Kom in contact met ons!

Contact gegevens

Wie zijn wij?

Wouter Berendsen

Wouter Berendsen

Voor mij staat elke dag in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

Vacatures

Fietshotel beheerders gezocht voor zomer 2021!

Ben jij een sportief persoon met een passie voor koken? Hou jij van fietsen of actief zijn in de bergen en vind je het daarnaast leuk om met jouw partner, vriend of collega een zomer in de Franse Alpen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken namelijk een geschikt koppel om ons fietshotel bij de Alpe d’Huez te runnen deze zomer!

Wat is ons fietshotel?

Ons fietshotel bestaat uit twee mooie chalets gelegen in Oz-Station, vlakbij de Alpe d’Huez. Gasten boeken hier een verblijf met halfpension. In de gedeelde woonkamers kunnen gasten heerlijk ontspannen en op het grote terras genieten van de zon in de bergen. Vanwege de ligging in de regio rondom Alpe d’Huez is het erg populair onder racefietsers. Dit zal dan ook voornamelijk de doelgroep zijn. Aan jullie de taak dit zo aangenaam mogelijk te maken!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor ons fietshotel bij de Alpe d’Huez. Vanaf mei tot eind september ontvangen wij enthousiaste fietsfanaten die de Franse bergen willen beklimmen. Dit betekent onder andere:

 • Het in- en uitchecken van onze gasten
 • Gasten informeren over fietsroutes en omgeving (gastheerschap)
 • Schoonmaak van chalets en kamers
 • Administratie van inkopen en uitgaven
 • En natuurlijk, dagelijks een ontbijt en heerlijk driegangen diner bereiden voor onze gasten!

Uiteraard komt er nog veel meer kijken dan de bovenstaande taken. Jij bent de verantwoordelijke van Chalet Beyond op deze bestemming. Natuurlijk krijg je voldoende sturing vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en we hebben gelukkig korte lijntjes!

Daarnaast heb je genoeg tijd om ook zelf de bergen te ontdekken, het is natuurlijk wel zo fijn als je kunt vertellen wat er in de omgeving te fietsen is!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een koppel dat de volgende eigenschappen bezit:

 • aantoonbare ervaring in catering of horeca
 • flexibel (periode kan nog variëren, afhankelijk van de opening van grenzen i.v.m. Corona)
 • energiek en sportief (wielrennen of kennis van fietsen is een pré)
 • sociaal vaardig (je werkt veel samen met andere koks/cateraars en hebt dagelijks gasten over de vloer)
 • zelfstandig (dit werk vraagt een hoge mate van zelfstandigheid)

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn een klein en sportief bedrijf. We werken informeel samen en hanteren korte lijntjes. Je komt te werken in een prachtige omgeving, namelijk in Oz-Station, midden in de bergen. Je krijgt de ruimte om zelf ook lekker sportief aan de slag te gaan. En er staat natuurlijk ook een mooie vergoeding tegenover.

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken deze zomer? Stuur dan een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van ‘Zomer 2021 personeel.’

Sportieve alleskunners gezocht voor zomer 2020

Ben jij een sportief persoon met een passie voor wielrennen en lijkt het jou leuk om tijdens de Alpe d’HuZes of Marmotte ons team te ondersteunen? Tijdens deze drukke evenementen zijn wij op zoek naar geschikte alleskunners die ons cateringteam kunnen ondersteunen.

Wat ga je doen?

Tijdens deze drukke weken ben je van goud waard ter ondersteuning van de koks die het chalet runnen. Je helpt een handje mee met het opmaken van chalets, uitserveren van maaltijden en helpt mee met de dagelijkse-  en eindschoonmaak. Daarnaast heb je uiteraard zelf ook tijd om op de fiets te stappen om de Franse Alpen te ontdekken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken personen die de volgende eigenschappen bezitten:

 • flexibel (geen 9 tot 5)
 • energiek en sportief
 • sociaal vaardig (je werkt veel samen met andere koks/cateraars)
 • hands-on mentaliteit

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een leuk team met cateraars en hobbykoks. Dagelijks heb je een prachtige werkomgeving, de Franse of Italiaanse Alpen, ter beschikking. Je krijgt de ruimte om zelf ook sportief aan de slag te gaan. En er staat natuurlijk ook een mooie vergoeding tegenover.

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken deze zomer? Stuur dan een mail naar werken@chaletbeyond.nl onder vermelding van ‘Zomer 2020 Sportieve alleskunner.’

Spieren voor spieren

Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Wat doen wij?

 • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
 • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
 • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren

Routebeschrijvingen

Hier vind je de routebeschrijving naar onze chalets

Routebeschrijving Alpe d’Huez

Adresgegevens

Chalet Gelinotte Route du Pré Gentil, 38114 Oz, Isère, Rhône-Alpes, Frankrijk

Afstanden tot Chalet Beyond

 • Grenoble: 55 km – 1 uur
 • Grenoble airport: 85 km – 1 1/2 uur
 • Lyon : 155 km – 2 uur

Routebeschrijving vanuit Eindhoven

Eindhoven (A2) -> Maastricht -> Luik (E25) -> Luxemburg (A3) -> Metz (A31) -> Nancy -> Dijon (A39) -> Lyon (A43) -> Grenoble. Bij Dijon kan je ook de A39 nemen richting Grenoble en Bourg en Bresse, tijd en afstand nauwelijks verschil.

Rondweg (rocade) Grenoble nemen (A480) in de richting van Sisteron en Gap. U verlaat de snelweg bij afslag nr. 8, Briancon en Vizille. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 40 a 50 min. naar uw vakantiebestemming.

Na het verlaten van de snelweg volgt u de N85 in de richting van Gap en Briancon. Na ongeveer 10 km. -bij Vizille- gaat u rechtdoor in de richting van Briancon en Bourg d’Oisans (N91). U volgt deze Route Nationale voor ongeveer 25 km. tot aan de splitsing richting Allemont (Col de Croix de Fer), hier slaat u linksaf. U komt vanzelf door Allemont, u gaat rechtdoor. Net buiten Allemont slingert u de dam van het stuwmeer op. Aan het einde van de dam slaat u linksaf, u rijdt langs het stuwmeer. Halverwege het meer slaat u rechtsaf in de richting van Oz village en Oz station. In Oz station neemt u de eerste afslag aan uw linkerhand en volgt u de borden kamikaze park. Bij het kamikaze park aangekomen volgt u de weg verder omhoog tot u aan uw linkerhand een tennisbaan ziet. Vanaf hier volgt u de weg nog 50 meter omhoog en zult u een vlag van Chalet Beyond zien staan. Deze vlag passeert u aan de rechterkant en u volgt de kleine steile weg omlaag. Hier bevinden zich onze chalets.

Routebeschrijving Mont Ventoux

Adresgegevens

Mas des Amarens
84340 Malaucene
GPS: 44°12’19.27″N en 5° 7’4.83″O

Afstanden tot de Mas des Amarens

Bollene (A7): 35 km – half uur
Avignon (TGV/ vliegveld): 55 km – 1 uur

Routebeschrijving

Afstand: 1100 km.
Duur: 11 uur

Eindhoven (A2) -> Maastricht -> Luik (E25) -> Luxemburg (A3) -> Metz (A31) -> Nancy -> Dijon (A39) -> Lyon (A43) – >Marseille/Montelimar (A6/ A7) – > Bollene (A7) –

U verlaat de snelweg bij afslag nr. 19, Bollene/Vaison-la-Romaine. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 30 minuten naar uw vakantiebestemming.

Na het verlaten van de snelweg volgt u de D94 en de D20 in de richting van Vaison la Romaine. Na ongeveer 30 km. komt u hier aan en gaat u verder richting Malaucene de Mont Ventoux. U ziet de berg al continu recht voor u uit. Vanuit Vaison La Romaine neemt u na 3500m de derde afslag op de rotonde, richting Entrechaux. Na 600m (voorbij het groene bruggetje) rechts af. Na 1800m vindt u aan uw rechterhand de Mas des Amarens.

Komt U toevallig vanuit Malaucene dan kunt u in de richting van Vaison la Romaine rijden. Ook hier gaat u na 3500m rechtsaf richting Entrechaux. Na 1800m gaat u hier in de bocht (net na de brug) linksaf. Na 600m vindt u de Mas des Amarens aan uw linkerzijde.