Blog september 2021: Corona voorbij - let's make plans

Corona “voorbij” – Let’s make wintersport plans

Is Corona voorbij? Nee dit virus is er nog en we hebben er rekening mee te houden. Laten we er ons door beperken in onze wintersport plannen? Nee natuurlijk niet. We nemen wel de nodige maatregelen, letten extra goed op hygiëne, respecteren de lokale regels, kiezen wat eerder voor een eigen accommodatie én we regelen de boeking goed.

Reisadvies

Op reis gaan heeft een extra actiepunt gekregen. Check de lokale regels via Nederlandwereldwijd.nl en zorg dat je Corona melder app een groene vink heeft staan (green pass).

Hygiëne

Hygiëne was altijd al een groot goed in een chalet of hotel. Corona heeft dat nog eens extra duidelijk gemaakt. Onze structurele wijzigingen: ventileren, handzeep / ontsmetting standaard op de kamer, dagelijks ontsmetten van veel aangeraakte objecten. Én een oprechte box van onze staf / beheerder in plaats van een handdruk.

Lokale regels

Regels verschillen per land, lang leve Eurpa maar (ook) op dit vlak lukt consensus nog niet. Misschien is Nederland wel erg vrij / liberaal op dit vlak. Mondkapjes zijn nog steeds de norm in de Alpen landen, men blijft netjes op afstand in de rij staan én je moet vaker je “green pass” tonen dan je hier thuis hoeft te doen. De wintersporters in Oostenrijk weten reeds waar ze aan toe zijn. In de lift en in de rij van de lift dragen we komende winter een FFP2 neus-mondmasker, een stoffen masker is niet voldoende. Maar hé als dat het enige is?!

 

Covid-19 annuleringsgarantie

Goede boekingsvoorwaarden

De reisbranche heeft afgelopen 1 ½ jaar op zijn grondvesten geschud. Boekingen werden geannuleerd en reisplannen werden doorgeschoven naar het volgende jaar. Bij vele organisaties zijn de reisvoorwaarden aangepast naar dat je nu wel kosteloos mag annuleren op basis van quarantaine regelingen of uit- of inreisverboden. Ook wij hebben dat gedaan. Doe je niks dan wordt je reissom omgezet naar een waardevoucher. Boek je de optie ‘Corona geld terug garantie’ (30,- per persoon voor een verblijf van een week) dan krijg je je gehele reissom terug, minus de kosten van deze optie. Je geld staat veilig op een beschermde tussenrekening van STO Garant. Goed geregeld toch? Zekerder kunnen we het niet maken.

Plannen = korting pakken ?

En nu? Laten we plannen maken! Gaan we wintersporten in Oostenrijk, Frankrijk of Italië? Chalet Beyond regelt het graag en goed voor jullie. Het faciliteren van een top wintersport is onze passie. Ons geluk is jullie tevredenheid. Doe nu je aanvraag en pak die 50 % korting op de ‘Corona geld terug garantie’ regeling. Geldig voor boekingen tot en met 12 oktober

Je reisgeld staat bovendien veilig bij Chalet Beyond. Voor een kleine meerprijs verzeker je van een geld terug garantie indien er een negatief reisadvies volgt voor het betreffende gebied van jouw vakantie. De betaling verloopt via STO Garant, dat is een derdengeldenrekening. Ben je meteen verzekerd indien wij in betalingsproblemen mocht komen. Iets wat ver van de realiteit is (we hebben voldoende vet op de botten), maar wat op deze manier 100% goed geregeld is.

De voordelen op een rijtje

  • Exclusief verblijf met je eigen groep
  • Voldoende leefruimte voor een comfortabel verblijf
  • Extra maatregelen ten behoeve van de gezondheid voor klant en personeel
  • Mogelijkheden voor gezellig samen zijn mét voldoende ruimte
  • Verzekerd van geld terug garantie bij negatief reisadvies (optie Corona geld terug garantie)
  • 100% veilige betaling via STO Garant
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.