Fietshotel Pider*** in Wengen

Mooi en rustig gelegen aan het begin van het Badia dal vind je hotel Pider. Een 3-ster hotel van gemiddelde grootte (in totaal zijn er 26 kamers) wat zich richt op het sportieve publiek. Hotel Pider ligt middenin San Genesio, een klein bergdorp, licht bergop vanuit de hoofdweg. Houd rekening met een 2km klim terug naar dit hotel, best steil, maar niet te lang en met het voordeel dat je hier rustig verblijft en magnifiek uitzicht hebt over het omliggende landschap; werkelijk prachtig.

Hotel Pider heeft alles wat de sportieve fietser wenst. Natuurlijk een afgesloten fietsenstalling met sleutelhoek (en gereedschap). Er is ook full time een fietsbegeleider in dienst die mountain- en roadbike touren begeleid. Dat  zegt iets over het aanbod en de mogelijkheden. Ook een volgauto huren behoort standaard tot de opties. Heb je een issue met je fiets, dan is er een aparte fietsenzaak, direct naast het hotel, waar je zo geholpen kan worden.

Afstand tot voet van de klim 

  • Passo delle Erbe: 6.5km
  • Gardena pas / Sella Ronda: 15km
  • Valparola pas: 12km
  • Passo Giau: 45km
  • La Val / Wengen: 2km dalen

De comfortabele kamers en suites, de uitstekende keuken en de gastvrijheid maken dit hotel bijzonder populair bij gasten. De eetruimte is wat basic ingericht, maar op het half pension wordt niks bespaard, dat is uitstekend te noemen.

Na het fietsen kan je lekker ontspannen op het zonneterras, in de bar, ook is er een uitgebreide wellness (diverse sauna’s en hot tub).

We bieden 3 verschillende kamer types aan:

  • Kamer Standard: 23 m² voor 1 – 2 personen. Eenvoudig en gezellig kamers met balkon op het Zuiden. Verder een badkamer met douche en toilet. Wifi, tv en kluis. 2 persoons kingsize bed.
  • Kamer Junior suite: 33 m² voor 1 – 4 personen. Moderne designkamers in eikenhout met balkon, met uitzicht op de bergen. Een badkamer met douche en toilet. Wifi, tv, kluis, 2 persoons kingsize bed en een slaapbank.
  • Kamer Imperial: 28 m² voor 1 – 2 personen. Nieuwe kamers in moderne stijl met panoramisch balkon. Een badkamer met douche en toilet. Wifi, tv, kluis, 2 persoons kingsize bed.
  • Kamer Single: 19 m² for 1 person. Knusse, gezellige kamers in Ladinische stijl met balkon. Een badkamer met douche en toilet. Wifi, tv, kluis, 1 persoonsbed.

Prijzen hotel Pider

PeriodeKamer Single
p.p.p.n.
Kamer Standard
p.p.p.n.
Kamer Junior Suite
p.p.p.n.
Kamer Imperial
p.p.p.n.
16/5 – 28/6€ 94,-€ 84,-€ 88,-€ 88,-
28/6 – 2/8€ 99,-€ 88,-€ 93,-€ 93,-
2/8 – 23/8
€ 125,-€ 105,-€ 115,-€ 115,-
23/8 – 30/8€ 105,-€ 92,-€ 98,-€ 98,-
30/8 – 13/9€ 99,-€ 88,-€ 92,-€ 92,-
13/9 – 13/10€ 94,-€ 84,-€ 88,-€ 88,-

Prijzen

Inclusief verblijf, halfpension, bedlinnen en eindschoonmaak

Exclusief toeristenbelasting (€2,50 p.p.p.n.)

Van 1-6 juni bieden we ons Dolomieten Cycling Experience aan en dan gelden arrangement tarieven.

Locatie

Verkeer: houd rekening met een drukke hoofdweg door het dal van Val Badia en neem verlichting mee voor de enkele tunnels (niet lang) die er zijn. Na La Villa (6km vanaf de hoofdweg) in de richting van de Sella Ronde, wordt het wat rustiger en zijn er ook stukken geasfalteerd wandel/fiets pad naast de hoofdweg.