Kom in contact met ons!

Contact gegevens
 • Telefoon: 033-20 22 099
 • Adres

  Chalet Beyond
  Arnhemseweg 2
  Office Spaces 3de etage
  3817 CH Amersfoort

 • E-Mail: info@chaletbeyond.nl

  Wie zijn wij?

  Wouter Berendsen

  Voor mij staat elke dag staat in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

  Vacatures

  Fietshotel beheerders gezocht voor zomer 2021!

  Ben jij een sportief persoon met een passie voor koken? Hou jij van fietsen of actief zijn in de bergen en vind je het daarnaast leuk om met jouw partner, vriend of collega een zomer in de Franse Alpen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wij zoeken namelijk een geschikt koppel om ons fietshotel bij de Alpe d’Huez te runnen deze zomer!

  Wat is ons fietshotel?

  Ons fietshotel bestaat uit twee mooie chalets gelegen in Oz-Station, vlakbij de Alpe d’Huez. Gasten boeken hier een verblijf met halfpension. In de gedeelde woonkamers kunnen gasten heerlijk ontspannen en op het grote terras genieten van de zon in de bergen. Vanwege de ligging in de regio rondom Alpe d’Huez is het erg populair onder racefietsers. Dit zal dan ook voornamelijk de doelgroep zijn. Aan jullie de taak dit zo aangenaam mogelijk te maken!

  Wat ga je doen?

  Je bent verantwoordelijk voor ons fietshotel bij de Alpe d’Huez. Vanaf mei tot eind september ontvangen wij enthousiaste fietsfanaten die de Franse bergen willen beklimmen. Dit betekent onder andere:

  • Het in- en uitchecken van onze gasten
  • Gasten informeren over fietsroutes en omgeving (gastheerschap)
  • Schoonmaak van chalets en kamers
  • Administratie van inkopen en uitgaven
  • En natuurlijk, dagelijks een ontbijt en heerlijk driegangen diner bereiden voor onze gasten!

  Uiteraard komt er nog veel meer kijken dan de bovenstaande taken. Jij bent de verantwoordelijke van Chalet Beyond op deze bestemming. Natuurlijk krijg je voldoende sturing vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en we hebben gelukkig korte lijntjes!

  Daarnaast heb je genoeg tijd om ook zelf de bergen te ontdekken, het is natuurlijk wel zo fijn als je kunt vertellen wat er in de omgeving te fietsen en te wandelen is!

  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken een koppel dat de volgende eigenschappen bezit:

  • aantoonbare ervaring in catering of horeca
  • flexibel (periode kan nog variëren, afhankelijk van de opening van grenzen i.v.m. Corona)
  • energiek en sportief (wielrennen of kennis van fietsen is een pré)
  • sociaal vaardig (je werkt veel samen met andere koks/cateraars en hebt dagelijks gasten over de vloer)
  • zelfstandig (dit werk vraagt een hoge mate van zelfstandigheid)

  Wat kun je van ons verwachten?

  Wij zijn een klein en sportief bedrijf. We werken informeel samen en hanteren korte lijntjes. Je komt te werken in een prachtige omgeving, namelijk in Oz-Station, midden in de bergen. Je krijgt de ruimte om zelf ook lekker sportief aan de slag te gaan. En er staat natuurlijk ook een mooie vergoeding tegenover.

  Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken deze zomer? Stuur dan een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van ‘Zomer 2021 personeel.’

  Freelance inzetbare medewerkers (gehele jaar)

  Hou jij van fietsen of ben jij een liefhebber van de bergen en ben je samen met een partner op zoek naar een leuke job in het toerisme de komende zomer maar heb jij niet de tijd om een lange periode aan de slag te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar freelance inzetbaar personeel.

  Wij hebben vele periodes die veel drukker zijn dan normaal, zoals bijvoorbeeld de periode rondom Alpe duZes of de Marmotte. Dit kan variëren van een lang weekend tot 2 tot 3 weken. Voor dit soort periodes zijn wij altijd op zoek naar personen die graag zo nu en dan in de Franse Alpen willen werken. Je hoeft voor ons geen doorgewinterde professional te zijn (het mag natuurlijk wel), maar ervaring, enthousiasme en de juiste inzet is wel een vereiste. Het werk zal altijd in samenwerking zijn met de vaste chaletstaf ter plaatse, maar een zelfstandige werkhouding is wel zeer wenselijk.

  Wij zijn altijd op zoek naar:

  • catering personeel
  • fietsbegeleiders

  Wij zoeken mensen met de volgende kenmerken:

  • aantoonbare ervaring op catering en/of begeleidingsgebied
  • flexibel
  • energiek
  • sociaal vaardig
  • zelfstandig

  Lijkt het jou leuk om een korte periode in de zomer of winter te komen werken in de Alpen? Stuur dan een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van freelance personeel. Vermeld hierbij voor welke functie wij jou kunnen benaderen, hoe flexibel inzetbaar je bent, voor welke periode (seizoen) je interesse hebt en de mate van professionaliteit (ervaring) je hebt.

  Als wij beschikken over jouw gegevens kunnen we je  benaderen wanneer we hulp nodig hebben. Mocht de periode voor jou ook geschikt zijn, dan kan je bij ons werken op basis van een geldelijke vergoeding, reiskostenvergoeding, kosten en inwoning.

  Functies

  • Fietsbegeleider
  • Cateringstel / hobbykoks
  • Freelance inzetbare medewerkers (algehele ondersteuning)

  Spieren voor spieren

  Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

  Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

  Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

  Wat doen wij?

  • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
  • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
  • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren