Accommodaties bij de Alpe d’Huez

Onze accommodaties bij de Alpe d’Huez zijn een prachtige plek voor fietsers. In hetzelfde straatje als ons fietshotel hebben wij nog een aantal mooie en ruime chalets. Schitterend gelegen in het bergmassief van de Franse Alpen in de buurt van de Alpe d’Huez, de Croix de Fer en de Glandon. Voor accommodatiehuur kan je bij ons terecht voor groepen van 6 personen tot 50 personen. De chalets beschikken over tweepersoonskamers met losse bedden en een eigen badkamer en een gedeelde woonruimte met keuken.  Na iedere fietstocht kun je rustig bijkomen op het riante zonneterras met een fantastisch uitzicht over de omliggende bergen.

Je kunt een chalet boeken op basis van accommodatiehuur, dus zonder maaltijden, met alleen ontbijt of met halfpension.  Iedere dag zorgen wij dan voor een vers en uitgebreid ontbijt en ’s avonds een driegangen diner dat gericht is op fietsers. In de chalets is een afgesloten berging voor je fiets en tevens is er plek om je fiets schoon te maken en om kleine reparaties te verrichten.

Onze chalets kenmerken zich door de volgende eigenschappen:

  • Fenomenaal uitzicht op het bergmassief
  • 2-persoonskamers met enkele bedden en eigen badkamer
  • Ruime gedeelde woonkamer
  • Gratis WIFI
  • Groot zonneterras
  • Afgesloten bergruimte voor je fiets
  • Mogelijkheid tot het schoonmaken van je fiets
  • Route boekjes plus informatie aanwezig
  • Nederlands beheer

Half pension of ontbijt?

Wil je helemaal geen zorgen tijdens je vakantie? Je kunt in combinatie met een verblijf in een chalet extra onze half pension of ontbijt formule boeken. Alleen mogelijk voor groepen van 10 personen of meer.

Naast de chalethuur zijn de prijzen van ontbijt of halfpension als volgt:

Half pension + hotelservice* €50,- p.p.p.d.
Ontbijt €12,50 p.p.p.d.

* inclusief ontbijt, 3 gangendiner, bed- en handlinnen, eindschoonmaak

Locatie accommodaties Alpe d’Huez

Ons chalets liggen in Oz en Oisans station (1350m). De voet van de meest beroemde fietsberg van de Alpen, de Alpe d’Huez, ligt op een kleine 20 km afstand van de chalets. Dit is inclusief een 8 km lange afdaling. De 12 resterende vlakke kilometers in het dal zijn perfect om de spieren warm te draaien voordat je aan de beklimming van de Alpe d’Huez begint. Op de terugweg is het mogelijk om vanaf de Alpe d’Huez een binnendoor route te nemen die je over een prachtige weg direct terug zal voeren naar de klim richting jouw chalet.

Tijdens de Franse zomervakantie gaat er dagelijks meerdere malen per dag een gratis fietsbus die je makkelijk en snel terug naar je chalet kan brengen.