Fietshotel Woodbrooke in Barchem

Een rijke historie, een prachtig Landgoed en een zee aan rust en ruimte. Landgoedhotel Woodbrooke Barchem is dé plek voor je sportieve weekend. Optimaal genieten van de natuur en ruimte van de Achterhoek en plezier te hebben met je sportieve groep. Het team van Woodbrooke verzorgd je graag. Voor grotere groepen en bedrijven is dit een unieke locatie vanwege de goede vergaderfaciliteiten die onderdeel uitmaken van het Landgoed. Ultieme locatie voor je heidagen, vitaliteitsprogramma of presentaties waarbij je de inhoud wilt afwisselen met bewegen en buiten.

Landgoedhotel Woodbrooke ligt middenin de Achterhoek in het plaatsje Barchem op 3 km van het bekendere Lochem. Je loopt zo de bossen in van het Geldersch Landschap voor een prachtige wandeling of hardlooprondje. De mtb route van Lochem en Borculo lopen zelfs over het Landgoed! Over ideale ligging gesproken! Lochem is een gezellige stad met een oud centrum en voldoende horeca aanbod. Wil je iets meer een stad dan is Zutphen een goed idee. Mooie boulevard aan de IJssel en authentiek centrum.

Faciliteiten

30 kamers, 5 spreekzalen en 2 spreekkamers, voldoende ruimte en mogelijkheden dus. Er is een brasserie, een terras, een prive terras (alleen voor hotel gasten) en een lounge. Het gehele terrein is 17 ha. groot, je hoeft je dus geen zorgen te maken om drukte, altijd wel een plekje waar je kan ontspannen en relaxen. De sportieve gast komt niks te kort want dit is één van de belangrijkste doelgroepen voor dit hotel. Ja er is een afsluitbare fietsenstalling voor je stalen ros.

  • Afgesloten fietsenstalling
  • Bike hugging plek
  • Bar & Lounge
  • Terras
  • Fruitbar
  • Congreszaal

Barchem – Lochem

Ben je al bekend met de 100km mountainbikepaden van de Achterhoek? Dat is een klassieker aan het worden. De vijf routes van Borculo, Lochem, Vorden, Zutphen en Gorssel zijn goed met elkaar verbonden en zo rijd je ongemerkt de 100 km. Uiteraard hoef je niet meteen voor de XL route te kiezen, je bepaald zelf hoe veel en hoe lang. Hier vast de mooiste rondjes en plekken. Na boeking ontvang je het volledige 8 route pakket. 2 mtb routes – 2 fiets routes – 2 gravel routes – 2 hardloop rondes. Wens je meer routes van een bepaalde sport? Neem dan gerust contact op. Eindeloos veel te doen hier.

Gravellen
Super gravellen, veel onverharde paden, licht glooiend, veel ruimte, afwisselend bos en weiland met mooie boerderijen

Hardlopen
In de bossen van het Geldersch Landschap of over rustige plattelandswegetjes langs de weilanden. Trailrunnen bij Lochem op de Lochemse Berg en de Paaschberg.

Open water zwemmen
Locatie Het Hambroek bij Borculo op 9km van het hotel. Recreatieplas met voor ieder wat wil, strandje, zwemmen en zonnen. Toegang gratis.

Zwembad 
Zwem- en Sportcentrum de Beemd in Lochem. Binnenzwembad 25m. Los bezoek kost €5,20 per persoon.

Foto impressie

Prijzen Fietshotel Woodbrooke

Prijs per persoon per nacht
Tweepersoonskamer€82,50,- p.p.p.n.
Boskamer€87,50,- p.p.p.n.
Studio€92,50,- p.p.p.n.

Prijs is inclusief

  • Halfpension (ontbijt en diner)
  • Handdoeken en opgemaakte bedden

Prijs is exclusief

  • Toeristenbelasting: €0,50,- per persoon per dag

Reserveren

Maak nu een reservering en laat de voorpret beginnen!

Omgeving

Veel bossen en weiland tussen Zutphen in het westen en Haaksbergen in het oosten waar meerdere mtb- en fietstroutes te vinden zijn. Nederlands reliëf kan je vinden bij de Lochemse berg de Paaschberg en de Kale Berg (nee niet de Mt Ventoux). Deze pak je vanzelf mee als je de mtb route van Lochem doet. Wielrenners kunnen hier ook prachtig toeren, zeker als je doorfietst naar de Veluwsezoom, met de bekende klimmen op en rond de Posbank. Gravellen is hier een waar paradijs, licht glooiend, veel zandpaden en mooie natuur en typische boerderijen waar je doorheen fietst. Niet een gebied wat al platgefietst is! Leuke plaatsten voor een stopje of om even de stad in te gaan zijn Lochem, Borculo en Zutphen langs de Ijssel.