Chalethuur bij Alpe d’Huez

In hetzelfde straatje als ons fietshotel beschikken wij over een aantal chalets die gehuurd kunnen worden door groepen. De chalets zijn door de ruime opzet zeer geschikt als fietsaccommodatie voor grotere groepen. Chalethuur geeft je de mogelijkheid je gang te gaan in je eigen fietsaccommodatie met de luxe en het comfort van een Alpen chalet.

Alle chalets kenmerken zich door de volgende eigenschappen:

 • Fenomenaal uitzicht op het bergmassief
 • 2-persoonskamers met enkele bedden
 • Elke kamer heeft een eigen badkamer met bad of douche
 • Ruime woonkamer met volledig ingerichte open keuken
 • Sauna en Hammam of jacuzzi

Half pension of ontbijt?

Wil je helemaal geen zorgen tijdens je vakantie? Je kunt in combinatie met een verblijf in een chalet extra onze half pension of ontbijt formule boeken.

Prijs per persoon per dag

Half pension (ontbijt en diner) €28,-
Ontbijt €9,-

Kijk hier voor meer informatie over beide formules.

Mont Ventoux, Stelvio en Bonette

Naast onze chalets bij de Alpe d’Huez bieden wij ook in drie andere bekende fietsgebieden fietsaccommodaties aan. Voor deze fietsaccommodaties geldt een minimale groepsgrootte van 15 personen en kunnen geboekt worden met half pension.

Groepen

Groepen zijn meer dan welkom bij ons. We hebben erg veel ervaring met grote groepen en kunnen je helpen een geslaagde fietsreis te organiseren.

Onze chalets

Onze chalets lenen zich uitstekend als fietsaccommodaties en door de ruime opzet zijn ze zeer geschikt voor groepen. De ruime woonkamer en het grote zonneterras zorgen ervoor dat de groep makkelijk samen kan zijn. Je kunt bij ons terecht met een groep van 15 personen tot 50 personen (nog meer personen kan ook). We kunnen je fietsreis volledig voor je verzorgen of je kunt er voor kiezen meer in eigen hand te houden. Alles is mogelijk.

 • Gastvrije chaletstaf, goede en gezonde maaltijden
 • 2-persoonskamers met enkele bedden en eigen badkamer
 • Groepsaccommodatie met ruime gedeelde woonkamer
 • Groot zonneterras
 • Sauna en jacuzzi
 • Bergruimte voor fiets
 • Mogelijkheid tot het schoonmaken van je fiets

“Geen gedoe over wie de afwas moet doen, alles wordt geregeld. Heerlijk!”

Mogelijkheden

Heb je nog meer wensen naast 1/2 pension? Je hebt bij ons verschillende opties die je extra kunt bijboeken. Bij alle opties geldt een minimum van 10 personen.

Fietsbegeleiding

Wij bieden verschillende soorten fietsbegeleiding aan. Kijk voor ons overzicht op volgende pagina

Pastabuffet

Ideaal om de reserves na een fietstocht weer aan te vullen. Bij terugkomst van je fietstocht bereiden wij een heerlijke pasta maaltijd.

Prijs: €7,50 per persoon

Lunch op locatie

Je komt boven op een berg aan en daar staat een heerlijke lunch voor je klaar. Wij verzorgen lunch die bestaat uit verschillende hapjes en die goed voedzaam is.

Prijs: €13,- per persoon

Lunchpakket

Geen zin om een terrasje te zoeken en willen eten wanneer jou dat uitkomt? Wij maken in de morgen een lunchpakket voor je klaar dat je zelf kunt meenemen op de fiets. Dit bestaat uit een pizzapunt, amandel croissant, muslireep, banaan en suikerwafel.

Prijs: €8,- per persoon

Snackpakket

Voor de lekkere trek als je s’middags thuiskomt na een dag in de buitenluncht. Het snackpakket bestaat uit o.a. chips, nootjes, verschillende kazen en toastjes.

Prijs: €6,- per persoon

Foto impressie