Kom in contact met ons!

Contact gegevens
 • Telefoon: 033-20 22 099
 • Adres

  Chalet Beyond
  Utrechtseweg 129, etage 2
  3818 ED Amersfoort

 • E-Mail: info@chaletbeyond.nl

  Wie zijn wij?

  Wouter Berendsen

  Voor mij staat elke dag staat in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

  Linda

  Jaren geleden heeft mijn liefde voor de bergen en het snowboarden me naar de Alpen gebracht. Al snel kwam het fietsen in de zomer erbij als vrijetijdsbesteding. Inmiddels vermaak ik me net zo goed op mijn enduro in het bos op spannende afdalingen als in een uitdagende klim op de racefiets. Ook maak ik graag lange wandelingen op de prachtige paden van Oz en omstreken.

  Als Personeels Coördinator bij Chalet Beyond is mijn hoofdtaak het werven en begeleiden van ons personeel. Daarnaast houd ik me bezig met het verwerken van boekingen.

  Woonachtig in de prachtige Oisans regio maakt het mogelijk om regelmatig bij te springen in een van onze chalets en iedereen van de beste, lokale informatie te voorzien.

  Wie weet tot ziens in een van onze chalets!

  Simon en Elisa

  Hallo, aangenaam! Wij zijn Simon en Elisa, wereldreizigers op bezoek in de Alpen bij Chalet Beyond. Je zal ons aantreffen als chalet beheerders in Oz waar we graag te hulp staan om jou verblijf speciaal te maken. We hebben elkaar ontmoet in Nieuw Zeeland en zijn sindsdien samen verder op avontuur om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Simon spreekt (nog) geen Nederlands maar is vloeiend in Frans en Engels, Elisa is Nederlands en is vloeiend in Engels. Beiden houden we van hiking (vooral de minder bewandelde paden), wilde natuur en goed eten! Wij zijn erg enthousiast om de rest van de zomer te kunnen doorbrengen in deze prachtige regio en wij komen in ieder geval deze winter ook weer terug.

  Ive en Janet

  Wij zijn Janet en Ive, beiden gepassioneerd door trailrunnen, fietsen en wintersport.
  Het allerliefste doen we dit in de bergen waar we ons echt thuis voelen.
  Bij Chalet Beyond kun je ons tegenkomen als chaletbeheerder, cateringstel, sportbegeleider en sportmasseur tijdens die fiets- en trailrunreizen. Verschillende rollen die we met onze jarenlange ervaring met veel plezier invullen.
  Wij kijken er alvast naar uit jou te mogen begroeten en stellen alles in het werk om jou een superverblijf te garanderen.

  Vacatures

  Freelance inzetbare medewerkers (gehele jaar)

  Hou jij van fietsen of ben jij een liefhebber van de bergen en ben je samen met een partner op zoek naar een leuke job in het toerisme de komende zomer maar heb jij niet de tijd om een lange periode aan de slag te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar freelance inzetbaar personeel.

  Wij hebben vele periodes die veel drukker zijn dan normaal, zoals bijvoorbeeld de periode rondom Alpe duZes of de Marmotte. Dit kan variëren van een lang weekend tot 2 tot 3 weken. Voor dit soort periodes zijn wij altijd op zoek naar personen die graag zo nu en dan in de Franse Alpen willen werken. Je hoeft voor ons geen doorgewinterde professional te zijn (het mag natuurlijk wel), maar ervaring, enthousiasme en de juiste inzet is wel een vereiste. Het werk zal altijd in samenwerking zijn met de vaste chaletstaf ter plaatse, maar een zelfstandige werkhouding is wel zeer wenselijk.

  Wij zijn altijd op zoek naar:

  • catering personeel
  • fietsbegeleiders

  Wij zoeken mensen met de volgende kenmerken:

  • aantoonbare ervaring op catering en/of begeleidingsgebied
  • flexibel
  • energiek
  • sociaal vaardig
  • zelfstandig

  Lijkt het jou leuk om een korte periode in de zomer of winter te komen werken in de Alpen? Stuur dan een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van freelance personeel. Vermeld hierbij voor welke functie wij jou kunnen benaderen, hoe flexibel inzetbaar je bent, voor welke periode (seizoen) je interesse hebt en de mate van professionaliteit (ervaring) je hebt.

  Als wij beschikken over jouw gegevens kunnen we je  benaderen wanneer we hulp nodig hebben. Mocht de periode voor jou ook geschikt zijn, dan kan je bij ons werken op basis van een geldelijke vergoeding, reiskostenvergoeding, kosten en inwoning.

  Functies

  • Fietsbegeleider
  • Cateringstel / hobbykoks
  • Freelance inzetbare medewerkers (algehele ondersteuning)

  Chaletstaf gezocht voor winter 2023/2024!

  Ben jij een wintersport liefhebber en vind je het leuk om voor gasten te zorgen en goede maaltijden te bereiden? Voor de winter 23/24 zijn wij op zoek naar chaletstaf voor diverse bestemmingen in de Alpen. Droom jij er van om samen met jouw partner, collega of vriend(in) een eigen wintersport chalet te runnen en beschik jij over de gewenste skills? Neem dan contact met ons op!

  De functie

  Gedurende de wintermaanden ben je verantwoordelijk voor jouw eigen catered chalet. De hoofdtaak is de catering te verzorgen voor jouw groep (ontbijt, afternoon tea en 3-gangen diner ’s avonds). Je heet de gasten welkom in jouw chalet en informeert hen over de belangrijkste zaken. Op de wisseldag doe je de schoonmaak van het chalet, door de week houd je ook de algemene ruimtes bij. Naast je vaste vrije dag heb je overdag veel tijd om de piste op te gaan

  Voor alle functies geldt dat je goed wordt geïnformeerd en ondersteund. We hebben een compleet en overzichtelijk manual zowel voor het chalet als de catering. Er volgt een korte training in Nederland of in de Alpen voordat je in de winter naar de bergen gaat. Ook tijdens de winter is er natuurlijk intensief contact vanuit kantoor of met de personeel coördinator in Frankrijk.

  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken een stel of een tweetal dat de volgende eigenschappen bezit:

  • Aantoonbare ervaring in catering of horeca
  • Aanpakker (je maakt soms lange dagen)
  • Energiek en sportief
  • Sociaal vaardig (je bent het aanspreekpunt en de gastheer/vrouw voor onze gasten)
  • Zelfstandigheid (je krijgt genoeg ruimte om eigen beslissingen te nemen)

  Wat kun je van ons verwachten?

  Je komt te werken in een schitterend gebied. Onze chalets zijn zeer goed onderhouden en hebben een betrokken eigenaar. Je bent zelfstandig, maar er is genoeg sturing vanuit ons hoofdkantoor en vanuit de personeel coördinator in Frankrijk. De lijnen zijn kort binnen de structuur van ons bedrijf.

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen in verhouding tot de markt. We bieden een relatief hoog basis salaris en daarnaast zorgen wij voor kost & inwoning, reiskostenvergoeding en een passend personeelsonderkomen. Je skipas kan je terug verdienen aan het einde van het seizoen (bonus).

  Je komt te werken in een persoonlijk en enthousiast team. Je krijgt training voor en ondersteuning tijdens het seizoen. We stimuleren actief de goede collegiale sfeer.

  Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Ken jij een catering topper of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, via de mail werken@chaletbeyond.nl of telefonisch op 033-2022099 vraag naar Linda.

  Spieren voor spieren

  Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

  Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

  Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

  Wat doen wij?

  • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
  • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
  • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren