Kom in contact met ons!

Contact gegevens
 • Telefoon: 033-20 22 099
 • Adres

  Chalet Beyond
  Arnhemseweg 2
  Office Spaces 3de etage
  3817 CH Amersfoort

 • E-Mail: info@chaletbeyond.nl

Wie zijn wij?

Wouter Berendsen

Voor mij staat elke dag staat in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

Sjoerd Kruis

Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Ik ben zelf een fanatiek voetballer, maar zo goed als elke sport vind ik leuk. Een jaar of acht geleden is daar een nieuwe grote passie bijgekomen, de racefiets. Na een aantal zomers de bergen in geweest te zijn met mijn fiets heb ik vorig jaar meegedaan aan Alpe d’HuZes. Een prachtige ervaring. Na vijf jaar bij een sportorganisatie gewerkt te hebben kwam Chalet Beyond op mijn pad. Een mooie kans om mijn toeristische opleiding en passie voor wielrennen te combineren. Wat is er mooier dan reizen samenstellen die je zelf ook wel wilt ondernemen!?

Catharina Mulders

Sinds mijn 10e zit ik al op de fiets en wielrennen is een grote passie voor me.
Na mijn studie vrijetijdwetenschappen heb ik bij een sportorganisatie gewerkt en diverse sportprojecten georganiseerd en onderzoek gedaan naar (sport)deelname. Na bijna 5 jaar werken was het een mooi moment om op reis te gaan. En ook ik ben naar Nieuw-Zeeland gegaan. Een jaar lang genieten van het wandelen, fietsen en skiën in dit geweldige land. Met deze ervaring was ik in Nederland op zoek naar werk waarin mijn passie voor het actief zijn in de bergen kon overbrengen. Dit heb ik gevonden bij Chalet Beyond door het organiseren van fiets- en wintersportreizen.’’

Vacatures

Reserveringsmedewerker wintersport gezocht!

Vacature reserveringsmedewerker wintersport / financiële administratie (m/v), 20-24 uur

Chalet Beyond is een kleine specialistische reisorganisatie die catered chalet in de winter aanbiedt en fietsreizen in de zomer periode. Wij bieden deze reizen niet alleen aan, maar voeren die zelf ook uit!

Als reserveringsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de boekingen voor de wintersport. Je bent veel in gesprek met klanten, touroperators en toeleveranciers om de klant wens mogelijk te maken. Je houdt van overzicht en goed organiseren en zorgt dat de financiële administratie op orde is.

Jij bent de spil van de boekingen én je hebt de kans en ruimte ons product mede vorm te geven, waarbij je je mag uitleven op website en social marketing. Wil je een keer ondersteunen op één van onze bestemmingen? Zorg dat je koffer klaar staat want we hebben je zeker een keer nodig.

Functie

Je realiseert boekingen en houdt die bij, je geeft de marketing een boost, maakt en controleert facturen waarbij je zorgt voor een deugdelijke financiële administratie. Een heel diverse functie binnen een klein bedrijf (3 vaste medewerkers). Je komt terecht in een klein, dynamisch en energiek team met ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

 • Zowel telefonisch als schriftelijk adviseren over ons reisaanbod / afhandelen van boekingen / inboeken van opties bij toeleveranciers
 • Uitvoeren van marketing/communicatie doelstellingen van ons wintersport aanbod
 • Aanpassingen verzorgen op onze website, ervaring met WordPress is een pre
 • Zorgen voor deugdelijke financiële administratie

Wat verwachten wij

 • Oplossings- en klantgericht
 • Teamplayer en zelfstandig kunnen werken
 • Efficiënt, accuraat en proactieve instelling

Voorkeuren

 • Affiniteit met product: wintersportvakantie, fietsen in de bergen
 • Ervaring met financiële administratie (boekhouden)
 • Woonachtig in midden Nederland (regio Amersfoort / Utrecht)

Ons aanbod

 • Jonge, gedreven, en open organisatie, waarin gezamenlijk zorg wordt gedragen voor een goede werksfeer, een uniek product, tevreden klanten en een goed resultaat.
 • Marktconform salaris, plus 8% vakantietoeslag
 • Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief
 • Mogelijkheid tot uitvoeren van wintersport- of zomer project.

Ben jij de enthousiaste kracht, met affiniteit voor reizen en die lol haalt uit het creëen van overzicht? Dan nodigen we je van harte uit op deze functie te solliciteren.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, of wil je meer informatie, neem dan rechtstreeks contact op met Wouter Berendsen op nummer: 033-2022099 of stuur jouw CV aangevuld met motivatie per e-mail naar: wouter@chaletbeyond.nl o.v.v. vacature reserveringsmedewerker / financiële administratie.

Meer informatie over onze bestemmingen en programma’s>> http://www.chaletbeyond.nl/

Vacature loopt tot 25 oktober 2018

Freelance inzetbare medewerkers (gehele jaar)

Hou jij van fietsen of ben jij een liefhebber van de bergen en ben je samen met een partner op zoek naar een leuke job in het toerisme de komende zomer maar heb jij niet de tijd om een lange periode aan de slag te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar freelance inzetbaar personeel.

Wij hebben vele periodes die veel drukker zijn dan normaal, zoals bijvoorbeeld de periode rondom Alpe duZes of de Marmotte. Dit kan variëren van een lang weekend tot 2 tot 3 weken. Voor dit soort periodes zijn wij altijd op zoek naar personen die graag zo nu en dan in de Franse Alpen willen werken. Je hoeft voor ons geen doorgewinterde professional te zijn (het mag natuurlijk wel), maar ervaring, enthousiasme en de juiste inzet is wel een vereiste. Het werk zal altijd in samenwerking zijn met de vaste chaletstaf ter plaatse, maar een zelfstandige werkhouding is wel zeer wenselijk.

Wij zijn altijd op zoek naar:

 • catering personeel
 • fietsbegeleiders

Wij zoeken mensen met de volgende kenmerken:

 • aantoonbare ervaring op catering en/of begeleidingsgebied
 • flexibel
 • energiek
 • sociaal vaardig
 • zelfstandig

Lijkt het jou leuk om een korte periode in de zomer of winter te komen werken in de Alpen? Stuur dan een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van freelance personeel. Vermeld hierbij voor welke functie wij jou kunnen benaderen, hoe flexibel inzetbaar je bent, voor welke periode (seizoen) je interesse hebt en de mate van professionaliteit (ervaring) je hebt.

Als wij beschikken over jouw gegevens kunnen we je  benaderen wanneer we hulp nodig hebben. Mocht de periode voor jou ook geschikt zijn, dan kan je bij ons werken op basis van een geldelijke vergoeding, reiskostenvergoeding, kosten en inwoning.

Functies

 • Fietsbegeleider
 • Cateringstel / hobbykoks
 • Freelance inzetbare medewerkers (algehele ondersteuning)

Spieren voor spieren

Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Wat doen wij?

 • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
 • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
 • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren