Groepsreizen voor sportscholen en fitnesscentra

Complete fietsreizen met een mooi einddoel om met elkaar een periode lang naar toe te trainen

Is spinning bij jouw sportschool een goed bezochte activiteit? Heb je best wat fietsers in je leden bestand? Dan kan het interessant zijn om een eigen fietsreis aan te bieden. Lekker samen trainen en toeleven naar een doel die je jezelf stelt.

Jullie verzorgen de trainingen want jullie hebben de juiste trainers, methode en materialen al in huis. Wij nemen de taken uit handen voor jullie die komen kijken bij de uitvoering van de reis. Door het bieden van een goed onderkomen, de juiste catering, goeie informatie over de fietsroutes en op verzoek ook de fietsbegeleiding als die behoefte er is.

Door onze visie en ervaring met vele sportscholen in het recente verleden (o.m. Full of Life Limmen/Castricum, Sportschool Delta in Goes, De Tuunte in Winterswijk) en door goed te luisteren naar de klant hebben wij een overzichtelijk programma ontwikkeld waarin beleving, sportief bezig zijn en gezamenlijk ondernemen voorop staan. Binnen het programma is er nog steeds mogelijkeid voor persoonlijke sportieve wensen en doelen, de een fietst nou eenmaal sneller of wil wat meer doen dan de ander. Hieronder een tweetal voorbeeld programma’s van onze fietsreizen.

Alpe d’Huez

Vanuit ons hoofdchalet in Oz-Station kun je de mooiste routes in de omgeving verkennen. Tijdens dit 4-daagse verblijf zullen we onder andere de Alpe d’Huez gaan beklimmen, met tijdmeting. Compleet verzorgd met ontbijt en driegangen diner. Ook krijg je tips en tricks over hoe te fietsen in de bergen.

Programma:

Dag 1:

Aankomst in Oz-Station en uitleg over fietsen in de bergen

Dag 2:

Gezamenlijke fietstocht in de omgeving om te wennen aan de omgeving en de hoogte. Deze rit zal ongeveer 65 km zijn met bijna 2000 hoogetemeters en wordt ook wel de ‘Balkonroute‘ genoemd.

Dag 3:

Beklimming Alpe d’Huez met tijdmeting en begeleiding met volgauto. De bekendste col van de Alpen, de Alpe d’Huez met zijn 14 kilometer à 8% en 21 haarspeldbochten.

Afsluiting met barbecue in het chalet

Dag 4:

Vertrek naar huis

Vanaf €177,- per persoon

Stelvio

Vanuit het hotel in Bormio kun je de bekendste cols beklimmen uit de rijke Giro geschiedenis. De Stelvio, Mortirolo en de Gavia. Geniet van de prachtige omgeving tijdens het 5-daagse verblijf. Sluit af met een tijdmeting op de Stelvio.

Programma:

Dag 1:

Aankomst in Bormio en uitleg over fietsen in de bergen

Dag 2:

Gezamenlijke fietstocht in de omgeving om te wennen aan de omgeving en de hoogte.

Dag 3:

Beklimming Gavia & Mortirolo. Tocht van ongeveer 110 km met 3000 hoogtemeters. Een pittige dag dus. Bekijk hier de route.

Dag 4:

Beklimming Stelvio met tijdmeting en begeleiding vanuit een volgauto

Afsluiting met barbecue in het hotel

Dag 5:

Vertrek naar huis

Vanaf €292,- per persoon

Wat wij bieden

Ruime en comfortabele accommodatie geschikt voor 10 tot 45 personen. Onze chalets zijn ideaal voor grote groepen. Er is op alle locaties een gemeenschappelijke ruimte waar je gezamenlijk kan eten en een drankje kan pakken of op het zonneterras. Veelal 2-pers kamers met badkamer op de kamer (douche en toilet).

Tijdens het verblijf worden de maaltijden verzorgd door onze toegewijde chaletstaf. Alles wordt uit handen genomen zodat onze gasten alleen maar fietsen hoeven te denken!

Onze chalets kenmerken zich door de volgende zaken:

  • Fenomenaal uitzicht op het bergmassief
  • Centrale ligging in het fietsgebied
  • 2-persoonskamers met enkele bedden (eigen badkamer)
  • Gemeenschappelijke ruimte met (huis)bar en zonneterras
  • Extra faciliteiten: Sauna en Hammam of jacuzzi

Meer informatie over onze chalets vind je op de volgende pagina. Wij zorgen voor de randzaken en jij kan genieten van de omgeving en het fietsen voor het goede doel.

Half pension en ontbijt

Ons arrangement is op basis van 1/2 pension. Dit houdt in dat wij het diner en ontbijt voor je verzorgen. Op deze manier hoef je je echt nergens anders druk om te maken. Meer informatie over 1/2 pension en ontbijt vind je op de volgende pagina.

We hebben jarenlang ervaring met de wensen van fietsers en we hebben ons daarnaast laten informeren door een voedingsdeskundige. Alle gewenste nutriënten (denk o.m. aan energie en herstel) worden aangeboden in smaakvolle gerechten. Ook extra’s als een pasta buffet of een lunch op locatie zijn mogelijk, net als een 2e keer opscheppen tijdens het hoofdgerecht.

Voordelen voor sportscholen en fitnesscentra

Naast dat het een sportieve uitdaging is voor uw leden, biedt het voor uw bedrijf ook de nodige voordelen:

  • Klantenbinding – Samen met de leden trainen voor een doel. Dit zorgt voor binding met de instructeur(s) en met de sportschool. Leden zullen vaker aanwezig zijn bij groepslessen zoals spinning. Zij zullen tegen anderen vertellen waar ze mee bezig zijn.
  • Iets anders aanbieden dan alleen binnen sporten – Je biedt iets extra`s en gaat je dus onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven.