Maak kennis met onze fietsbegeleiders!

Wouter Berendsen

Wouter is niet alleen eigenaar van Chalet Beyond maar zelf ook actief fietser / triatleet én trainer / coach. Hij weet dus wat sporten, trainen en begeleiden is. Samen sporten vindt Wouter het mooiste wat er is. Het kunnen delen van je passie. Samen afzien. Samen genieten van het uitzicht. Samen juichen na een intensieve dag….. schitterend! Alle bestemmingen (Alpe d’Huez, Stelvio, Girona, Mt Ventoux, Mallorca) kent hij op zijn duimpje, hij kan niet wachten om met jou deze toppen te bedwingen.

Trainingen en clinics die Wouter in Nederland geeft worden uitgevoerd onder de naam Mijnfietstrainer.nl. Denk aan conditie trainingen in winter en in het voorjaar én klim-daal clinics bijvoorbeeld bij de Posbank of in Zuid-Limburg. Tot snel bij een van de Cycling Challenges!

Martin Lukasse

Ik ben als fanatiek amateur wielrenner sinds augustus 2018 mijn droom achterna gegaan en heb mijn eigen onderneming als personal fietscoach / trainer, QLAQWORK. Met mijn ruime ervaring op de racefiets in binnen- en buitenland (met name de cyclo sportieve wedstrijden) en daarnaast het trainen op vermogen en hartslag met Trainingpeaks wil ik graag andere atleten begeleiden die eruit willen halen wat erin zit. Challenge your limits!

Als fanatiek amateur wielrenner heb ik al veel wedstrijden, cyclo’s en evenementen in binnen en buitenland meegemaakt en ik weet uit ervaring hoe belangrijk de voorbereiding hiervoor is zowel qua fysieke als mentale trainingen. Precies op dat gebied denk ik van toegevoegde waarde te kunnen zijn door samen een trainingsplan op te stellen op basis van je doelen en beschikbare trainingstijd. Daarnaast ben ik bekend met het werken en schrijven van schema’s in Trainingpeaks, zowel vermogen als hartslag training.