Kom in contact met ons!

Contact gegevens

Wie zijn wij?

Wouter Catered chalet

Wouter Berendsen

Voor mij staat elke dag staat in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

Sjoerd Kruis

Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Ik ben zelf een fanatiek voetballer, maar zo goed als elke sport vind ik leuk. Een jaar of tien geleden is daar een nieuwe grote sport bij gekomen, de racefiets. Na een aantal zomers de bergen in geweest te zijn met mijn fiets een een deelname aan Alpe d’HuZes, kan ik wel zeggen dat fietsen in de bergen echt een passie is geworden. Mijn mooiste winter ervaring was een reis naar Lapland. Maar snowboarden in Frankrijk of Oostenrijk is natuurlijk ook heerlijk! Na vijf jaar bij een sportorganisatie gewerkt te hebben kwam Chalet Beyond op mijn pad. Een mooie kans om mijn toeristische opleiding en passie voor wielrennen te combineren. Wat is er mooier dan reizen samenstellen die je zelf ook wel wilt ondernemen!?

Linda Wagenaar

Het regelneven zit mij in het bloed. Uitjes en vakanties uitzoeken en organiseren voor vrienden en familie leverde mij al eens de bijnaam “Lekker weg met Linda” op. Wintersport in de vorm van piste-skiën, snowboarden en toerskiën is mijn lust en mijn leven. Veel skigebieden in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië heb ik mogen bezoeken. En binnenkort zelfs het Hoge Atlasgebergte in Marokko!
Door deelname aan de Tour du ALS heb ik sinds 2015 wielrennen als nieuwe hobby, waarbij ik het liefst de bergen op zoek. In de winter stap ik ook graag op een mountainbike voor een potje blubber happen 😉
Mijn passie voor wintersport, fietsen en organiseren en administreren komen in mijn werk bij Chalet Beyond mooi samen.

Voordat ik bij Chalet Beyond ging werken was ik zelf ook al 2x via Chalet Beyond op vakantie geweest. Eén keer hebben we met mijn familie van een heerlijke skivakantie in één van de catered chalets in Oz-en-Oisans hebben genoten. Wat een luxe!
En vorig voorjaar heb ik met mijn fietsclub fietshotel Cima Piazzi bezocht om daarvandaan o.a. de Gavia en de Stelvio te beklimmen. Wat een fantastische ervaring was dat!

Femke en Raymond

Salut! Nous nous présentons à vous.
Komende winter zijn wij, Femke en Raymond, de chaletstaf van de locatie Oz-en-Oisans. Wij zijn een sportief stel, inmiddels anderhalf jaar werkzaam in de Franse Alpen. Zomer en winter zorgen we voor onze gasten, die bij ons verblijven in één van de chalets in Oz-en-Oisans. Als chaletstaf dragen we zorg voor de chalets en verzorgen we de catering voor onze gasten. In de winter zorgen we voor een voedzaam ontbijt met een dagelijkse special, een afternoon snack na het skiën en een smakelijk driegangendiner, met de mogelijkheid tot een apart kinderdiner wat eerder op de avond. Wij vinden het elke keer weer een uitdaging onze gasten geheel te ontzorgen door bv. ook het regelen van skipassen, skimateriaal, skilessen.
In onze vrije tijd zijn we graag buiten. In de zomer genieten we al hardlopend, trailrunnend, hikend of fietsend van deze geweldige omgeving. In de winter gaan we graag door met hardlopen&hiken en komen het skiën en langlaufen erbij. Ook genieten we graag van lekker eten bij één van de gezellige restaurantjes in de omgeving.

Ruud en José

Hallo! Wij zijn Ruud (36) en José (33). In december 2015 vertrokken we voor het eerst als chalet hosts naar de wintersport. Na deze heerlijke en gezellige winter in de Oostenrijkse Alpen hebben we in april het leven van luxe en comfort ingeruild voor het onbekende, avontuurlijke leven op de weg. Op zoek naar een nieuwe balans in werk, rust en avontuur. Om deze nieuwe levensstijl te kunnen bekostigen, runnen we het bedrijf Service Planner. Dit kan online en doen we dus reizend vanaf waar dan ook. In de vrije uurtjes gaan we graag de natuur in om de omgeving hikend, hardlopend, fietsend, snowboardend of skiënd te verkennen, of… eens lekker ontspannen in de sauna 🙂 Nu, in plaats van avontuur op de weg, gaan we voor het derde seizoen onze gasten weer in de watten leggen met onder andere Jose’s passie voor koken. We hebben zin in de vrolijkheid van onze vakantiegasten en de besneeuwde bergen! Hopelijk tot snel in Flachau!

Lieke en Meike

Hoi, wij zijn Meike en Lieke, twee zussen uit het noorden van Nederland. We zijn beide gek op sneeuw en buiten zijn, maar nog gekker op eten en koken! Waar Meike liever op haar board de piste af gaat, haalt Lieke haar liever in op ski’s. Als kleine meisjes hebben we samen leren skiën in Zwitserland en daarna ieder ervaring op gedaan op andere plekken in de wereld. Meike is inmiddels goed bekend met de Nieuw-Zeelandse bergen, terwijl Lieke veel van Azië heeft gezien. Meike heeft gestudeerd voor professioneel toerist en Lieke heeft een diploma als social worker op zak. We vinden het beide belangrijk om veel plezier te hebben, hard te werken en nog harder van de sneeuw te genieten! Tot snel in Italië!

Daniek en Casper

Wij zijn Casper (23) en Daniek (21) een jong sociaal stel. Dat in de zomer en winter flink fanatiek is in het buitenland. Zomers te vinden in de Pyreneeën van Frankrijk en nu ook in de winter te vinden in de Alpen. Klaar voor een nieuwe uitdaging in de sneeuw. Beide hebben we veel ervaring om de berg af te komen op verschillende manieren. Liefde voor de outdoor sport is in grote getalen aanwezig.

In de zomer periode werken wij samen op een outdoor camping in de fransen Pyreneeën, als animatie medewerkers. Veel ervaring opgedaan tijdens het werk hier op de camping. Tijdens de dagen die wij in Nederland zijn, werkt Casper in de horeca en Daniek in de sportwereld.

Vacatures

Chaletbeheerders voor losse weken winter 2018/2019

Ben jij een liefhebber van de bergen en ben je alleen of samen met een partner in de gelegenheid om een periode van een aantal weken in het buitenland te werken? In de periode eind december 2018 tot half maart 2019 is het bij ons absoluut hoogseizoen met diverse groepen die op verschillende locaties bij ons een chalet hebben geboekt. Wij zijn daarom altijd op zoek naar goede koks/chaletbeheerders die in drukke weken kunnen bijspringen.

De hoofdtaak is hierbij vaak het verzorgen van de catering en het fungeren als gastheer (gastvrouw) van de groep. Als catered chaletbeheerders ben je ook verantwoordelijk voor de inkopen, schoonmaak en administratie. Onder de catering verstaan we het bereiden en serveren van het ontbijt en een 3-gangendiner voor de gasten.

Word je enthousiast van bovenstaande functie dan is het heel belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Het werk zal zeer divers van aard zijn en heel afwisselend qua drukke en rustige dagen. Uiteraard zoeken we op locatie de juiste balans tussen werk en vrije tijd zodat je ook genoeg mogelijkheden hebt om te genieten van de prachtige omgevingen waarin we werken. Elke outdoorliefhebber is van harte welkom.

Wij zoeken mensen met het volgende profiel:

  • aantoonbare ervaring en affiniteit met het koken voor grotere groepen
  • een flexibele instelling
  • gemotiveerd om een of meerdere weken in de bergen te werken en te verblijven
  • zelfstandig kunnen werken
  • Bij voorkeur aanmeldingen van tweetallen, maar eenlingen zijn ook zeker welkom

Qua arbeidsvoorwaarden zorgen wij voor kost en inwoning, reiskostenvergoeding en een geldelijke vergoeding. Daarnaast zijn de lijnen binnen Chalet Beyond kort, dus er is altijd hulp en ondersteuning waar nodig, maar ook ruimte en eigen verantwoordelijkheid om de locatie op jullie manier te beheren.

Heb je interesse om voor ons aan de slag te gaan dan kan je reageren middels een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van winterpersoneel.

Spieren voor spieren

Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Wat doen wij?

  • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
  • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
  • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren