Kom in contact met ons!

Contact gegevens

Wie zijn wij?

Wouter Berendsen

Wouter Berendsen

Voor mij staat elke dag staat in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

Sjoerd Kruis

Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Ik ben zelf een fanatiek voetballer, maar zo goed als elke sport vind ik leuk. Een jaar of tien geleden is daar een nieuwe grote sport bij gekomen, de racefiets. Na een aantal zomers de bergen in geweest te zijn met mijn fiets een een deelname aan Alpe d’HuZes, kan ik wel zeggen dat fietsen in de bergen echt een passie is geworden. Na vijf jaar bij een sportorganisatie gewerkt te hebben kwam Chalet Beyond op mijn pad. Een mooie kans om mijn toeristische opleiding en passie voor wielrennen te combineren. Wat is er mooier dan reizen samenstellen die je zelf ook wel wilt ondernemen!?

Linda Wagenaar

Het regelneven zit mij in het bloed. Uitjes en vakanties uitzoeken en organiseren voor vrienden en familie leverde mij al eens de bijnaam “Lekker weg met Linda” op. Wintersport in de vorm van piste-skiën, snowboarden en toerskiën is mijn lust en mijn leven. Veel skigebieden in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië heb ik mogen bezoeken. En binnenkort zelfs het Hoge Atlasgebergte in Marokko!
Door deelname aan de Tour du ALS heb ik sinds 2015 wielrennen als nieuwe hobby, waarbij ik het liefst de bergen op zoek. In de winter stap ik ook graag op een mountainbike voor een potje blubber happen 😉
Mijn passie voor wintersport, fietsen en organiseren en administreren komen in mijn werk bij Chalet Beyond mooi samen.

Voordat ik bij Chalet Beyond ging werken was ik zelf ook al 2x via Chalet Beyond op vakantie geweest. Eén keer hebben we met mijn familie van een heerlijke skivakantie in één van de catered chalets in Oz-en-Oisans hebben genoten. Wat een luxe!
En vorig voorjaar heb ik met mijn fietsclub fietshotel Cima Piazzi bezocht om daarvandaan o.a. de Gavia en de Stelvio te beklimmen. Wat een fantastische ervaring was dat!

Femke en Raymond

Wij, Raymond Schoonen en Femke Kuiken, stellen ons graag aan jullie voor. Wij zijn een sportief stel en wonen en werken sinds een jaar in de Franse Alpen. Wij genieten met volle teugen van alles wat dit gebied te bieden heeft. Jullie komen in de zomer om te fietsen en/of in de winter om te skiën. Wij vermaken ons in onze vrije tijd met hardlopen, trailrunning, wandelen, fietsen, skiën, langlaufen.
Wij zijn een goed team, gastvrij en maken het jullie naar de zin door service te bieden met een smile. Wij zorgen als catering staff voor een stevig ontbijt en een voedzaam driegangendiner. Als sporters weten wij als geen ander hoe belangrijk goede voeding is voor zowel de prestatie als voor het herstel.
Uniek is dat wij door het werk bij Chalet Beyond en onze eigen sportervaring/sportbeleving een perfecte mix hebben gevonden van werk en hobby.
Wij kijken uit naar jullie komst in Chalet Gelinotte. Tot dan!

Vacatures

Freelance inzetbare medewerkers (gehele jaar)

Hou jij van fietsen of ben jij een liefhebber van de bergen en ben je samen met een partner op zoek naar een leuke job in het toerisme de komende zomer maar heb jij niet de tijd om een lange periode aan de slag te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar freelance inzetbaar personeel.

Wij hebben vele periodes die veel drukker zijn dan normaal, zoals bijvoorbeeld de periode rondom Alpe duZes of de Marmotte. Dit kan variëren van een lang weekend tot 2 tot 3 weken. Voor dit soort periodes zijn wij altijd op zoek naar personen die graag zo nu en dan in de Franse Alpen willen werken. Je hoeft voor ons geen doorgewinterde professional te zijn (het mag natuurlijk wel), maar ervaring, enthousiasme en de juiste inzet is wel een vereiste. Het werk zal altijd in samenwerking zijn met de vaste chaletstaf ter plaatse, maar een zelfstandige werkhouding is wel zeer wenselijk.

Wij zijn altijd op zoek naar:

 • catering personeel
 • fietsbegeleiders

Wij zoeken mensen met de volgende kenmerken:

 • aantoonbare ervaring op catering en/of begeleidingsgebied
 • flexibel
 • energiek
 • sociaal vaardig
 • zelfstandig

Lijkt het jou leuk om een korte periode in de zomer of winter te komen werken in de Alpen? Stuur dan een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van freelance personeel. Vermeld hierbij voor welke functie wij jou kunnen benaderen, hoe flexibel inzetbaar je bent, voor welke periode (seizoen) je interesse hebt en de mate van professionaliteit (ervaring) je hebt.

Als wij beschikken over jouw gegevens kunnen we je  benaderen wanneer we hulp nodig hebben. Mocht de periode voor jou ook geschikt zijn, dan kan je bij ons werken op basis van een geldelijke vergoeding, reiskostenvergoeding, kosten en inwoning.

Functies

 • Fietsbegeleider
 • Cateringstel / hobbykoks
 • Freelance inzetbare medewerkers (algehele ondersteuning)

Spieren voor spieren

Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Wat doen wij?

 • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
 • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
 • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren

Routebeschrijvingen

Hier vind je de routebeschrijving naar onze chalets

Routebeschrijving Alpe d’Huez

Adresgegevens

Chalet Gelinotte Route du Pré Gentil, 38114 Oz, Isère, Rhône-Alpes, Frankrijk

Afstanden tot Chalet Beyond

 • Grenoble: 55 km – 1 uur
 • Grenoble airport: 85 km – 1 1/2 uur
 • Lyon : 155 km – 2 uur

Routebeschrijving vanuit Eindhoven

Eindhoven (A2) -> Maastricht -> Luik (E25) -> Luxemburg (A3) -> Metz (A31) -> Nancy -> Dijon (A39) -> Lyon (A43) -> Grenoble. Bij Dijon kan je ook de A39 nemen richting Grenoble en Bourg en Bresse, tijd en afstand nauwelijks verschil.

Rondweg (rocade) Grenoble nemen (A480) in de richting van Sisteron en Gap. U verlaat de snelweg bij afslag nr. 8, Briancon en Vizille. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 40 a 50 min. naar uw vakantiebestemming.

Na het verlaten van de snelweg volgt u de N85 in de richting van Gap en Briancon. Na ongeveer 10 km. -bij Vizille- gaat u rechtdoor in de richting van Briancon en Bourg d’Oisans (N91). U volgt deze Route Nationale voor ongeveer 25 km. tot aan de splitsing richting Allemont (Col de Croix de Fer), hier slaat u linksaf. U komt vanzelf door Allemont, u gaat rechtdoor. Net buiten Allemont slingert u de dam van het stuwmeer op. Aan het einde van de dam slaat u linksaf, u rijdt langs het stuwmeer. Halverwege het meer slaat u rechtsaf in de richting van Oz village en Oz station. In Oz station neemt u de eerste afslag aan uw linkerhand en volgt u de borden kamikaze park. Bij het kamikaze park aangekomen volgt u de weg verder omhoog tot u aan uw linkerhand een tennisbaan ziet. Vanaf hier volgt u de weg nog 50 meter omhoog en zult u een vlag van Chalet Beyond zien staan. Deze vlag passeert u aan de rechterkant en u volgt de kleine steile weg omlaag. Hier bevinden zich onze chalets.

Routebeschrijving Mont Ventoux

Adresgegevens

Mas des Amarens
84340 Malaucene
GPS: 44°12’19.27″N en 5° 7’4.83″O

Afstanden tot de Mas des Amarens

Bollene (A7): 35 km – half uur
Avignon (TGV/ vliegveld): 55 km – 1 uur

Routebeschrijving

Afstand: 1100 km.
Duur: 11 uur

Eindhoven (A2) -> Maastricht -> Luik (E25) -> Luxemburg (A3) -> Metz (A31) -> Nancy -> Dijon (A39) -> Lyon (A43) – >Marseille/Montelimar (A6/ A7) – > Bollene (A7) –

U verlaat de snelweg bij afslag nr. 19, Bollene/Vaison-la-Romaine. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 30 minuten naar uw vakantiebestemming.

Na het verlaten van de snelweg volgt u de D94 en de D20 in de richting van Vaison la Romaine. Na ongeveer 30 km. komt u hier aan en gaat u verder richting Malaucene de Mont Ventoux. U ziet de berg al continu recht voor u uit. Vanuit Vaison La Romaine neemt u na 3500m de derde afslag op de rotonde, richting Entrechaux. Na 600m (voorbij het groene bruggetje) rechts af. Na 1800m vindt u aan uw rechterhand de Mas des Amarens.

Komt U toevallig vanuit Malaucene dan kunt u in de richting van Vaison la Romaine rijden. Ook hier gaat u na 3500m rechtsaf richting Entrechaux. Na 1800m gaat u hier in de bocht (net na de brug) linksaf. Na 600m vindt u de Mas des Amarens aan uw linkerzijde.