Boek een kamer in onze chalets

Voor kleinere groepen die niet een volledig catered chalet kunnen boeken, bieden we ook de mogelijkheid om een kamer te boeken in één van onze catered chalets. Met een groep van 2 tot 8 personen reserveer je dan losse kamers in één van onze grote catered chalets. Alle slaapkamers zijn afsluitbaar en geschikt voor minimaal 2 personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De woonkamer deel je met andere wintersportgasten. Dit is altijd erg gezellig. Geniet van de service van een hotel en van de authentieke sfeer en kleinschaligheid van een catered skichalet.

Wanneer je per kamer boekt is dit op basis van catered chalet. Dit houdt in dat ’s ochtends voor alle gasten het ontbijt wordt geserveerd in de gedeelde woonkamer. ’s Middags na het skiën staat hier een heerlijke afternoon tea voor iedereen klaar en rond 19.30 uur wordt een versbereid drie-gangen diner geserveerd. Koffie en thee zijn hierbij inclusief. Daarnaast zijn bed- en handlinnen en eindschoonmaak inbegrepen.

In onze chalets in Sauze d’Oulx en Les Menuires hebben we deze winter nog mogelijkheden. Klik op het catered chalet voor meer informatie over het chalet en een prijsoverzicht.