Catered chalet formule

Chalet Beyond is dé specialist op het gebied van catered chalet. Dit concept houdt in dat je een eigen chalet boekt met daarbij de luxe van je eigen chaletstaf die al het werk uit handen neemt. Je hoeft nergens aan te denken. ’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Daarna kun je direct door naar de piste. Bij terugkomst van een dag skiën of boarden regelen wij een afternoon snack met koffie en/ of thee en ‘s avonds serveren we een vers bereid drie-gangen diner. Huishoudelijke taken zijn er deze week niet bij voor jullie, je hoeft alleen maar te genieten! Het catered chalet concept maakt je wintersport absoluut leuker en meer ontspannen.

Catering

Ontbijt

Wij bieden een continentaal ontbijt aan, dat bestaat uit verschillende soorten brood, crackers, ontbijtgranen, zoet beleg, verschillende soorten kaas en vleeswaren. Daarnaast is er yoghurt, vers fruit, vruchtensappen, melk, koffie en thee. Elke dag wordt er iets anders extra bij geserveerd in de vorm van bijvoorbeeld scrabled eggs of croissants.

Diner

Op zes van de zeven avonden verzorgen wij een vers huisgemaakt drie-gangen diner. We werken met een dag menu dat met de juiste balans en voldoende ruime porties alle energie geeft voor een actieve dag op de piste. Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef het vooraf door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Eén avond in de week is onze chalet staf vrij. Deze avond is er geen diner in het chalet. Onze staf adviseert en reserveert graag voor jullie een plek bij één van de leuke restaurantjes in de omgeving van het chalet.

Voorbeeldmenu

Bruscetta met tomaat, olijven, kappertjes en zongedroogde tomaatVerse pompoensoepSelectie van verse streek vleeswaren
Tortellini gevuld met ricotta en basilicum met een verse huisgemaakte saus van tomaat, basilicum, zongedroogde tomaat en knoflook. Geserveerd met een gratin van venkel.Filet Mignon met vijgencompte. Geserveerd met verse, gebakken in knoflook/rozemarijn olie aardappel wedges en een spruitjes gratin. Hét streekgerecht uit de Savoie en het Aostadal, Tartiflette. Gemaakt met aardappelen, reblochonkaas, spekjes en uien. Geserveerd met een groene salade en zuur.
Huisgemaakte panna cotta met limoncello en citrus compoteDuo van mousse, witte chocolade en kastanje puree. Tarte Tatin van appel

Speciaal menu voor kinderen

Voor kinderen tot en met 11 jaar serveren wij een heerlijk twee-gangen menu indien gewenst. Het kindermenu wordt rond 18.00 uur geserveerd. Nadat de kinderen gegeten hebben en op bed liggen, kun je als de ouders ontspannen genieten van het diner, dat wordt geserveerd om 19.30 uur.

Lunch

Catered chalet is op basis van ontbijt, afternoon snack en drie-gangen diner. Neem je ook graag een lunchpakket mee op de piste? Voor €8,00 p.p.p.d. zorgt onze staf bij het ontbijt voor extra brood, beleg, fruit en een hartig en/ of zoete snack om mee te nemen.

Onze chaletstaf

Wij werken met kundige en zeer gastvrije Nederlandstalige chaletstaf. Onze staf bestaat uit horeca enthousiastelingen die veel plezier beleven in het bereiden en serveren van uitstekende maaltijden en het creëren van een fijne en ongedwongen sfeer in het catered chalet. Ze staan ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden op het gebied van pistes, leuke lunchadresjes, hulp met skilessen of materiaal. Indien je vooraf liftpassen bij ons hebt besteld, zorgen zij dat deze voor je klaarliggen in het chalet.

Meer mogelijkheden

Wil je graag met een groep op een bijzondere locatie picknicken? Rodelen of bij terugkomst in het chalet een high wine drinken? Kijk op deze pagina voor verschillende mogelijkheden voor groepen of geef je wensen aan ons door zodat we het kunnen organiseren.

Voordelen catered chalet

  • Een vakantie zonder huishoudelijke taken
  • Gevarieerde en lekkere maaltijden die in huis vers voor je worden bereid
  • Je bed is opgemaakt bij aankomst en de handdoeken liggen klaar
  • Voorkom wachtrijen door het vooraf bestellen van passen en materiaal. Wij zorgen ervoor dat het voor je klaarligt
  • Gastvrij onthaal en ontzorging door onze chalet staf
  • Wij kennen het gebied en delen die kennis graag. Informeer naar het skigebied, activiteiten in het dorp/ skigebied of kinderopvang. Wij kunnen je helpen

Onze catered chalets

Kijk op deze pagina voor ons aanbod catered chalets in Frankrijk, Oostenrijk en Italië.

Foto impressie