Ideale bestemmingen voor groepen

Mooie fietsreizen organiseren is onze passie! Fietsclubs, sportscholen en bedrijven die een uitdaging aan willen gaan, helpen wij graag om een totaal verzorgd programma aan te bieden. We hebben al heel veel mooie programma’s aan mogen bieden de afgelopen jaren.

Ben jij dit jaar aan de beurt om de reis te organiseren? Goed nieuws! Want je hoeft als hoofdboeker  alleen maar bij ons je wensen aan te geven en wij gaan aan de slag om een mooi programma te maken.

Dit kan van een het huren van enkel een mooi chalet tot compleet verzorgde programma’s met maaltijden, accommodaties en fietsbegeleiding. Maar ook een volgauto voor de ravitaillering op de top van de beklimming kunnen we verzorgen.

Ervaar een beetje het leven als een prof tijdens deze fietsreis! Oftewel jullie kunnen optimaal genieten van het fietsen in de bergen!

Alpe d’Huez

De omgeving van Alpe d’Huez is het fietsmekka van Europa. De ‘Nederlandse Berg’ is misschien wel de bekendste berg. Maar in de regio zijn heel veel andere mooie beklimmingen te vinden. Vele historische Tour-etappes hebben plaatsgevonden op de Galbier, Glandon en Croix de Fer

Stelvio 

Of ride Italy’s best: Stelvio, Gavia, Mortirolo, Torre di Fraele! Dat zijn een paar bergen om van je fiets bucketlist af te strepen! Vanuit ons fietshotel Stelvio liggen deze aan je ‘voeten’. Uiteraard hebben we prachtige routes als gpx, zodat je dit niet zelf hoeft uit te zoeken.

Overige bestemmingen

Naast deze bekende bestemmingen bieden we ook accommodaties in Girona en bij de Mont Ventoux, maar ook een super mooie Villa bij Barcelonette (col de la Bonette). Mocht dit allemaal wat ver zijn, dan hebben we ook een paar prachtige fietshotels in Nederland, mooi voor een short stay!

Voorbeeld programma Alpe d’Huez Challenge

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe een programma eruit kan zien! Wij verzorgen de accommodatie, maaltijden, route en of fietsbegeleiding. We maken per groep en wensen graag een programma op maat, maar zo heb je vast een idee van de mogelijkheden.

Hoe ziet de dag eruit?
Dag 1 Aankomst einde van de dag, welkomstwoord, en aanschuiven aan het 3 gangen diner, briefing voor de volgende dag, preparen fietsen.
Dag 2 Opstaan en lekker ontbijten, klaarmaken voor de rit, vandaag staat Col d’Ornon op het programma, mooie route om rustig in te komen, after bike snack, in de avond weer een 3 gangen diner.
Dag 3 Opstaan en ontbijten, klaarmaken voor de rit, vandaag staat La Berarde op het programma, een parel van een klim, after bike snack, in de avond een 3 gangen diner.
Dag 4 Opstaan en ontbijten, klaarmaken voor de rit, vandaag staat de legendarische Alpe d’Huez op het programma, after bike snack en nagenieten van legendarisch klim, in de avond sluiten we af met het laatste 3 gangen diner.
Dag 5  Ontbijt en vertrek

Prijsindicatie

  • Vanaf € 340,00 p.p. met verblijf, catering, routes en toeristenbelasting.
  • Vanaf € 460,00 p.p. met verblijf, catering, routes met fietsbegeleiding en toeristenbelasting

Geweldige prijs/kwaliteitverhouding en constante hoge kwaliteit van het ontbijt, pastabuffet en diner!

Net terug van een heerlijk weekje in Italie met Chalet Beyond! Wij verbleven in een gastvrije familie hotel op een paar kilometer fietsen van alle prachtige bergpassen denk aan Bormio, Stelvio, Gavia, Cancano en Mortirolo. De laatste laat ik voor volgende keer nog op de bucketlist;) Top begeleiding door Wouter (Chalet Beyond) en Antoine en een hoop gezelligheid van de sportieve gezelschap en niet te vergeten heerlijk weer!

Wij hebben samen met onze collega’s een hele speciale week gehad bij Chalet Beyond. We hadden ons eigen chalet met een schitterend uitzicht! Heel fijn om je eigen chalet te hebben overigens. Het ontbijt en diner werden in het huis geserveerd en was echt een enorme luxe. Het was ook echt top dat de staff op de berg was om aan te moedigen! Dank aan de organisatie! ”

Een mooi chalet hoog in de bergen met een prachtig uitzicht, aparte slaapkamers en een grote
woonkamer. Door mijn deelname aan La Marmotte wist ik dat Chalet Beyond echt iets was voor ons. Bij deze willen wij Chalet Beyond bedanken voor de fantastische week in Oz en Oisans, en tot volgend jaar.

Villa Oasis is een mooie locatie om een fietsweek door te brengen. Alles ruim van opzet! Vol lof over Irene. Ze heeft ons goed in “de watten gelegd”. Ontbijt en diner waren elke dag perfect. Als er wensen waren, konden we het kenbaar maken. Ook de Villa werd goed onderhouden.