Chalethuur + half pension (met hotel service)

In combinatie met chalethuur kunt u extra onze half pension (+ hotel service) formule boeken. Wij zijn zelf fietsers en weten welke voeding een sporter nodig heeft. Wij hebben ons laten informeren wat betreft de beste maaltijden voor sporters. Tijdens je verblijf is koffie/thee en fruit gratis.

Indien je kiest voor chalethuur + half pension dan zal het diner en het ontbijt verzorgt worden in het eigen chalet of het naastgelegen chalet. Indien het ontbijt en diner in het eigen chalet plaatsvinden dan kan het voorkomen dat andere groepen gelijktijdig het diner en ontbijt hier nuttigen. Dit zorgt voor extra gezelligheid!

Ontbijt

Wij bieden een zogenaamd continentaal ontbijt, dat bestaat uit verschillende soorten brood, crackers, zoet beleg, verschillende soorten kaas en vleeswaren, vruchtensappen, eieren, pannenkoeken of croissants, ontbijtgranen, yoghurt, vers fruit, ontbijtkoek, koffie, thee en melk.

Diner

Iedere avond verzorgen wij een versbereid drie-gangen diner gericht op sporters. We werken met een dagmenu dat volgens ons de juiste balans heeft. De porties zijn ruim voldoende, zodat je alle energie voldoende kan aanvullen.

Gewaardeerd door onze gasten met 8,8

Hotel service

Naast ontbijt en 3 gangen diner is dit inclusief hand- en bedlinnen en eindschoonmaak van het chalet.

“Heerlijk om nergens aan te hoeven denken, alleen genieten!”

Chalethuur + ontbijt

Wil je liever zelf koken? Je kunt in combinatie met chalethuur ook alleen ontbijt boeken. Bij aankomst staat er een ontbijtpakket voor je klaar in het chalet. Hier zit alles in voor een goed en gezond ontbijt. Iedere morgen leveren wij vers brood bij het chalet. Op deze manier hoef je niet s`morgens al naar de winkel. Wordt er veel kaas gegeten? Geen probleem, wij vullen het pakket weer aan.

Gewaardeerd door onze gasten met 8,4

Prijzen zijn exclusief de huur van het chalet.

Prijs per persoon per dag
Half pension + Hotel service€50,-
Ontbijt€12,50

Pastamaaltijd of lunch?

Kom je met een groep die groter is dan 10 personen? Wij bieden extra mogelijkheden voor groepen, zoals een pastamaaltijd of een lunch op locatie. Nieuwsgierig? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Foto impressie