Fietshotels Nederland

Chalet Beyond Fiets staat voor goede fietshotels bij avontuurlijke fietsbestemmingen. Vanaf dit jaar hebben we ook een aantal uitstekende fietshotels in ons aanbod in Nederland. Want een weekendje fietsen in Nederland is hip, Nederland heeft prachtige natuur en ook dichtbij hebben we een aantal iconische beklimmingen. En mocht je de Corona bibbers hebben dan ben je binnen de landsgrenzen in ieder geval niet afhankelijk van ‘negatief reisadvies’. Laatste voordeel is ook de reisafstand, met een goed uur rijden zit je al snel in een totaal ander gebied.

Wij hebben de beste en sportiefste hotels vast voor jou uitgezocht. Bij de Veluwe, in de Achterhoek, op de Utrechtse Heuvelrug liggen vele fietsuitdagingen op jou te wachten. Ride proof voor je gravelbike, mtb-, of racefiets, routes liggen op nog geen km van je hotel. Net als in onze Alpen fietshotels wordt je uitstekend verzorgd en kan jij je volledig focussen op je mooie rit. Per bestemming vind je ook vast een aantal route ideeën.

Al onze ‘bike hotels’ beschikken over:

  • Slaapcomfort garantie, prettige kamers met goede bedden
  • Eet als een atleet, smakelijke maaltijden voor sporters
  • Een veilige plek voor je fiets (afsluitbare fietsenstalling)
  • Bike hugging corner, je fiets wil ook graag op vakantie
  • Gezond: fruit to go en voldoende groente bij het diner

Bekijk hier onze accommodaties in Nederland

Locatie accommodaties Nederland

Hotel Ruimzicht

Montferland in de Achterhoek is een walhalla voor de actieve buiten sporter. Er ligt een prachtige mtb-route op nog geen km van het hotel. De fietser op de weg kan zijn lol op met de hoogteverschillen van het Montferland op de Muur van Zeddam, de Peeskesweg en de Eltenberg, net over de grens in Duitsland. Wandelen, hardlopen, trailrunnen is prachtig in het Zeddammer Bosch, gebied is in beheer van Natuurmonumenten Nederland. Ontspannen en genieten na je inspanning kan uitstekend op het terras of in het gezellige centrum van Zeddam, of wat verder weg in Arnhem (20 auto minuten).

Hotel Woodbrooke

Veel bossen en weiland tussen Zutphen in het westen en Haaksbergen in het oosten waar meerdere mtb- en fietstroutes te vinden zijn. Nederlands reliëf kan je vinden bij de Lochemse berg de Paaschberg en de Kale Berg (nee niet de Mt Ventoux). Deze pak je vanzelf mee als je de mtb route van Lochem doet. Wielrenners kunnen hier ook prachtig toeren, zeker als je doorfietst naar de Veluwsezoom, met de bekende klimmen op en rond de Posbank. Gravellen is hier een waar paradijs, licht glooiend, veel zandpaden en mooie natuur en typische boerderijen waar je doorheen fietst. Niet een gebied wat al platgefietst is! Leuke plaatsten voor een stopje of om even de stad in te gaan zijn Lochem, Borculo en Zutphen langs de Ijssel.