Kom in contact met ons!

Contact gegevens

Wie zijn wij?

Wouter Catered chalet

Wouter Berendsen

Voor mij staat elke dag staat in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

Vacatures

Chaletstaf gezocht voor winter 2021/2022!

Ben jij een wintersport liefhebber en vind je het leuk om voor gasten te zorgen en goede maaltijden te bereiden? Voor de winter 21/22 zijn wij op zoek naar chaletstaf voor diverse bestemmingen in de Alpen. Droom jij er van om samen met jouw partner, collega of vriend(in) een eigen wintersport chalet te runnen en beschik jij over de gewenste skills? Neem dan contact met ons op!

De functie

Gedurende de wintermaanden ben je verantwoordelijk voor jouw eigen catered chalet. De hoofdtaak is de catering te verzorgen voor jouw groep (ontbijt, afternoon tea en 3-gangen diner ’s avonds). Je heet de gasten welkom in jouw chalet en informeert hen over de belangrijkste zaken. Op de wisseldag doe je de schoonmaak van het chalet, door de week houd je ook de algemene ruimtes bij. Naast je vaste vrije dag heb je overdag veel tijd om de piste op te gaan. We hebben de volgende functies beschikbaar die gelinkt zijn aan de type chalets en de verschillende regio’s waar we actief zijn.

A. Allround catered chalet medewerker: je runt je eigen chalet. De catering heeft de prioriteit maar je houdt ook de staat van het chalet in de gaten. Locaties Sauze d’Oulx (IT), Oz en Oisans (FR) en La Plagne (FR).

B. Mobiele catering medewerker: geen vast chalet, je krijgt wel een vast personeelsappartement. Hoofdzakelijk verzorgen van catering en wat minder beheer en schoonmaak werkzaamheden. Wat hogere vergoeding. Locatie: voornamelijk in de regio Trois Vallées (FR) en Tirol (AT)

C. Beheer + Catering: in Nauders zoeken we een koppel dat goed kan organiseren en van aanpakken weet. Chalet Beyond is hier namelijk verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaande Haus Bergkastel met 8 appartementen. Een gave locatie waar je de beheerderstaken doet voor de aanwezige appartementen.  Daarnaast verzorgen we hier een aantal weekenden en weken in de winter ook de catering voor onze groepen, ervaring met met koken is dan ook gewenst.

Voor alle functies geldt dat je goed wordt geïnformeeerd en ondersteund. We hebben een compleet en overzichtelijk manual zowel voor het chalet als de catering. Er volgt een korte training in Nederland voordat je in de winter naar de Alpen gaat. Ook tijdens de winter is er natuurlijk intensief contact.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een stel of een tweetal dat de volgende eigenschappen bezit:

 • Aantoonbare ervaring in catering of horeca
 • Aanpakker (je maakt soms lange dagen)
 • Energiek en sportief
 • Sociaal vaardig (je bent het aanspreekpunt en de gastheer/vrouw voor onze gasten)
 • Zelfstandigheid (je krijgt genoeg ruimte om eigen beslissingen te nemen)

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een schitterend gebied. Onze chalets zijn zeer goed onderhouden en hebben een betrokken eigenaar. Je bent zelfstandig maar krijgt genoeg sturing vanuit ons hoofdkantoor door de korte lijntjes binnen ons bedrijf.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen in verhouding tot de markt. We bieden een relatief hoog basis salaris en daarnaast zorgen wij voor kost & inwoning, reiskostenvergoeding en een passend personeelsonderkomen. Voor de skipas vragen wij een bijdrage die je terug kan verdienen aan het einde van het seizoen (bonus). Bijverdiensten mogelijk vanuit de huisbarservice.

Je komt te werken in een persoonlijk en enthousiast team. Je krijgt training en ondersteuning tijdens het seizoen. We stimuleren actief de goede collegiale sfeer.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Ken jij een catering topper of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, via de mail werken@chaletbeyond.nl of telenisch op 033-2022099 vraag naar Wouter Berendsen.

Beheerders gezocht Chalet Bergkastel, Nauders (Oostenrijk)

Hou jij van wintersport, de bestemming Oostenrijk en ben jij een goede gastheer/gastvrouw? Voor ons chalet Bergkastel in Nauders zijn wij op zoek naar een geschikt beheerderskoppel. Droom jij er van om samen met jouw partner, collega of vriend(in) een eigen wintersport chalet te runnen en beschik jij over de gewenste skills? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je doen?

Chalet Bergkastel is iets anders dan onze catered chalets. Hier in Nauders boeken de meeste gasten namelijk accommodatiehuur. Er zijn wel groepen met catering, maar dit zal de minderheid zijn. Voornamelijk zal je dus bezig zijn met het beheren van het chalet en in- en uitcheck van gasten, het schoon- en opmaken van het chalet op wisseldagen, de dagelijkse administratieve handelingen (inkopen, voorraadbeheer etc.) en daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze gasten op locatie. Iets minder ervaring met koken? Dat is dus geen probleem voor deze functie.

Naast al deze taken heb je uiteraard genoeg gelegenheid om zelf ook de pistes ontdekken!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een stel of een tweetal dat de volgende eigenschappen bezit:

 • Ervaring in horeca of hotelsector
 • Harde werker (je maakt soms lange dagen)
 • Energiek en sportief
 • Sociaal vaardig (je bent het aanspreekpunt en de gastheer/vrouw voor onze gasten)
 • Zelfstandig (je krijgt genoeg ruimte om eigen beslissingen te nemen)
 • Beheersing Duitse taal

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een schitterend gebied. Onze chalets zijn zeer goed onderhouden en hebben een betrokken eigenaar. Je bent zelfstandig maar krijgt genoeg sturing vanuit ons hoofdkantoor door de korte lijntjes binnen ons bedrijf.

Qua arbeidsvoorwaarden zorgen wij voor kost en inwoning, reiskostenvergoeding en een passende vergoeding.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Stuur dan een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van ‘Vacature Chalet Bergkastel 2020/2021

Spieren voor spieren

Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Wat doen wij?

 • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
 • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
 • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren