Kom in contact met ons!

Contact gegevens


  Wie zijn wij?

  Wouter Berendsen

  Wouter Berendsen

  Voor mij staat elke dag in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

  Linda

  Jaren geleden heeft mijn liefde voor de bergen en het snowboarden me naar de Alpen gebracht. Al snel kwam het fietsen in de zomer erbij als vrijetijdsbesteding. Inmiddels vermaak ik me net zo goed op mijn enduro in het bos op spannende afdalingen als in een uitdagende klim op de racefiets. Ook maak ik graag lange wandelingen op de prachtige paden van Oz en omstreken.

  Als Personeels Coördinator bij Chalet Beyond is mijn hoofdtaak het werven en begeleiden van ons personeel. Daarnaast houd ik me bezig met het verwerken van boekingen.

  Woonachtig in de prachtige Oisans regio maakt het mogelijk om regelmatig bij te springen in een van onze chalets en iedereen van de beste, lokale informatie te voorzien.

  Wie weet tot ziens in een van onze chalets!

  Ive en Janet

  Wij zijn Janet en Ive, beiden gepassioneerd door trailrunnen, fietsen en wintersport.
  Het allerliefste doen we dit in de bergen waar we ons echt thuis voelen.
  Bij Chalet Beyond kun je ons tegenkomen als chaletbeheerder, cateringstel, sportbegeleider en sportmasseur tijdens die fiets- en trailrunreizen. Verschillende rollen die we met onze jarenlange ervaring met veel plezier invullen.
  Wij kijken er alvast naar uit jou te mogen begroeten en stellen alles in het werk om jou een superverblijf te garanderen.

  Jason en Renée

  Wij zijn Jason en Renée en wij zullen deze zomer aan de slag gaan als chaletbeheerders bij Chalet Beyond. Jason komt uit België en Renée uit Nederland, en in 2019 hebben we elkaar ontmoet in Thailand. Op dit moment bevinden we ons in Indonesië, na al vijf maanden rondgereisd te hebben door Zuidoost-Azië. Onze reis komt nu bijna ten einde, maar er ligt alweer een nieuw avontuur op ons te wachten! We houden beiden enorm van de bergen en de natuur en kijken er daarom ook naar uit om in de Alpen te gaan wonen en werken. Hopelijk mogen we jullie snel verwelkomen in Oz en jullie een fantastisch verblijf garanderen!

  Vacatures

  Sportieve cateraar gezocht voor zomer 2024

  Ben jij een sportief persoon met een passie voor koken, de bergen en eventueel wielrennen? Lijkt het jou leuk om een korte week (5dgn) samen met een partner onze gasten te verzorgen op een mooie locatie? Dan zoeken we jou!

  Wat ga je doen?

  Tijdens deze korte week zorg jij ervoor dat onze gasten voorzien worden van goede, versbereide maaltijden. In de ochtend serveer je een uitgebreid ontbijtbuffet, in de middag een pasta buffet en in de avond zorgen jouw kookkunsten ervoor dat de mensen weer voldoende energie hebben om de volgende dag de berg op te kunnen fietsen. Samen met je partner zorg je ervoor dat de gasten tevreden zijn en het huis netjes blijf. Je draait deze week geheel zelfstandig met je partner, dus ervaring is noodzakelijk.

  Taken:

  • Het bereiden van goed verzorgde, verse, voedzame maaltijden gericht op sporters in een huiselijke setting.
  • Netjes en schoon houden van “jouw chalet”
  • Eindschoonmaak
  • Inkoop

  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken iemand die de volgende eigenschappen bezit:

  • Ruime ervaring met het koken voor groepen
  • flexibel (geen 9 tot 5)
  • energiek en sportief
  • sociaal vaardig
  • hands-on mentaliteit

  Wat kun je van ons verwachten?

  Je komt te werken in een prachtige villa waarin midden in de franse alpen. Net als de gasten verblijf je in het huis. Het personeelsverblijf is ruim, heeft eigen sanitair en ligt op een andere etage dan de gasten verblijven. Hier staat natuurlijk een correcte vergoeding tegenover. Wij vergoeden je reis naar Frankrijk vanuit Nederland en daarnaast eet je natuurlijk met de pot mee.

  Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken deze zomer? Stuur dan een mail naarwerken@chaletbeyond.nl onder vermelding van ‘Zomer 2024 Sportieve cateraar’.

  Algemeen ondersteuner Alpe d’HuZes

  Ben jij een sportief persoon met een passie voor koken, de bergen en eventueel wielrennen? Lijkt het jou leuk om ons mee te helpen met het verzorgen van onze gasten die allemaal komen voor het unieke evenement Alpe d’HuZes.  Dan zoeken we jou!

  Wat ga je doen?

  Tijdens drukke week ondersteun je een cateraar en samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten voorzien worden van goede, versbereide maaltijden. In de ochtend serveer je een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond zorgt jullie verzorging ervoor dat de mensen weer voldoende energie hebben om de volgende dag de berg op te kunnen fietsen. Samen met je collega zorg je ervoor dat de gasten tevreden zijn en het huis netjes blijf. Je draait deze week geheel naast een ervaren cateraar, ervaring in de keuken is gewenst, maar niet noodzakelijk.

  Taken:

  • Het ondersteunen van een cateraar met het bereiden van goed verzorgde, verse, voedzame maaltijden gericht op sporters in een huiselijke setting.
  • Netjes en schoon houden van “jullie chalet”
  • Eindschoonmaak
  • Incidenteen inkoop

  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken iemand die de volgende eigenschappen bezit:

  • flexibel (geen 9 tot 5)
  • energiek en sportief
  • sociaal vaardig
  • hands-on mentaliteit

  Wat kun je van ons verwachten?

  Je komt te werken in één van onze chalets in Oz en Oisans met prachtig uitzicht op de omringende bergen. Net als de gasten verblijf je in een van onze chalets die deze week exclusief voor het personeel is. Hier eet je met je team en deel je een kamer met iemand van hetzelfde geslacht.  Hier staat natuurlijk een correcte vergoeding tegenover. Wij vergoeden je reis naar Frankrijk vanuit Nederland en daarnaast eet je mee met de pot.

  Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken deze zomer? Stuur dan een mail naarwerken@chaletbeyond.nl onder vermelding van ‘Algemeen ondersteuner’.

  Spieren voor spieren

  Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

  Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

  Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

  Wat doen wij?

  • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
  • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
  • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren

  Routebeschrijvingen

  Hier vind je de routebeschrijving naar onze chalets

  Adresgegevens

  Chalet Gelinotte Route du Pré Gentil, 38114 Oz, Isère, Rhône-Alpes, Frankrijk

  Afstanden tot Chalet Beyond

  • Grenoble: 55 km – 1 uur
  • Grenoble airport: 85 km – 1 1/2 uur
  • Lyon : 155 km – 2 uur

  Routebeschrijving vanuit Eindhoven

  Eindhoven (A2) -> Maastricht -> Luik (E25) -> Luxemburg (A3) -> Metz (A31) -> Nancy -> Dijon (A39) -> Lyon (A43) -> Grenoble. Bij Dijon kan je ook de A39 nemen richting Grenoble en Bourg en Bresse, tijd en afstand nauwelijks verschil.

  Rondweg (rocade) Grenoble nemen (A480) in de richting van Sisteron en Gap. U verlaat de snelweg bij afslag nr. 8, Briancon en Vizille. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 40 a 50 min. naar uw vakantiebestemming.

  Na het verlaten van de snelweg volgt u de N85 in de richting van Gap en Briancon. Na ongeveer 10 km. -bij Vizille- gaat u rechtdoor in de richting van Briancon en Bourg d’Oisans (N91). U volgt deze Route Nationale voor ongeveer 25 km. tot aan de splitsing richting Allemont (Col de Croix de Fer), hier slaat u linksaf. U komt vanzelf door Allemont, u gaat rechtdoor. Net buiten Allemont slingert u de dam van het stuwmeer op. Aan het einde van de dam slaat u linksaf, u rijdt langs het stuwmeer. Halverwege het meer slaat u rechtsaf in de richting van Oz village en Oz station. In Oz station neemt u de eerste afslag aan uw linkerhand en volgt u de borden kamikaze park. Bij het kamikaze park aangekomen volgt u de weg verder omhoog tot u aan uw linkerhand een tennisbaan ziet. Vanaf hier volgt u de weg nog 50 meter omhoog en zult u een vlag van Chalet Beyond zien staan. Deze vlag passeert u aan de rechterkant en u volgt de kleine steile weg omlaag. Hier bevinden zich onze chalets.

  Adresgegevens

  Mas des Amarens
  84340 Malaucene
  GPS: 44°12’19.27″N en 5° 7’4.83″O

  Afstanden tot de Mas des Amarens

  Bollene (A7): 35 km – half uur
  Avignon (TGV/ vliegveld): 55 km – 1 uur

  Routebeschrijving

  Afstand: 1100 km.
  Duur: 11 uur

  Eindhoven (A2) -> Maastricht -> Luik (E25) -> Luxemburg (A3) -> Metz (A31) -> Nancy -> Dijon (A39) -> Lyon (A43) – >Marseille/Montelimar (A6/ A7) – > Bollene (A7) –

  U verlaat de snelweg bij afslag nr. 19, Bollene/Vaison-la-Romaine. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 30 minuten naar uw vakantiebestemming.

  Na het verlaten van de snelweg volgt u de D94 en de D20 in de richting van Vaison la Romaine. Na ongeveer 30 km. komt u hier aan en gaat u verder richting Malaucene de Mont Ventoux. U ziet de berg al continu recht voor u uit. Vanuit Vaison La Romaine neemt u na 3500m de derde afslag op de rotonde, richting Entrechaux. Na 600m (voorbij het groene bruggetje) rechts af. Na 1800m vindt u aan uw rechterhand de Mas des Amarens.

  Komt U toevallig vanuit Malaucene dan kunt u in de richting van Vaison la Romaine rijden. Ook hier gaat u na 3500m rechtsaf richting Entrechaux. Na 1800m gaat u hier in de bocht (net na de brug) linksaf. Na 600m vindt u de Mas des Amarens aan uw linkerzijde.