag te gaan en de instelling te zorgen voor een optimale vakantiebeleving van onze gasten. Het is zeker een pre als je enige technische kennis hebt van de fiets en als je reeds bekend bent in de omgeving waar we actief zijn (Stelvio, Alpe d’Huez en de Ventoux).

Wij zoeken mensen met het volgende profiel:

 • Aantoonbare affiniteit met wielrennen en fietsen in de bergen
 • een flexibele instelling
 • gemotiveerd om meerdere weken in de bergen te werken
 • zelfstandig kunnen werken

Qua arbeidsvoorwaarden zorgen wij voor kost en inwoning, reiskostenvergoeding en een bescheiden geldelijke vergoeding. Op locatie wordt je altijd bijgestaan collaga’s en een hoofdbegeleider.

Heb jij interesse? Reageer dan middels een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van fietsbegeleider.

Freelance inzetbare medewerkers (gehele jaar)

Hou jij van fietsen of ben jij een liefhebber van de bergen en ben je samen met een partner op zoek naar een leuke job in het toerisme de komende zomer maar heb jij niet de tijd om een lange periode aan de slag te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar freelance inzetbaar personeel.

Wij hebben vele periodes die veel drukker zijn dan normaal, zoals bijvoorbeeld de periode rondom Alpe duZes of de Marmotte. Dit kan variëren van een lang weekend tot 2 tot 3 weken. Voor dit soort periodes zijn wij altijd op zoek naar personen die graag zo nu en dan in de Franse Alpen willen werken. Je hoeft voor ons geen doorgewinterde professional te zijn (het mag natuurlijk wel), maar ervaring, enthousiasme en de juiste inzet is wel een vereiste. Het werk zal altijd in samenwerking zijn met de vaste chaletstaf ter plaatse, maar een zelfstandige werkhouding is wel zeer wenselijk.

Wij zijn altijd op zoek naar:

 • catering personeel
 • fietsbegeleiders

Wij zoeken mensen met de volgende kenmerken:

 • aantoonbare ervaring op catering en/of begeleidingsgebied
 • flexibel
 • energiek
 • sociaal vaardig
 • zelfstandig

Lijkt het jou leuk om een korte periode in de zomer of winter te komen werken in de Alpen? Stuur dan een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van freelance personeel. Vermeld hierbij voor welke functie wij jou kunnen benaderen, hoe flexibel inzetbaar je bent, voor welke periode (seizoen) je interesse hebt en de mate van professionaliteit (ervaring) je hebt.

Als wij beschikken over jouw gegevens kunnen we je  benaderen wanneer we hulp nodig hebben. Mocht de periode voor jou ook geschikt zijn, dan kan je bij ons werken op basis van een geldelijke vergoeding, reiskostenvergoeding, kosten en inwoning.

Functies

 • Fietsbegeleider
 • Cateringstel / hobbykoks
 • Freelance inzetbare medewerkers (algehele ondersteuning)

Spieren voor spieren

Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Wat doen wij?

 • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
 • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
 • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren