Blog- Veilig verblijven in Corona tijd

Catered Chalet – een veilige wintersport

Er gaat niks boven een goede wintersport, misschien wel juist in deze tijd. Wintersport is frisse lucht, eindeloos skiën / boarden, een drankje bij het haardvuur, ontspannen in de sauna, gezellig eten met elkaar, een biertje drinken op het terras, uitzicht over prachtige witte bergen, samen genieten……

 

De Corona epidemie gooit een beetje een sluier over de samenleving. We zijn genoodzaakt wat meer thuis te werken, het sociale leven staat op een lager pitje, een uitje (uit eten, een avondje bioscoop, de kroeg in met vrienden….) is een gedoe om te regelen. Het gaat, maar het is allemaal wat minder spontaan.

 

De zomer vakantie is er wellicht bij ingeschoten dit jaar, of heb je aangepast naar dichterbij. Fantastisch hoor dat Nederland, we hadden best goed weer. Maar het was toch allemaal wat meer bekend en iets minder zinnenprikkelend. De vaste prik ‘wintersport’ laat je toch wel doorgaan?! Maar hoe werkt dat eigenlijk in Corona tijd en wat gebeurd er met de aanbetaalde kosten indien er toch een negatief reisadvies volgt?

 

Covid-19 annuleringsgarantie

Heb je een catered skichalet overwogen? Zo’n chalet bewoon je exclusief met je eigen groep en met de nodige maatregelen loop je minder risico. In overleg met de klant adviseert Chalet Beyond voor haar chalets een lagere bezetting dan het maximum. Voor Gelinotte in Oz en Oisans bijvoorbeeld is het advies aantal volwassenen 16 personen in plaats van 20. Op die manier verblijft iedereen wat ruimer en kan de social distancing wat beter worden geregeld. Je verblijft bij ons in een veilige bubbel.

Luchten en ventilatie is ook een aandachtspunt bij ons. Of er is al een deugdelijk ventilatie systeem of er wordt gekeken naar compenserende maatregelen. Ook de chalet staf wordt extra voorbereid en getraind op dit gebied en andere zaken binnen het protocol. In de zomer hebben we daar in ons fietshotel reeds goede ervaringen mee opgedaan. Zo is er geen ontbijt buffet meer in de ochtend maar wordt alles op tafel neergezet per persoon en worden de contactpunten regelmatig gedesinfecteerd. Klantwaardering op dit punt een 9.

 

Een ander voordeel van catered chalet is dat je niet hoeft te reserveren in een restaurant in het dorp waar het soms toch wel erg druk kan zijn en waarvan je niet weet hoe het geregeld is. De après-ski zal dit jaar sowieso veel beperkter zijn en een eigen huis feestje is net zo gezellig toch? Zeker in de ‘cave’ van La Petitta, zeer ruime gemeenschappelijke ruimte met eigen bar en de muziek installatie.

Je reisgeld staat bovendien veilig bij Chalet Beyond. Voor een kleine meerprijs verzeker je van een geld terug garantie indien er een negatief reisadvies volgt voor het betreffende gebied van jouw vakantie. De betaling verloopt via STO Garant, dat is een derdengeldenrekening. Ben je meteen verzekerd indien wij in betalingsproblemen mocht komen. Iets wat ver van de realiteit is (we hebben voldoende vet op de botten), maar wat op deze manier 100% goed geregeld is.

 

De voordelen op een rijtje

  • Geen maximale bezetting in het chalet (advies)
  • Exclusief verblijf met je eigen groep
  • Voldoende leefruimte voor een comfortabel verblijf
  • Extra maatregelen ten behoeve van de gezondheid voor klant en personeel
  • Mogelijkheden voor gezellig samen zijn mét voldoende ruimte
  • Verzekerd van geld terug garantie bij negatief reisadvies (optie Covid-19 annuleringsgarantie)
  • 100% veilige betaling via STO Garant

Catered skichalet in Corona tijd actie:

  • doe nu je aanvraag en ontvang 50% korting op het drankpakket
  • 10% korting op boekingen voor de bestemmingen Sauze d’Oulx en Nauders

NB: geldig voor boekingen tot 5 oktober

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *