Skigebied Wildkogel Arena

Een familie vriendelijk, rustig en relatief klein skigebied met goede voorzieningen. Bij Wildkogel Arena is het te vinden.

Wildkogel Arena ligt in een kom bovenop de berg met veel noordhellingen, waardoor de sneeuwkwaliteit erg goed is. Rondom het skigebied liggen de bekendere skigebieden Zillertal en Kitzbüheler Alpen. Met de keuze uit verschillende skipassen voor de skigebieden is er voor elk wat wils. Liever een skigebied met 75 km piste of juist een gebied met 2.576km aan piste, het kan allemaal.

Met de gondellift vanuit Neukirchen sta je al snel in het midden van het skigebied. Boven aan de gondel bevindt zich het bergrestaurant en de skischool. Afhankelijk van het niveau kan een keuze gemaakt worden tussen een blauwe, rode of zwarte afdaling. Ook is Wildkogel Arena door haar vele faciliteiten en mooie kinderweides zeer geschikt voor kinderen.

Helemaal geen zin om te skiën of te snowboarden, of is het gewoon niets voor jou. Vrees dan niet. Want wist je dat in Wildkogel Arena de langste verlichte rodelbaan ter wereld is? 

SkigebiedWildkogel Arena
Hoogste punt2150 meter
Laagste punt820 meter
Aantal kilometers piste75 kilometer
Makkelijk35 kilometer
Gemiddeld30 kilometer
Moeilijk10 kilometer
Totaal aantal liften19 stuks
Gondelliften5 stuks
Stoeltjesliften4 stuks
Sleepliften10 stuks

Foto impressie