Wat bieden wij?

Catered chalets in Frankrijk

Chalet Beyond is specialist op het gebied van catered chalets in Frankrijk. In onze catered chalets word je uitstekend verzorgd door onze chalet staf.

’s Ochtends word je wakker met de geur van verse koffie en een gedekte ontbijtttafel. Na het skiën serveert de chalet staf een afternoon tea, verschillende lekkernijen van een vers gebakken taart tot eigen gemaakte brochetta. In de avond word je bediend met een vers bereid drie-gangendiner. Bovendien worden de huishoudelijke werkzaamheden in het catered chalet ook gedaan. Zo heb je écht vakantie.

Nog niet eerder een catered chalet geboekt? Lees hier meer over onze catered chalet formule.

“Heerlijk genieten zonder zorgen, perfect!”

Chalet huur zonder catering

Naast  catered chalets in Frankrijk die wij alleen ‘catered’ aanbieden, hebben we ook een aantal chalets die als self-catered chalet geboekt kunnen worden. Ook bij chalethuur kan voor de catered optie gekozen worden.

Bekijk hieronder de chalets die wij aanbieden op basis van catered chalet en/ of chalethuur.

Boeken per kamer

Wil je wel volledig verzorgd op wintersport, maar heb je een te kleine groep om een heel catered chalet af te huren? In een aantal perioden is het ook mogelijk om per kamer te boeken in onze catered chalets in Frankrijk. Lees hier meer over de mogelijkheden.