Prijzen

Op deze pagina vind je de prijzen die wij hanteren voor onze catered chalets en huur chalets. Chalet Beyond heeft hiervoor twee verschillende prijsberekeningen. Allereerst hebben we een prijsberekening voor onze catered chalets en daarnaast voor onze chalets die zowel met als zonder catering te boeken zijn. Lees hier meer over op deze pagina.

De verschillende prijzen voor de (catered) chalets kun je terugvinden per chalet. Maak hiervoor een keuze in het menu voor het chalet van je keuze. Informatie en de kosten van additionele producten als skipassen, materiaalhuur en lessen vind je per skigebied. Ook zijn de kosten van een taxitransfer en informatie over kinderopvang opgenomen. Kies hieronder voor het skigebied van keuze.

Skipassen, skiles, huur materiaal, taxitransfers

Wij helpen graag bij het organiseren van alles wat bij de wintersport komt kijken naast onze catered chalets. Zo maken we het onze gasten zo gemakkelijk mogelijk. Wij kunnen de skipassen, skiles, materiaalhuur en taxitransfer regelen*. Sommige producten zelfs tegen lagere tarieven dan ter plaatse! Hieronder kun je per bestemming de informatie en prijzen terugvinden van deze additionele producten.

*niet bij alle bestemmingen mogelijk