Blog 26 augustus 2022

Terug van de zomervakantie – Tijd om de wintersport te regelen. Na-zomer korting

Ahh wat was dat weer heerlijk die zomervakantie. Lekker weg met het gezin én de laatste week gezellig met onze vakantie vrienden erbij. Het eerste deel camperend in de Zuid Franse Alpen en het tweede deel in ons eigen Sporthotel in Oz en Oisans Station, wat in de winter één van onze catered chalets is. Zo leuk ook om een plek in de winter én in zomer gezien te hebben.

Bergactief met het gezin

Oz Station ken ik natuurlijk al heel lang en daar ben ik in de zomer ook heel vaak geweest. In de begin jaren bijna permanent en na de eerste zomers wat meer per project. Lekker buiten spelen, fietsen, hard werken en gasten het naar de zin maken. Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal Alpe d’Huez beklimmingen. Maar gelukkig blijft het mooi, alhoewel er veel mooiere bergen in de directe omgeving liggen (Croix de Fer, Berarde, Galibier…).

Deze zomer waren we onze eigen test dummy’s voor ons nieuwe aanbod, een compleet verblijf voor actieve gezinnen. Je verblijft in het sporthotel, of in je eigen chalet (6-, 8- of 12-persoons chalet) als je liever je eigen woning hebt. We bieden een compleet actief pakket (4 activiteiten) die je niet hoeft af te nemen. Voordeel van het pakket is dat je niks meer hoeft te regelen, wij plannen dat voor je in en zelf hoef je alleen nog maar actief te zijn. Mooi toch?!

Sporthotel Gelinotte in Oz en Oisans Station

Wat vonden we er van? Vooropgesteld het is lastig kritisch te zijn op je eigen product, zeker als je zo wilt bent op het gebied als mijn vrouw en ik. Maar in één woord: GEWELDIG :). Precies wat ik zeg, lastig om (zelf)-kritisch te zijn. Maar zeg nou zelf, het is toch ook fantastisch om activiteiten te doen met je eigen kinderen waar je dol op bent. Bergwandelen, canyoningen, klettersteigen, mtb-en, met de skilift naar Pic Blanc (3.100m hoogste punt) én daarna lekker neer te ploffen met een koud drankje op het zonneterras. Prachtige momenten…

De Oisans is een prachtig gebied, de toppen reiken hoog, groen en ruig, goed bereikbaar (Grenoble op 45km), maar niet enorm druk. Naast het fietsen en bergwandelen, kan je hier voor het mtb-en (m.b.v. skilift als je wilt) en ook voor wateractiviteiten (raften, canyoningen) goed terecht. Ook de aanrij tijden met de auto vielen mij enorm mee. Voor veel activiteiten, ook voor een relax moment aan het zwembad, heb je de auto niet eens nodig.

Klettersteig bij Alpe d’Huez

Plannen = korting pakken ?

Maar zoals gezegd de zomervakantie zit er weer op. De kinderen hebben er zelfs al weer een week school opzitten. Zelf wordt ik altijd een beetje rusteloos als het volgende tripje nog niet gepland staat. Nou valt dat mee voor mij, volgende week mag ik gaan fietsen met een bedrijf vanuit Bormio (Italië). Maar ook het oriënteren voor de wintersport is gestart, dat zie ik ook vanuit de Chalet Beyond mailbox. Dat stimuleert altijd enorm in het werkplezier en het aan de slag gaan voor het nieuwe seizoen.

Chalet Anna – La Plagne 1800

Bij het maken van de plannen in deze tijd spelen de toenemende kosten in levensonderhoud mogelijk een rol, evenzo de onrustige situatie in oostelijk Europa (oorlog in Ukraïne). Daar op inspelend, met het bepalen van de prijzen voor de komende winter hadden wij in maart / april al een pas op de plaats gemaakt, gemiddeld genomen geen prijsverhoging. Om de plannen verder te stimuleren hebben we een tijdelijke kortingsactie lopen. Pak die korting (na-zomer korting) én plan die wintersport!

Na-zomer Korting

  • € 50,- per persoon korting, geldig voor volwassenen én kinderen
  • Op elk chalet verlagen we tevens het minimum aantal personen wat we berekenen met 1 persoon, indien je met minder personen komt dan het minimum

Voorwaarden

  • Geldig voor alle wintersport weken, ook de nog beschikbare weken in het hoogseizoen
  • Geldig t/m zaterdag 10 september 2022
  • Alleen geldig op eigen chalets (Chalets: Gelinotte, Brocard, La Petitta, Anna)
  • Niet geldig voor accommodatiehuur
  • Niet geldig in combinatie met Corona tegoed
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.