Granfondo Stelvio Santini

Op 12 juni 2022 wordt de Granfondo Stelvio Santini gereden. Een populaire granfondo met een uitdagende route over de Mortirolo en natuurlijk de Stelvio. Heb jij je ingeschreven voor deze Granfondo en zoek je nog een geschikt verblijf? Wij bieden een volledig verzorgd verblijf vanuit ons fietshotel Bormio! Dagelijks hebben we een ruim ontbijt klaar staan, en iedere avond is er een driegangen diner. Tevens is er een begeleider van Chalet Beyond aanwezig voor eventuele tips en tricks. 

Ook zullen wij tijdens de Granfondo ravitailleringservice aanbieden, zodat je niet alleen van de organisatie afhankelijk bent! We staan tijdens de Granfondo in Tovo (medium en lange afstand) en in Bormio (lange afstand).

Fietshotel Bormio

We verblijven in ons fietshotel Bormio. Het fietshotel ligt aan de rand van een authentiek bergdorp en op slechts 20 min. fietsen van de start in Bormio. Het hotel heeft een bar, groot zonneterras en een afsluitbare garage (fietsenstalling) incl. sleutelhoek. Kamers zijn ruim en beschikken over gratis WIFI, bad en/of douche en eigen toilet.

Jouw boeking goed verzekerd?

Prijzen

Prijs per persoon
Granfondo Stelvio Santini (12 juni 2022)€79,- p.p.p.n. (minimaal 3 nachten verblijf)

Inclusief

  • Verblijf in 2-, 3- of 4-persoonskamer
  • Ravitaillering tijdens de Granfondo
  • Afgesloten ruimte voor fietsen (+ sleutel materiaal)
  • Professionele begeleiding incl. tips & tricks
  • Bed en handlinnen + handdoekenset +Eindschoonmaak

Exclusief

  • €20,- boekingskosten optioneel voor geld terug garantie
  • Toeristenbelasting (€1.- p.p.p.d. ter plekke te voldoen)

Programma Granfondo Stelvio Santini

Dag 1: Aankomst in fietshotel Bormio

Dag 2: Passo Gavia – Optionele rit met begeleiding van Chalet Beyond

Samen met de begeleider vanuit Chalet Beyond kun je meefietsen richting de top van de Gavia. Een mooie manier om de benen op spanning te brengen en een mooie col toe te voegen aan jouw lijstje.

Programma: 65 km / 1800 hoogtemeters

’s Avonds hebben we een briefing over de route en eventueel wat tips and tricks

Dag 3: Rustdag / Zelf fietsen

Op dag 3 hebben we een rustdag ingepland. Uiteraard kun je wel zelf fietsen als je dat prettig vindt. Op deze dag doen we ook de inname van de ravitailleringsspullen. Dus alles wat je denkt nodig te hebben kun je afgeven.

Dag 4: Granfondo Stelvio Santini!

Op dag 4 is de Granfondo Stelvio Santini. Afhankelijk van welke route je hebt gekozen begint jouw inspanning vandaag. Voor de Medium en Lange afstand staan wij voor de raviatillering bij Tovo. Voor de lange afstand staan we ook nog eens in Bormio voor de Stelvio beklimming.

Granfondo Stelvio Santini

Dag 5: Vertrek

Reserveren

Ben jij er bij tijdens Granfondo Stelvio Santini 2022? Schrijf je hier in!

Foto’s

STO-reisgarantie

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Dit garantiefonds zorgt ervoor dat uw reisgelden veilig zijn mocht Chalet Beyond in financiële moeilijkheden komen. Deze stichting beheert de (aanbetaalde)reisgelden, de gelden worden pas aan Chalet Beyond uitgekeerd nadat de reis heeft plaatsgevonden.