Kom in contact met ons!

Contact gegevens
 • Telefoon: 033-20 22 099
 • Adres

  Chalet Beyond
  Arnhemseweg 2
  Office Spaces 3de etage
  3817 CH Amersfoort

 • E-Mail: info@chaletbeyond.nl

Wie zijn wij?

Wouter Berendsen

Voor mij staat elke dag staat in het teken van het verbeteren van onze onbegrensde arrangementen en het bieden van service aan onze klanten. In 2005 heb ik Chalet Beyond opgericht. Als eigenaar van het bedrijf ben ik echt met van alles bezig. Van het bedenken van nieuwe programma’s tot het maken van een boeking en het managen van personeel. ,,Ik mag nog steeds graag buitenspelen dus met enige regelmaat vind je mij op de ski of op de fiets in de bergen.’’

Elsemarieke Spriensma

Na mijn opleiding tot orthopedagoog ben ik met Maarten een half jaar door Nieuw Zeeland gaan fietsen. Daar sloeg het fietsvirus toe. Het reizen beviel zo goed dat we het zijn gaan combineren met werken. Dit hebben we een paar jaar gedaan. Het is een prima combinatie en je ziet veel van de wereld.’’

In 2008 kwamen we Chalet Beyond tegen. We gingen daar de hele zomer als chaletbeheerder aan de slag. Het chalet beheren, het eten van gasten verzorgen en natuurlijk regelmatig als fietsbegeleider mee op een fietstocht door de bergen. Ik werk er nu bijna 10 jaar en het blijft fantastisch!”

Maarten van den Enden

Na mijn studie Economie op de Erasmus Universiteit in Rotterdam leek het een mooi moment om nog even van de vrijheid te profiteren en op reis te gaan naar Nieuw Zeeland. Zelf was ik al sinds mijn twaalfde bezig met wielrennen en die intensiteit nam alleen maar toe. Dus waarom niet fietsen door Nieuw Zeeland? Anderhalf jaar Nieuw Zeeland later wist ik zeker dat mijn toekomst in het toerisme en de bergen zou zijn.’’

“Toen kwam Chalet Beyond opeens in beeld. Chalet Beyond is inmiddels heel wat jaren en nogal dominant in mijn leven aanwezig. Begonnen als zomerbaan is het inmiddels een fulltime functie geworden. De basis ligt nog steeds in de zomer waar ik hoofdverantwoordelijk ben voor de catering en het personeel.”

Catharina Mulders

Sinds mijn 10e zit ik al op de fiets en wielrennen is een grote passie voor me.
Na mijn studie vrijetijdwetenschappen heb ik bij een sportorganisatie gewerkt en diverse sportprojecten georganiseerd en onderzoek gedaan naar (sport)deelname. Na bijna 5 jaar werken was het een mooi moment om op reis te gaan. En ook ik ben naar Nieuw-Zeeland gegaan. Een jaar lang genieten van het wandelen, fietsen en skiën in dit geweldige land. Met deze ervaring was ik in Nederland op zoek naar werk waarin mijn passie voor het actief zijn in de bergen kon overbrengen. Dit heb ik gevonden bij Chalet Beyond door het organiseren van fiets- en wintersportreizen.’’

Vacatures

Cateringstel / hobbykoks, Alpe d’Huez, periode eind december 2017 tot half maart 2018.

Ben jij een liefhebber van de bergen en ben je samen met een partner in de gelegenheid om een periode van een aantal weken in het buitenland te werken? In de periode eind december 2017 tot half maart 2018 is het bij ons absoluut hoogseizoen met diverse groepen die op verschillende locaties bij ons een programma hebben geboekt. De hoofdtaak is hierbij vaak het verzorgen van de catering en het fungeren als gastheer (gastvrouw) van de groep. Als chaletbeheerders zijn jullie ook verantwoordelijk voor de inkopen, schoonmaak en administratie. Onder de catering verstaan we het bereiden en serveren van het ontbijt en een 3-gangendiner voor de gasten.

Word je enthousiast van bovenstaande functie dan is het heel belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Het werk zal zeer divers van aard zijn en heel afwisselend qua drukke en rustige dagen. Uiteraard zoeken we op locatie de juiste balans tussen werk en vrije tijd zodat je ook genoeg mogelijkheden hebt om te genieten van de prachtige omgevingen waarin we werken. Elke outdoorliefhebber is van harte welkom.

Wij zoeken mensen met het volgende profiel:

 • aantoonbare ervaring en affiniteit met het koken voor grotere groepen
 • een flexibele instelling
 • gemotiveerd om meerdere weken in de bergen te werken en te verblijven
 • zelfstandig kunnen werken
 • Bij voorkeur aanmeldingen van tweetallen, maar eenlingen zijn ook zeker welkom

Qua arbeidsvoorwaarden zorgen wij voor kost en inwoning, reiskostenvergoeding en een geldelijke vergoeding. Daarnaast zijn de lijnen binnen Chalet Beyond kort, dus er is altijd hulp en ondersteuning waar nodig, maar ook ruimte en eigen verantwoordelijkheid om de locatie op jullie manier te beheren.

Heb je interesse om voor ons aan de slag te gaan dan kan je reageren middels een mail naar info@chaletbeyond.nl onder vermelding van winterpersoneel.

Spieren voor spieren

Wij zijn supporter van Spieren voor spieren, maar wie zijn zij?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Wat doen wij?

 • We geven een jaarlijkse geldelijke bijdrage
 • We zijn hoofdsponsor van de spierathlon
 • We organiseren evenementen voor Spieren voor Spieren

Routebeschrijvingen

Hier vind je de routebeschrijving naar onze chalets

Routebeschrijving Alpe d’Huez

Adresgegevens

Chalet Gelinotte Route du Pré Gentil, 38114 Oz, Isère, Rhône-Alpes, Frankrijk

Afstanden tot Chalet Beyond

 • Grenoble: 55 km – 1 uur
 • Grenoble airport: 85 km – 1 1/2 uur
 • Lyon : 155 km – 2 uur

Routebeschrijving vanuit Eindhoven

Eindhoven (A2) -> Maastricht -> Luik (E25) -> Luxemburg (A3) -> Metz (A31) -> Nancy -> Dijon (A39) -> Lyon (A43) -> Grenoble. Bij Dijon kan je ook de A39 nemen richting Grenoble en Bourg en Bresse, tijd en afstand nauwelijks verschil.

Rondweg (rocade) Grenoble nemen (A480) in de richting van Sisteron en Gap. U verlaat de snelweg bij afslag nr. 8, Briancon en Vizille. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 40 a 50 min. naar uw vakantiebestemming.

Na het verlaten van de snelweg volgt u de N85 in de richting van Gap en Briancon. Na ongeveer 10 km. -bij Vizille- gaat u rechtdoor in de richting van Briancon en Bourg d’Oisans (N91). U volgt deze Route Nationale voor ongeveer 25 km. tot aan de splitsing richting Allemont (Col de Croix de Fer), hier slaat u linksaf. U komt vanzelf door Allemont, u gaat rechtdoor. Net buiten Allemont slingert u de dam van het stuwmeer op. Aan het einde van de dam slaat u linksaf, u rijdt langs het stuwmeer. Halverwege het meer slaat u rechtsaf in de richting van Oz village en Oz station. In Oz station neemt u de eerste afslag aan uw linkerhand en volgt u de borden kamikaze park. Bij het kamikaze park aangekomen volgt u de weg verder omhoog tot u aan uw linkerhand een tennisbaan ziet. Vanaf hier volgt u de weg nog 50 meter omhoog en zult u een vlag van Chalet Beyond zien staan. Deze vlag passeert u aan de rechterkant en u volgt de kleine steile weg omlaag. Hier bevinden zich onze chalets.

Routebeschrijving Mont Ventoux

Adresgegevens

Mas des Amarens
84340 Malaucene
GPS: 44°12’19.27″N en 5° 7’4.83″O

Afstanden tot de Mas des Amarens

Bollene (A7): 35 km – half uur
Avignon (TGV/ vliegveld): 55 km – 1 uur

Routebeschrijving

Afstand: 1100 km.
Duur: 11 uur

Eindhoven (A2) -> Maastricht -> Luik (E25) -> Luxemburg (A3) -> Metz (A31) -> Nancy -> Dijon (A39) -> Lyon (A43) – >Marseille/Montelimar (A6/ A7) – > Bollene (A7) –

U verlaat de snelweg bij afslag nr. 19, Bollene/Vaison-la-Romaine. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 30 minuten naar uw vakantiebestemming.

Na het verlaten van de snelweg volgt u de D94 en de D20 in de richting van Vaison la Romaine. Na ongeveer 30 km. komt u hier aan en gaat u verder richting Malaucene de Mont Ventoux. U ziet de berg al continu recht voor u uit. Vanuit Vaison La Romaine neemt u na 3500m de derde afslag op de rotonde, richting Entrechaux. Na 600m (voorbij het groene bruggetje) rechts af. Na 1800m vindt u aan uw rechterhand de Mas des Amarens.

Komt U toevallig vanuit Malaucene dan kunt u in de richting van Vaison la Romaine rijden. Ook hier gaat u na 3500m rechtsaf richting Entrechaux. Na 1800m gaat u hier in de bocht (net na de brug) linksaf. Na 600m vindt u de Mas des Amarens aan uw linkerzijde.