Catered chalet formule

Chalet Beyond is dé specialist op het gebied van catered chalet. Dit concept houdt in dat je een eigen chalet boekt met daarbij de luxe van je eigen chaletstaf die al het werk uit handen neemt. Je hoeft nergens aan te denken. ’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Daarna kun je direct door naar de piste. Bij terugkomst van een dag skiën of boarden regelen wij een afternoon snack met koffie en/ of thee en ‘s avonds serveren we een vers bereid drie-gangen diner. Je hoeft niet te denken aan afruimen, de afwas, boodschappen doen en stofzuigen. Je hoeft slechts te genieten. Wij zijn van mening dat dit concept van catered chalet je wintersport absoluut leuker en meer ontspannen maakt.

Catering

Ontbijt

Wij bieden een zogenaamd continentaal ontbijt, dat bestaat uit verschillende soorten brood, crackers, ontbijtgranen, zoet beleg, verschillende soorten kaas en vleeswaren. Daarnaast is er yoghurt, vers fruit, vruchtensappen, melk, koffie en thee. Elke dag serveren we wat anders, de ene keer is dat scrambled eggs, de volgende keer een croissant, dan wel een fruit salade.

Diner

Op zes van de zeven avonden verzorgen wij een versbereid drie-gangen diner. We werken met een dag menu dat volgens ons de juiste balans heeft. De porties zijn ruim voldoende, zodat je alle energie voldoende kan aanvullen. Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef het vooraf door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Eén avond in de week is onze chalet staf vrij. Deze avond is er geen diner in het chalet. Onze staf reserveert graag voor jullie een plek bij één van de leuke restaurantjes in de omgeving van het chalet.

Voorbeeldmenu

Ricottacakje met zongedroogde tomaten en pijnboompittenZalm/komkommer roosjes met sinaasappeldressingTomaat-mozzarella torentje omwikkeld met serano ham
Met rozemarijn gemarineerde varkensrollade, aardappels uit de oven en stoofpeertjesProvencaalse kabeljauw met mediterane groente en notenpureeMet champignons en feta gevulde canneloni met gekruid varkensvlees
Huisgemaakte tiramisuWarme apple crumble met vanille ijsDadeltaart

Speciaal menu voor kinderen

Voor kinderen tot en met 11 jaar serveren wij een heerlijk twee-gangen menu indien gewenst. Het kindermenu wordt eerder op de avond, rond 18.00 uur geserveerd. Nadat de kinderen gegeten hebben en op bed liggen, kunnen de ouders ontspannen genieten van het diner, dat aanvangt om 19.30 uur.

Lunch

Catered chalet is op basis van ontbijt, afternoon tea en drie-gangen diner. Neem je ook graag een lunchpakket mee op de piste? Voor €7,50 p.p.p.d. zorgt onze staf bij het ontbijt voor extra brood, beleg, fruit en hartig en/ of zoete snack om mee te nemen.

Onze chaletstaf

Wij werken met kundige en zeer gastvrije Nederlandstalige chaletstaf. Onze staf zijn hobby koks die veel plezier beleven in het bereiden en serveren van uitstekende maaltijden en het creëren van een fijne en ongedwongen sfeer in het catered chalet. Je kan ook bij onze chalet staf terecht voor vragen op het gebied van pistes, leuke lunchadresjes, hulp met skilessen of materiaal, bij hen ben je aan het juiste adres. Indien je vooraf liftpassen bij ons hebt besteld, zorgt onze staf dat deze voor je klaarliggen in het catered chalet.

Meer mogelijkheden

Wil je graag met een groep op een bijzondere locatie picknicken? Rodelen of bij terugkomst in het chalet een high wine drinken? Kijk op deze pagina voor verschillende mogelijkheden voor groepen of geef je wensen aan ons door zodat we het kunnen organiseren.

Voordelen catered chalet

  • Geen boodschappen, afwas of andere huishoudelijke taken in je vakantie
  • Gevarieerde en lekkere maaltijden die vers voor je worden bereid
  • Opgemaakte bedden en handdoeken die voor je klaarliggen
  • Voorkom wachten in de rij door het vooraf bestellen van passen, lessen en materiaal. Wij zorgen ervoor dat het voor je klaarligt
  • Gastvrij onthaal en zorg door onze chalet staf
  • Wij kennen het gebied en delen die kennis graag. Informeer naar het skigebied, activiteiten in het dorp/ skigebied of kinderopvang. Wij kunnen je helpen

Onze catered chalets

Kijk op deze pagina voor ons aanbod catered chalets in Frankrijk, Oostenrijk en Italië.

Foto impressie