Kom in contact met ons!

Contact gegevens


  Wie zijn wij?

  Wouter Berendsen

  Wouter Berendsen

  Voor mij staat elke dag in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

  Linda

  Jaren geleden heeft mijn liefde voor de bergen en het snowboarden me naar de Alpen gebracht. Al snel kwam het fietsen in de zomer erbij als vrijetijdsbesteding. Inmiddels vermaak ik me net zo goed op mijn enduro in het bos op spannende afdalingen als in een uitdagende klim op de racefiets. Ook maak ik graag lange wandelingen op de prachtige paden van Oz en omstreken.

  Als Personeels Coördinator bij Chalet Beyond is mijn hoofdtaak het werven en begeleiden van ons personeel. Daarnaast houd ik me bezig met het verwerken van boekingen.

  Woonachtig in de prachtige Oisans regio maakt het mogelijk om regelmatig bij te springen in een van onze chalets en iedereen van de beste, lokale informatie te voorzien.

  Wie weet tot ziens in een van onze chalets!

  Ive en Janet

  Wij zijn Janet en Ive, beiden gepassioneerd door trailrunnen, fietsen en wintersport.
  Het allerliefste doen we dit in de bergen waar we ons echt thuis voelen.
  Bij Chalet Beyond kun je ons tegenkomen als chaletbeheerder, cateringstel, sportbegeleider en sportmasseur tijdens die fiets- en trailrunreizen. Verschillende rollen die we met onze jarenlange ervaring met veel plezier invullen.
  Wij kijken er alvast naar uit jou te mogen begroeten en stellen alles in het werk om jou een superverblijf te garanderen.

  Simon en Elisa

  Hallo, aangenaam! Wij zijn Simon en Elisa, wereldreizigers op bezoek in de Alpen bij Chalet Beyond. Je zal ons aantreffen als chalet beheerders in Oz waar we graag te hulp staan om jou verblijf speciaal te maken. We hebben elkaar ontmoet in Nieuw Zeeland en zijn sindsdien samen verder op avontuur om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Simon spreekt (nog) geen Nederlands maar is vloeiend in Frans en Engels, Elisa is Nederlands en is vloeiend in Engels. Beiden houden we van hiking (vooral de minder bewandelde paden), wilde natuur en goed eten! Wij zijn erg enthousiast om de rest van de zomer te kunnen doorbrengen in deze prachtige regio en wij komen in ieder geval deze winter ook weer terug.

  Minke zomer website

  Minke

  Minke komt de planning- en kantoorcrew van Chalet Beyond versterken. Zij gaat het zomeraanbod een nieuwe impuls geven en met haar ervaring en energie gaat haar dat zeker lukken! Minke heeft afgelopen tien jaar een camping gerund in de Belgische Ardennen. Zij weet dus als geen ander wat de sportieve gast nodig heeft en leuk vindt. Naast een goed verblijf kon je op die camping genieten van een goede maaltijd en eindeloos veel fiets- en outdoor-routes. Minke haalt veel plezier uit het leveren van goede service aan haar gasten. In haar vrije tijd kun je Minke zomaar tegenkomen op haar gravelbike op de Veluwe of in het Zuid-Limburgse waar ze woonachtig is. Ze is verknocht aan de triatlonsport – een echte beweger dus. bijvoorbeeld. Wie weet kom jij Minke komend jaar tegen op één van onze bestemmingen! Maar je mag ook eerder kennis maken hoor, doe dan je aanvraag voor zomer 2024!

  Vacatures

  Spieren voor spieren

  Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

  Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

  Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

  Wat doen wij?

  • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
  • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
  • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren

  Routebeschrijvingen

  Hier vind je de routebeschrijving naar onze chalets

  Adresgegevens

  Chalet Gelinotte Route du Pré Gentil, 38114 Oz, Isère, Rhône-Alpes, Frankrijk

  Afstanden tot Chalet Beyond

  • Grenoble: 55 km – 1 uur
  • Grenoble airport: 85 km – 1 1/2 uur
  • Lyon : 155 km – 2 uur

  Routebeschrijving vanuit Eindhoven

  Eindhoven (A2) -> Maastricht -> Luik (E25) -> Luxemburg (A3) -> Metz (A31) -> Nancy -> Dijon (A39) -> Lyon (A43) -> Grenoble. Bij Dijon kan je ook de A39 nemen richting Grenoble en Bourg en Bresse, tijd en afstand nauwelijks verschil.

  Rondweg (rocade) Grenoble nemen (A480) in de richting van Sisteron en Gap. U verlaat de snelweg bij afslag nr. 8, Briancon en Vizille. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 40 a 50 min. naar uw vakantiebestemming.

  Na het verlaten van de snelweg volgt u de N85 in de richting van Gap en Briancon. Na ongeveer 10 km. -bij Vizille- gaat u rechtdoor in de richting van Briancon en Bourg d’Oisans (N91). U volgt deze Route Nationale voor ongeveer 25 km. tot aan de splitsing richting Allemont (Col de Croix de Fer), hier slaat u linksaf. U komt vanzelf door Allemont, u gaat rechtdoor. Net buiten Allemont slingert u de dam van het stuwmeer op. Aan het einde van de dam slaat u linksaf, u rijdt langs het stuwmeer. Halverwege het meer slaat u rechtsaf in de richting van Oz village en Oz station. In Oz station neemt u de eerste afslag aan uw linkerhand en volgt u de borden kamikaze park. Bij het kamikaze park aangekomen volgt u de weg verder omhoog tot u aan uw linkerhand een tennisbaan ziet. Vanaf hier volgt u de weg nog 50 meter omhoog en zult u een vlag van Chalet Beyond zien staan. Deze vlag passeert u aan de rechterkant en u volgt de kleine steile weg omlaag. Hier bevinden zich onze chalets.

  Adresgegevens

  Mas des Amarens
  84340 Malaucene
  GPS: 44°12’19.27″N en 5° 7’4.83″O

  Afstanden tot de Mas des Amarens

  Bollene (A7): 35 km – half uur
  Avignon (TGV/ vliegveld): 55 km – 1 uur

  Routebeschrijving

  Afstand: 1100 km.
  Duur: 11 uur

  Eindhoven (A2) -> Maastricht -> Luik (E25) -> Luxemburg (A3) -> Metz (A31) -> Nancy -> Dijon (A39) -> Lyon (A43) – >Marseille/Montelimar (A6/ A7) – > Bollene (A7) –

  U verlaat de snelweg bij afslag nr. 19, Bollene/Vaison-la-Romaine. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 30 minuten naar uw vakantiebestemming.

  Na het verlaten van de snelweg volgt u de D94 en de D20 in de richting van Vaison la Romaine. Na ongeveer 30 km. komt u hier aan en gaat u verder richting Malaucene de Mont Ventoux. U ziet de berg al continu recht voor u uit. Vanuit Vaison La Romaine neemt u na 3500m de derde afslag op de rotonde, richting Entrechaux. Na 600m (voorbij het groene bruggetje) rechts af. Na 1800m vindt u aan uw rechterhand de Mas des Amarens.

  Komt U toevallig vanuit Malaucene dan kunt u in de richting van Vaison la Romaine rijden. Ook hier gaat u na 3500m rechtsaf richting Entrechaux. Na 1800m gaat u hier in de bocht (net na de brug) linksaf. Na 600m vindt u de Mas des Amarens aan uw linkerzijde.