Fietshotel bij Alpe d’Huez

Ons fietshotel is uitstekend geschikt als je alleen, met z’n tweeën of met een kleine groep komt. Het is zeker geen standaard hotel. Wij hebben ons chalet aangepast tot fietshotel, waardoor de gezellige sfeer behouden is. Je voelt je hier helemaal thuis als fietser!

 • Fenomenaal uitzicht op het bergmassief
 • 2-persoonskamers met enkele bedden en eigen badkamer
 • Ruime gedeelde woonkamer
 • Groot zonneterras
 • Sauna en jacuzzi
 • Bergruimte voor fiets
 • Mogelijkheid tot het schoonmaken van je fiets

Je reserveert bij ons standaard op basis van 1/2 pension (ontbijt en diner). Wij verzorgen iedere dag een uitgebreid continentaal ontbijt en een versbereid drie-gangen diner volgens de plat du jour formule.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Concept Beoordeling
Ontbijt 8,3
1/2 pension 8,8

“Zeer goed verzorgd en zeer gevarieerd en smaakvol eten.”

Ons 1/2 pension

Onze 1/2 pension formule is uitermate geschikt voor fietsers. Wij zijn zelf fietsers en weten welke voeding een sporter nodig heeft. Wij hebben ons laten informeren door sport diëtiste Leontien van Meggelen van Invorm betreft de beste maaltijden voor sporters. Koffie/thee en fruit bieden we tijdens je verblijf gratis aan.

Ontbijt

Wij bieden een zogenaamd continentaal ontbijt, dat bestaat uit verschillende soorten brood, crackers, zoet beleg, verschillende soorten kaas en vleeswaren, vruchtensappen, eieren, pannenkoeken of croissants, ontbijtgranen, yoghurt, vers fruit, ontbijtkoek, koffie, thee en melk.

Diner

Iedere avond verzorgen wij een versbereid drie-gangen diner gericht op sporters. We werken met een dagmenu dat volgens ons de juiste balans heeft. De porties zijn ruim voldoende, zodat je alle energie voldoende kan aanvullen.

Foto impressie

Prijzen

Inclusief ruim ontbijt en versbereid 3-gangen diner gericht op sporters, bed- en handlinnen en eindschoonmaak.

Prijs per nacht 6e en 7e nacht (meer nachten op aanvraag)
Laagseizoen€59,-€46,-
Hoogseizoen €64,-€49,-
 • Periode hoogseizoen: 01 juni – 10 juli 2018
 • In de perioden 03-08 juni en 26 juni – 03 juli of 03-09 juli (Marmotte week, de definitieve datum wordt nog bevestigd) gelden arrangementsprijzen

Grote groep?

Ben je met een groep van 6 personen of meer? In dit geval kan je ook een eigen chalet huren met 1/2 pension. Op deze manier heb je wel de privacy van een eigen chalet en tevens de luxe van een hotel met 1/2 pension. Kijk voor meer informatie bij onze chalets.

Extra’s

2-Daagse Alpe d`Huez clinic€60,- p.p.
Lunch op locatie (minimaal 15p) €13,- p.p.
Pastabuffet (minimaal 10p) €7,50 p.p.
Lunch pakket (minimaal 10p)€8,- p.p.
Snack pakket (minimaal 10p) €6,- p.p.
Huurfietsen €28,- per dag
Marmotte volgauto€350,- per dag

Voorwaarden

 • Minimum verblijf: 3 nachten
 • Verplichte toeristenbelasting van €0,90,- p.p.p.n.
 • Kinderen tot en met 15 jaar 25% korting
 • Eén-persoonskamer €20,- p.p.p.n. extra
 • Meebrengen van honden op aanvraag.
 • Hondenbelasting: 3- of 4-daags verblijf €30,-. 5-daags verblijf of langer €50,-.

Arrangementen

In bepaalde periode bieden wij arrangementen aan. In deze perioden (03-08 juni en 26 juni – 03 juli of 03-09 juli (de definitieve datum van de Marmotte week wordt nog bevestigd)) gelden arrangementsprijzen. Kijk voor meer informatie over onze arrangementen op deze pagina.

Reserveren

Maak nu een reservering en laat de voorpret beginnen!

Extra informatie

Ons fietshotel bevindt zich in Oz en Oisans station (1350m). De voet van de meest beroemde fietsberg van de Alpen, de Alpe d’Huez, ligt op een kleine 20 km afstand van onze chalets. Dit is inclusief een 8 km lange afdaling. De 12 resterende vlakke kilometers in het dal zijn perfect om de spieren warm te draaien voordat je aan de beklimming van de Alpe d’Huez begint. Op de terugweg is het mogelijk om vanaf de Alpe d’Huez een binnendoor route te nemen die je over een prachtige weg direct terug zal voeren naar de klim richting Oz.

In de maanden juli en augustus gaat er dagelijks meerder malen per dag een gratis fietsbus die je makkelijk en snel terug naar je chalet kan brengen.